хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Чоловіки в масках розтрощили Лук'янівський ринок



Близько четвертої ранку в понеділок понад 70 чоловіків у чорних куртках і масках увірвалися на територію столичного Лук'янівського ринку. У центральні ворота в цей час в'їжджав рефрижератор із м'ясом. Чоловіки збили з ніг охоронця і почали трощити прилавки. Столами забарикадували входи. Охоронців і продавців, які чергували, виштовхали з ринку.

— Тих, хто діжурив, побили і виштовхали. Троє з них попали в лікарню. Нам почали дзвонити, щоб приїжджали сюда. В шесть утра приїхали майже всі продавці. Почали пробиватися на свої місця. А ці рейдери давай у нас кидати всім, що під руку попало. В людей летіли картопля, мандарини, кірпічі, столи, — розповідає Алла Ігнатьєва, 45 років, продавець фруктів. Підмітає березовою мітлою залишки цитрусових та яблук, паперове сміття. — Людям товару на чотири тищі гривень поламали. Чоловіку, що при вході лампочками і молніями торгував, усе потрощили. Тікали через столову, вибили вікно.

У їдальні на ринку пахне гречкою й котлетами. За столами сидять зо два десятки чоловіків, п'ють каву, чай. У декого куртки забруднені білим порошком.

16

Коментарі

129.03.12, 10:45

Черговий доказ, що в Україні влади нема! Бандити правлять, все забирають, потрібно стріляти в нападаючих або найняти за гроші мєнтів для охорони.

    229.03.12, 13:00Відповідь на 1 від заблокований

    Черговий доказ, що в Україні влади нема! Бандити правлять, все забирають, потрібно стріляти в нападаючих або найняти за гроші мєнтів для охорони.Так бандити і є "влада" для покірних ягнят!

      329.03.12, 19:02

      Наступний крок бандюків - будуть застосовувати зброю. Перерозподіл влади, як в 90ті.

        Гість: lyo Dnepr

        429.03.12, 21:56

        И шо говорит поповское начальство Киева? Или оно только в рекламных роликах является народу?

          529.03.12, 22:54

          Влада бандитів

            Гість: Alter_ego*

            629.03.12, 23:10Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

            И шо говорит поповское начальство Киева? Или оно только в рекламных роликах является народу?Неужели быдлоиды опять за бандюков голосовать будут? Или урки замаскируются под "нациков", как некоторые здесь на сайте?

              Гість: lyo Dnepr

              729.03.12, 23:41Відповідь на 6 від Гість: Alter_ego*

              И шо говорит поповское начальство Киева? Или оно только в рекламных роликах является народу?Неужели быдлоиды опять за бандюков голосовать будут? Или урки замаскируются под "нациков", как некоторые здесь на сайте?Тут мало правильно проголосовать, тут главное чтобы был выбор, а потом еще и защитить свой выбор от фальсификаций. Обязательно оппозиции нужно зарегистрировать полсотни кандидатов.

                830.03.12, 08:29

                Нормальное развитие событий, разве кто то ожидал от зека иных действий?Это и есть жизнь по понятиях.Все торговцы -барыги, поэтому поломать прилавки и разбить весь товар , это нормально, они себе ещё заработают, а территория рынка должна платить хозяину.В этой ситуации есть два выхода: первый, платить и терпеть унижения "контролёрами", второй, не платить и участвовать в разборках.Поломанные судьбы, потеря работы, здоровья и тд. в расчет не берутся, барыги они как стадо коров, можно доить, а можно на мясо, и в первом и во втором случае пацанам выгодно, они получают свой куш.

                  930.03.12, 08:38

                  Поздоровляю! Маємо те, шо хотіли на виборах. Попов(чи як його там) похіхікає перед камерами, силльно віруючий ПР_зек перехреститься двома руками і буде покращення життя...

                    Гість: mandrik

                    1030.03.12, 09:39

                    Не шукайте ідеальних лідеріів , у нас безгрішних немає (і бути неможе ) .Прийдеться вибирати тих , у кого вищий рейтинг ,
                    навіть якщо він не дуже подобається (лиш би не пішов в тушки) .Головне щоб нас вивели з зони за ворота , а
                    там уже вибирайте собі улюбленців .Це як у шахматах - треба дивитись на кілька кроків вперед , а не берегти свого
                    улюбленого коника . А якщо ми розпорошимся по своїх улюбленцях , наші голоси не переступивши бар'єр ,підуть самі
                    знаєти куди .Не залишайтесь дома ( - Мені ніхто неподобається......) , чим більше противсіхів і домасидів ,тим краще маніпулювати . Головне - вийти за ворота , це перший , найтрудніший крок .

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна