Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Янукович запровадив податок на смерть

Відтепер з родичів померлого стягують 1,5 тисячі гривень. Саме таку практику запровадили правоохоронні органи: якщо помирає людина, то її тіло обов’язково направляють на розтин за рахунок родичів.

В той час, коли Віктор Федорович на всю країну рекламує свої соціальні ініціативи, обіцяючи до кінця року видати вкладникам Ощадбанку СРСР по тисячі гривень, Генпрокуратура, Міністерство охорони здоров’я та МВС фактично запровадили новий податок на смерть – по півтори тисячі за кожного померлого.

В українській глибинці зараз дві головні теми для обговорення – можлива видача «вітіної тисячі» та непосильний податок на смерть. І якщо отримання тисячі – це справа потенційного майбутнього, то податок на смерть – цілковита реальність.

10

Коментарі

116.03.12, 21:35

Сміху мало..

    216.03.12, 21:48

      316.03.12, 22:15

      Я це все майже відчув!!!!

        417.03.12, 02:46

        А якщо родичи померлого не погоджуються робити розтин, наприклад написали відповідну заяву, тощо, то що все одно будуть наполягати? А якщо людина не заплатить? Яка взагалі різниця інколи від чого помер, все одно не повернути людину... В нас нинішні можновладці - це просто фабрика безглуздих постанов та законів (ніколи такого напливу дурниць від уряду не було, як останні 2 роки). Починаючи від боротьби з секонд-хендом та забороною пити пиво на вулиці (пам'ятаєте?), та закінчуючи забороною зимового чи літнього часу та от такими "законами" як цей вищеприведений... Людина вправі сама вирішувати що робити з родичами, яких вже нема на превеликий жаль, так роблять в усіх цивилізованих країнах. А в нас...

          517.03.12, 08:14Відповідь на 4 від The Strong!

          Але механізм (чи то закон) такий давно був, от тільки вони знайшли, як його жорстоко позастосовувати. Якщо бабуся не ходить весь час в поліклініку жалітись на свої болячки, то на час смерті лікар не знатиме, який діягноз писати як причину смерті. В такому разі причину має встановити розтин. Тому хай ходять до поліклінік. Мій тато, наприклад, не ходить і лікарів ненавидить. Був інфаркт, інсульт, дві складні операції... Але в його поліклініці навіть карточки не має, бо лікують ті, кого він знає. Доведеться загнати? Бо судмедекспертам я його не віддам!

            617.03.12, 09:30

              717.03.12, 10:18Відповідь на 5 від dytyna

              Але механізм (чи то закон) такий давно був, от тільки вони знайшли, як його жорстоко позастосовувати. Якщо бабуся не ходить весь час в поліклініку жалітись на свої болячки, то на час смерті лікар не знатиме, який діягноз писати як причину смерті. В такому разі причину має встановити розтин. Тому хай ходять до поліклінік. Мій тато, наприклад, не ходить і лікарів ненавидить. Був інфаркт, інсульт, дві складні операції... Але в його поліклініці навіть карточки не має, бо лікують ті, кого він знає. Доведеться загнати? Бо судмедекспертам я його не віддам!Та взагалі маразм, якщо лікуватись в наших поліклініках - навпаки, ще гірше буде. Краще дома! Ті, хто дома сидять - тягнуть довго... А якщо хтось помирає - чи не однаково, який діагноз? Навіщо все це, - розрізати та кромсати тіло?

                817.03.12, 13:55

                люди довольны

                  917.03.12, 18:05

                  Это "новшество" в Харькове практикуется уже не менее двух лет. Оказывается, и здесь мы подаем пример стране. Вот, что значит, когда в местном руководстве креативщики!