хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

ОТ ВАМ І ШОКУЮЧА інформація про розслідування згвалтування...

І спроби вбивства у Миколаєві трьома мажорами 18-річної дівчини!!!..Щойно з"ясувалося, що потерпіла була знайдена ще вранці 9-го березня!.. І лише вчора, 13-го березня, судмедексперти взяли проби генетичного матеріалу з її тіла.

А тепер - головне! Навіть люди, які не є медиками, а лише цікавляться медициною та детективними серіалами, - знають, що такий матеріал зберігається і несе в собі інформацію не більше чотирьох діб.

Пішла п"ята доба. 

Чому аналізи, які могли допомогти безпомилково визначити зловмисників, були взяті тоді, коли ці аналіз вже не мають лабораторного значення??!

Чому Центр громадських зв"язків Миколаївського УМСВ чотири доби приховував інформацію про злочин?!!!

Чому вся ця інформація вийшла назовні лише під тиском журналістів та громадськості?!!

Чому суд вирішив вчора відпустити двох з гвалтівників на підписку про невиїзд?! 

І лише, через тотальний громадський розголос, злочинці були знову заарештовані.

Стільки запитань! Але головне - одне, - чому так вчинили слідчі та судмедексперти, які з незрозумілих причин відкрили обвинуваченим та їх адвокатам прямий шлях до виправдання??!!!!

8

Коментарі

114.03.12, 02:23

Надо всех посадить за преступную халатность или за соучастие в сокрытии преступления.

    214.03.12, 10:15

    ...як чому??? А бадюк-насильник при владі чи не відповідь? А продажні мєнти та прокурори та судді не відповідь? А те, що державної влади нема - не відповідь?
    Народ повинен сам себе захищати а не надіятись, по совєцкому совку, на власть . Янокурвич підказав : "Народ скуповує зброю" Я б забив подонків і не потрібно розказувати про те, що у мене життя зміниться після вбивства...воно у матері так уже змінилося, що все решта не важливе і не має ніякого значення...
    Не да Бог нікому такого і таких дітей...

      314.03.12, 12:57

      Скрыть хотят. Не получается.

        414.03.12, 16:47

        Боже,Боже. Та де ж наш Прометей, що би підняв наші душі (добре, хоч душі наші в гніві) з палями на всіх хто знущається з простого люду.
        Простить мені, добрі люди, але я вже не проти, щоби у нас з'явився гітлер чи франко. бо не бачу я такуої сили,щоби струсила нас! Ми ж всі, по одному, вже готові, але якась інерція не дає нам того здійснити, не збагну -що?!!!