хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Кримінальну справу проти судді Вовка відправили на новий розгляд



Верховний суд скасував постанову суддів щодо скасування справи проти судді Сергія Вовка і направив її на новий розгляд.

Про це "Українській правді" повідомило власне джерело.

"Це означає,  що суд погодився із звинуваченнями ГПУ, яка стверджує про законність порушення кримінальної справи щодо судді Вовка", - розповіло джерело.

Як відомо, 19 червня 2009 року прокуратура Києва порушила проти судді Печерського районного суду столиці Вовка кримінальну справу за винесення завідомо неправосудних рішень у цивільних справах.

Однак постанова прокуратури про порушення кримінальної справи щодо Вовка була скасована влітку 2009 року Голосіївським районним судом Києва. Пізніше це рішення Голосіївського райсуду підтвердили Апеляційний суд Києва та Верховний Суд України.

Генеральна прокуратура на підставі чинного на той час кримінально-процесуального законодавства подала протест на зазначені судові рішення. У цьому поданні ГПУ стверджувала про законність порушення кримінальної справи щодо судді Вовка.

Через судову реформу літа 2010 року Верховний суд, який прийняв подання прокуратури до розгляду, не зміг його розглянути, оскільки був позбавлений відповідних повноважень.

Нині процедура перегляду рішень судів у порядку виключного провадження розблокована і справа щодо Вовка буде переглянута Верховним судом.

Українська правда
http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/1/6959785/

На тому, що суддя Сергій Вовк не чистий на руку, а тому повністю контрольований прокуратурою, захист екс-міністра Юрія Луценка наголошував не раз. Кримінальна справа про розподіл одеської та харківської землі - не єдиний гачок, на якому висить суддя, вважає адвокат Олексій Баганець.

«Вища рада юстиції, до речі, перед його участю у судових засіданнях по даній справі, двічі розглядала подання про його звільнення з посади судді. Так от, чи може в даній ситуації бути суддя Вовк незалежним, неупередженим і тим більше – об’єктивним, коли відносно нього є такий компромат», - наголосив Баганець у коментарі ТВі.

На думку захисника Юрія Луценка, кримінальний шлейф, який тягнеться за суддею Вовком, може стати вагомим аргументом при оскарженні вироку в апеляційній інстанції, а також для звернення до Європейського суду з прав людини.

«Вирок Юрію Луценку було винесено незаконним складом суду, що є беззаперечною підставою скасування вироку екс-міністру згідно вимог Кримінально-процесуального кодексу», - наголосив Олексій Баганець.

Проте, чи відбілить Голосіївський суд суддю Вовка чи ще потримає на гачку, невідомо, оскільки саме цей суддя є головуючим і у справі ще одного екс-міністра – Віталія Іващенка.

Нагадаємо, що у 2009 році стосовно судді Печерського районного суду м.Києва Сергія Вовка прокуратура Києва порушила кримінальну справу за підробку та використання підробленого рішення суду, викрадення цивільної справи і шахрайське заволодіння земельною ділянкою 70 га.

Джерело: "Народна самооборона"
http://www.nso.org.ua/ua/news/9900

10

Коментарі

11.03.12, 19:08

Відільються кішці та мишкині сльози!

    21.03.12, 20:19Відповідь на 1 від Округ 31

    Тепер буде "зачистка" виконавців і свідків.

      31.03.12, 20:40

      Поганцю - погана і участь!

        41.03.12, 22:51

        А Луценку від цього не легше!

          Гість: lyo Dnepr

          52.03.12, 00:18

          Чмырят холуя

            64.03.12, 03:06

            вовчара позорний! Йому коні пасти а не судити, тьху гидота