хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Бріфінг Г.Немирі



Заступник голови партії "Батьківщина", колишній віце-прем'єр-міністр Григорій Немиря заявляє, що Парламентська асамблея Ради Європи на своїй сесії у квітні розгляне результати виконання ухваленої напередодні Резолюції "Функціонування демократичних інституцій в Україні".

"Уже в березні відбудеться черговий візит до України делегації Моніторингового комітету ПАРЄ з тим, щоб представити результати виконання або невиконання Резолюції вже на квітневій сесії Парламентської асамблеї Ради Європи", - сказав Григорій Немиря сьогодні на прес-конференції в Києві.

Заступник голови партії "Батьківщина" підкреслив, що попередження ПАРЄ про можливість запровадження санкцій стосується лише представників чинної влади України, а не держави в цілому та українських громадян. "Відповідні структури в рамках Європейського Союзу на відповідних рівнях - не лише на експертному та аналітичному, а і на рівні політичному – активно обговорюють критерії застосування таких санкцій з огляду на розвиток ситуації в Україні. Відповідно такі санкції мають бути чітко відкалібровані, націлені саме на тих, хто порушує зобов’язання, позбавляє політичних опонентів рівності і змагальності, і саме тому я підкреслюю, що ми як опозиція говоримо про санкції проти режиму Януковича і його представників, а не проти України. Прошу це чітко розрізняти", - додав він.

За словами Григорія Немирі, текст Резолюції щодо України сформульований таким чином, який означає, що вся відповідальність за невиконання рекомендацій лежить персонально на президентові Вікторі Януковичі. "Ми переконані, що таке жорстке і однозначне формулювання в парламентській Резолюції ставить тепер президента Януковича як головну відповідальну особу за те, що він прийме або не прийме. Отже вся відповідальність за наслідки невиконання таких рекомендацій України як члена Ради Європи є особисто на президенті Януковичі. У нього немає більше можливості знаходити цапів-відбувайлів за межами його адміністрації і відводити таким чином підозри, що саме він стоїть за всіма політично мотивованими переслідуваннями", - переконаний екс-віце-прем'єр.

Крім того, заступник голови партії "Батьківщина" звернув увагу на той факт, що депутати Парламентської асамблеї підтримали Резолюцію незалежно від своєї політичної приналежності. Зокрема, поправку щодо запровадження санкцій підтримали 48 депутатів, 38 висловилися проти і ще п’ятеро утрималися; поправку щодо негайного звільнення Юлії Тимошенко та інших представників її колишнього уряду підтримали 57 депутатів, 32 висловилися проти і четверо утрималися.

"Проти голосували крім депутатів Партії регіонів (делегації України) делегати від Азербайджану, Вірменії, Туреччини та частково – Російської Федерації. Погодьтеся: важко назвати ці країни, при усій повазі до їх суверенітету і міжнародного статусу, взірцем демократії у сучасному світі, зокрема в Європі", - додав Григорій Немиря.
16

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

128.01.12, 08:07

Говорят, что Оксана Билозир воздержалась во время голосования в ПАСЕ. Вот такая сука!

    228.01.12, 08:31

    Знімаю з себе відповідальність за борги України…Руслан КОЦАБА /сайт/
    Я теж, відмовляюсь нести консолідовану відповідальність за борги потрачені не на Україну, а десятку сімей олігархів!

      328.01.12, 08:33Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

      Говорят, что Оксана Билозир воздержалась во время голосования в ПАСЕ. Вот такая сука!Оксана Билозир політична проститутка!

        428.01.12, 08:50Відповідь на 3 від Округ 31

        И кума некоего Виктора Андреевича.

          528.01.12, 08:52Відповідь на 4 від rutzit

          И кума некоего Виктора Андреевича.Сука!

            628.01.12, 08:54Відповідь на 5 від Округ 31

            Надеюсь, это не в мой адрес?

              Гість: заблокований

              728.01.12, 10:30

              ...Тимоха вийде і всіх чорножопих нах на історічєскую родіну в азєбажан, хачестан, расистську педерацію нехай там родіну свою будують а не на базарах продають памідори і мандарини

                Гість: kiralex

                828.01.12, 11:56

                Это надо было сделать сразу после "победы ПаРашной". Всё от урок ждут цивилизованного поведения европейцы. Ну-ну, тот самый случай...

                  анонім

                  928.01.12, 12:20Відповідь на 5 від Округ 31

                  Такая же как и кум.

                    Гість: lyo Dnepr

                    1028.01.12, 16:27Відповідь на 8 від Гість: kiralex

                    Надо НАТО готовить точечные бомбардировки для просветления сознания и усмирения понтов зажравшихся бандитов у корыта

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна