хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №123 від 27 січня 2012 року


Санкції ПАРЄ, в разі запровадження, стосуватимуться посадовців з України – Немиря

Якщо ПАРЄ застосує санкції відповідно до своєї Резолюції, то вони стосуватимуться низки посадових осіб, а не в цілому України. Про це заявив заступник лідера партії «Батьківщина» Григорій Немиря.
«Такі санкції мають бути відкалібровані і спрямовані на тих, хто порушує зобов`язання, позбавляє політичниx опонентів рівності і змагальності. Ми як опозиція говоримо про санкції проти режиму та його представників, і ми не говоримо про санкції проти України», – сказав Немиря.
Серед санкцій, які можуть бути, за його словами, це призупинення права голосу української делегації в ПАРЄ. Крім того, можуть бути запроваджені такі дії як заморожування фінансових активів виконавців та замовників певних політичних дій, заборона на видачу віз тощо. Немиря наголосив, що в першу чергу, це стосуватиметься працівників прокуратури, суддів, які ухвалювали неправомірні рішення, керівників місцевих органів влади та вищих посадовців – від Президента до членів уряду.

Більше про це читайте: http://www.radiosvoboda.org/archive/news/20120127/630/630.html?id=24465120

Союзники Януковича в ПАСЕ считают Тимошенко и Луценко политзаключёнными

Глава фракции социалистов, депутат ПАСЕ из Швейцарии Андреас Гросс считает, что Юлия Тимошенко, Юрий Луценко и Валерий Иващенко являются политзаключенными. Такое мнение он высказал в интервью газете Коммерсант-Украина, сообщает Цензор.НЕТ.
"Сегодня я должен признать: да, они являются политическими заключенными", - сказал он.
"Данный статус предполагает наличие предвзятого суда, когда судья принимает решение исходя из политических предпочтений или основываясь на телефонном праве, а не на действительной юридической базе, которая соответствует Европейской конвенции по правам человека", - считает Гросс.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/news/195371/soyuzniki_yanukovicha_v_pase_schitayut_timoshenko_i_lutsenko_politzaklyuchnnymi

Азаров розповів про користь офшорів. Його освистали

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що більшість коштів, які йдуть з України в офшори, повертається назад у вигляді інвестицій. Про це він заявив в ході зустрічі з представниками профспілок, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.
"Тепер ще на одне питання відповімо. А як ви думаєте, з якої країни Україна отримує три чверті прямих іноземних інвестицій? Кіпр. Таким чином, що виходить - все, що від нас йде в офшор, воно ж до нас і повертається", - сказав Азаров.
Зал відреагував на цю фразу гулом і вигуками: "Вам?!"

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/27/6937544/

За ікру, стерлядь, осетрину та пересування чиновників "Нафтогазу" українці заплатять 77 мільйонів

Обслуговування головного офісу монополії та пересування в просторі її керівників коштуватиме 77 мільйонів на рік.
"Деруни з ікрою, уха зі стерляді, осетрина та лосось під "HennesyVSOP" – меню обідів десяти керівників "Нафтогазу", пишуть "Наші гроші".
П’ять разів на місяць простенький фуршет: бутерброди з червоною ікрою, баликом, салом, рибою, пиріжки, риба в клярі, крученики з грибами та чорносливом, пиріжки з яйцями та грибами, шашлик з курятини та лосося, овочеве, м’ясне, рибне та фруктове (виноград, яблуко, груша, ківі) асорті. "Усе це можна запивати горілкою "Неміров преміум", коньяком "Алекс голд", білим "Шардоне" та червоним "Мерло". Тобто нічого неймовірного", - іронізують журналісти.
Три рази на місяць VIP-фуршети. "До попереднього меню додаємо канапе, шашлик з креветок, мідії запечені з сиром, кільця кальмарів, рибні палички з лосося, корзинки з печінки тріски, деруни з ікрою, млинці з грибами, ананаси. Міняємо алкоголь: горілка вже "Гетьман", коньяк вже "Hennesy VSOP", - перераховує видання.

Більше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2012/01/27/314178/

Напротив резиденции Януковича вырубили 100 гектаров леса: Строят "интернат" с трехметровым забором, бассейнами и спортзалом. + ВИДЕО.

В заповедной зоне в Конче-Заспе, как раз напротив въезда в президентскую резиденцию, вырубили 100 гектаров леса и начали строительство. Сумма нанесенного государству вреда от вырубки леса, по подсчетам ГПУ, около 17 миллионов гривен, но штрафа никто не платил и убытки не возмещал.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/video_news/195439/naprotiv_rezidentsii_yanukovicha_vyrubili_100_gektarov_lesa_stroyat_internat_s_trehmetrovym_zabo
6

Коментарі

128.01.12, 00:10

Не вбивайте нас!

    Гість: lyo Dnepr

    228.01.12, 01:17

    Азарыч работает по Оруэлу. Помните, Свобода - это Рабство, Правда - это Ложь, Любовь - это Война...

      328.01.12, 12:10

      К сожалению, это все аукнется и на рядовых гражданах. Яркий пример - случай с самолетом в Лейпциге. Почитайте, как там немцы издевались над нашими людьми. И так будет по все Европе, и не только.