хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Питання, на яке в першу чергу має відповісти політсила БЮТ.

Те, що в нашій країні зараз є біля 45% противсіхів - це ні для кого не є секретом. Люди не вірять політикам. Не запропонувавши конкретну програму дій цим людям, опозиції ніколи не здолати режим Януковича. Треба одразу сказати, що ніякі патріотичні гасла, ніякий компромат на регіоналів не змусить противсіхів підтримати опозицію. Що ж робити?

Потрібно працювати з громадськістю. Противсіхі не довіряють гаслам, але якщо пропонувати їм конкретну спільну роботу, вони вимушені будуть або визнати, що є прихильниками правлячого режиму, або приймати участь у спільній громадській роботі. Для цього потрібні організаційні передумови. Тут діє проста аналогія із сніговою кулькою - потрібно зробити маленьку кульку із конгломерату партактиву та громадських активістів і покатити її у вірному напрямку.

З чого потрібно починати?

Скільки б ми не критикували політичну опозицію, але є тільки один інструмент зміни влади: за допомогою політичної партії. Оскільки ВО Батьківщина має як розгалужену партійну структуру, так і стимули найбільш радикально боротися с чинним режимом через ув"язнення та знущання над її лідером, суспільству варто сконцентруватися на питанні налагодження спільної боротьби на базі цієї політичної сили.

Отже, перша проблема, яка перед нами постає, це тотальна недовіра до опозиційних політиків, яка пояснюється відірванністю їх від постійного конструктивного діалогу з громадськістю. Але без формування єдиної згуртованої команди, яка б складалсь із членів партії та громадських діячів, вибороти владу неможливо. Отже зрозуміло, що керівництво Батьківщини має негайно ініціювати громадські сбори по всій країні.

Розберемо конкретніше це питання на прикладі окремо взятого уявного населенного пункту. Перш за все, такі сбори не мають преретворитися на чергову партійну агітку. Що для цього потрібно? Для цього потібно створення ядра ініціативної групи, в яку мають потім долучатися нові члени у ході подаьшого спілкування з громадою і виявлення найбільш активних. Отже, ця ініціативна група має запропонувати громаді алгоритм спільних дій. Оскільки фізичні зустрічі забирають багато часу, основним інструментом спілкування і розробки спільних пропозицій має стати інтернет, а фізичні зібрання мають лише закріплювати те, що обговорюватиметься в мережі раніше.
Як це можна реалізувати на практиці? Партія має вивести свій партійний теріторіальний осередок в інтернет, створити групу, в яку запросити на ПАРІТЕТНИХ умовах громадських активістів цього району і напрацьовувати алгоритм спільних дій. Далі лише справа централізації і об"єднання таких осередків під єдину спільну програму боротьби та реформування країни...

***

Експертний рівень бютівської політсили наразі такий, що їм, насправді, нічого конкретно нести населенню, вони не здатні запропонувати гарний продукт в якості конкретної програми, принадний для втілення. Можливо, саме тому вони вперто не хочуть йти на відкритий контакт із суспільством. Але це є помилка. Жодна політпартія сама по собі не здатна розробити якісний рецепт. Тут потрібна спільна думка та спільні зусилля. А віддтак, все, що від бютівців потрібно - запроповадити формат постійного спілкування із суспільством і випрацьовування спільних рішень...
На жаль, політтехнологія БЮТу у відносинах далі "Юля, Юля, Україна в нас єдина" так і не просунулася. Суспільство й досі ними розглядається як об"єкт впливу, а не як суб"єкт співпраці. Доки вони не вийдуть за рамки цього кола, доти ми не будемо мати передумов для розбудови громадянського суспільства.

10

Коментарі

126.01.12, 20:52

    226.01.12, 21:11

    Я ледь не вперше читаю розумні речі щодо БЮТ. Вони НІКОЛИ із суспільством не співпрацювали. У будь-яку партію можна було і увійти, і вийти (навіть у фізичному плані), БЮТ завжди був надсекретною і надзакритою групою осіб.
    cit[:Доки вони не вийдуть за рамки цього кола:]cit - - а коло це - спільна із ригами обойма. Як кажуть, "игра была равна"

      анонім

      326.01.12, 21:24

      Мне Маркса жаль: его наследство
      свалилось в русскую купель:
      здесь цель оправдывала средства, и
      средства обосрали цель.(гарик)

        Гість: заблокований

        426.01.12, 21:35

        ну мля на кінець виригали правду для народу,яка виразилася в останньому абзаці! Тимоха промахала вибори через таких ,як Турчинов і такі ж жидотрупи були керівниками громадських об*єднань на місцях у осередках!Тимоха!всі твої гасла фальшиві,як голубців з ПР,тільки останні мали чітку бандитську вертикаль,тому і перемогли а ти надалі надіялась на риторику,але народ сказав тобі .Тому сказав,що побачив нещирість в твоєму зверненні.БЮТ - це політичні,безплодні імпотенти! З часом всі почабать це самі.Для всіх:а скажіть,якщо там все так добре то чому народ її не підтримав ? Тому,що змінили свої вдавані ідеали на бабло!Коли я дивлюся цей недолугий стьоб біля колоніїя думаю,що тимоха психічно недорозвинута або я щось не доганяю.Маючи мільярди і сидіти в тюрмі?Переворот роби!

          Гість: Ivanovish13

          526.01.12, 22:27Відповідь на 4 від Гість: заблокований

          Напевне нема тих мІльярдІв.

            Гість: заблокований

            627.01.12, 04:32Відповідь на 5 від Гість: Ivanovish13

            Напевне нема тих мІльярдІв. дуже смішно !!! Їх нема і у Путіла,Янокурвича,і Хвірнташа, Коломойського і т.д., ну нема і все!
            Ч-ш-ш-ш, ....вони в зонах ...офш-ш-ш-шорних

              Гість: заблокований

              727.01.12, 04:33Відповідь на 3 від анонім

              тут відповіді на всі питання

                827.01.12, 06:27

                ... насправді, нічого конкретно нести населенню, вони не здатні запропонувати.../сайт/

                Тупий не може вивчити вже написані програми! То хто їм суддя! Тупі і є протипсихи, якщо не партійні ублюдки.

                  анонім

                  927.01.12, 10:52

                  Почему в нашей стране с каждыми выборами приходят люди худшие, чем передники?

                    1027.01.12, 17:02

                    zin111
                    Знаєш, на такі питання задається логічне питання: за кого ти голосував у 2010? І за кого будеш голосувати у цьому році?
                    БЮТ та ФЗ - це не покращення, єдина сила, яка може щось змінити - Свобода.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна