Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №106 від 27 грудня 2011 року



«Блакитні» держчиновники катаються за кордон удвічі частіше за «помаранчевих»

За останні два роки кількість візитів вищого керівництва України за кордон зросла вдвічі у порівнянні з 2006-2007 роками.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Олег ВОЛОШИН на брифінгу.

За його словами, за останні два роки відбулося 179 візитів за кордон на рівні Президента, прем’єр-міністра та міністра закордонних справ України. Також відбулося 116 візитів найвищого рівня в нашу державу.

Більше про це читайте: http://www.unian.net/ukr/news/news-476831.html

Через лист до Табачника в Донецьку проводять допити

У вівторок донецька міліція допитала голову профспілкового комітету Донецького університету Володимира Подмаркова.

Про це ZN.UA повідомив сам Подмарков.

Голову профкому підозрюють у фальсифікації протоколу, в якому профспілка вимагає від Дмитра Табачника відставки в.о. ректора ВНЗ Петра Єгорова.

За його словами, останнім часом працівники УБЕЗ за заявою ректора проводять аналогічні зустрічі з усіма членами профкому ДонНУ.

"Приходив представник МВС в особі Фурмана Сергія В'ячеславовича, який, (на секундочку!) як виявляється, є братом начальника юридичного відділу університету Фурман Альбіни В'ячеславівни. Він постійно тут знаходиться і проводить заходи. Люди потрапили в якусь м'ясорубку", — зазначив Подмарков.

Раніше профспілковий комітет Донецького університету, розглянувши трудову суперечку в.о. ректора Петра Єгорова зі звільненими ним викладачами міжнародного факультету, визнав дії адміністрації ВНЗ незаконними.

Більше про це читайте: http://news.dt.ua/SOCIETY/militsiya_shukae_u_donnu_falsifikatoriv_vimog_pro_vidstavku_vo_rektora-94657.html

Конституційний суд перетворився на юридичний відділ уряду та президента, - Андрій Павловський

Судова система України повністю зруйнована та підконтрольна владі.

Про це заявив член фракції «БЮТ-Батьківщина», міністр соціальної політики Опозиційного уряду Андрій Павловський за підсумками участі у засіданні Конституційного суду України, який розглянув подання народних депутатів від опозиції щодо неконституційності частини 4 прикінцевих положень Державного бюджету на 2011 рік. Павловський нагадав, що подання було спрямоване до КСУ ще на початку цього року у зв’язку з тим, що прикінцевими положеннями держбюджету уряд фактично зупинив дію соціальних законів та закріпив за собою право визначати розміри соціальної допомоги у залежності від наявності коштів у бюджеті та Пенсійному фонді.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/9391.html

Підтримка Тимошенко перевищила рейтинг Януковича

Рейтинг Юлії Тимошенко та партії "Батьківщина" перевищив рейтинг Віктора Януковича та Партії регіонів.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова з 9 по 16 грудня.

Якби найближчим часом відбулися вибори до Верховної Ради України, найбільшу підтримку на них отримали би Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - 15,8% усіх опитаних (у жовтні - 13,8%).

За Партію регіонів готові віддати голос 13,9% виборців проти 16,6% у жовтні.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/27/6870018/view_print/

Суд над Тимошенко хоронить режим разом з Україною - Луценко

Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко вважає, що кримінальні справи щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко є спецоперацією влади для зриву євроінтеграції країни.

"Я вважав і вважаю, що справи проти Тимошенко - чітко опрацьовані спецоперації, які використовують спрагу помсти Януковича над лідером опозиції для зриву євроінтеграції України. Це розуміє вже увесь світ, тому чергове судилище - це акт самозахоронення режиму, на жаль, разом з Україною", - повідомив Луценко агентству "Інтерфакс-Україна" за допомогою своїх адвокатів.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_sud-nad-timoshenko-horonit-rezhim-razom-z-ukrajinoyu-lucenko/416183

МЗС Франції: Рішення суду по справі Тимошенко прийнято поспішно і без дотримання прав на захист

Вирок у справі екс-прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко був підтверджений Апеляційним судом Києва в поспіху і без дотримання елементарних прав на захист. Про це йдеться в заяві французького МЗС, передає "5 канал".

На думку Міністерства, справа Тимошенко, як і інші процеси над українськими опозиціонерами, викликають крайнє занепокоєння. Зовнішньополітичне відомство закликає Україну негайно припинити "судові процеси, далекі від європейських норм".

Більше про це читайте: http://www.rbc.ua/ukr/top/show/mid-frantsii-reshenie-suda-po-delu-timoshenko-prinyato-pospeshno-26122011210200

Найбільшим розчаруванням року українці назвали Януковича

16,1% опитаних Центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова вважають політиком 2011 року колишнього прем'єр-міністра, Юлію Тимошенко. Про це свідчать результати опитування.

При цьому 9,2% опитаних вважають політиком року президента Віктора Януковича, а 8,8% - депутата Верховної Ради, члена фракції Блоку «Наша Україна - Народна Самооборона», лідера партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка.

Також респондентам поставили запитання, якого політичного діяча вони вважають розчаруванням року.

32,3% опитаних вважають розчаруванням року Януковича, 11,7% - віце-прем'єр-міністра, міністра соціальної політики Сергія Тігіпка, а 8,3% - прем'єр-міністра Миколи Азарова.
11

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

127.12.11, 23:13

Шо там за наезд на ректора Донецкого университета?

    228.12.11, 09:56

    а покращеня так и прёт, так и прёт

      328.12.11, 13:13

      Да,так гаранту спокойней.На место совести - приходит наглость