Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

С.Пашинський в передачі М.Наєма Про головне



Пашинський, звісно, занадто погарячкував, але його можна зрозуміти: вони з Турчиновим вкрай виснажені безкінечною боротьбою під печерським, зараз під апеляційним судом. І вислуховувати журналістські провокації з холодною головою і залізними нервами не кожен здатен.
6

Коментарі

116.12.11, 08:57

    216.12.11, 13:41

    БЮТ - зрадники. Тепер і шиї повивертають , щоб виправдати свою співпрацю із ПРигиАналами.А ЮВТ тримають за бренд, а ні більше, а ні менше. Всі ці роки у ЮВТ в партії відсутні справжні бійці, за незначним виключенням.
    І цей Пашинський - щось недоколихане :"Я проти, але я проголосував"???
    Европа там вся впала від такої єдності. Вони ж думали, що то дійсно існуюча демократична сила. Натомість, голосували вони для того, щоб, не дай Боже, цей закон не піддала сумніву Европа (якби голосувала тільки більшість) Всі ці тушки, мушки, блошки, ма..вошки і "очковая змея.. в общем, всяких - до.. - зрадники

      316.12.11, 20:10Відповідь на 2 від Strannik777

      пашинський - не зрадник. А відсутність єдності, монолітності в прийнятті рішень - це звичайна хвороба демократичних угруповань. Це ж не зеківська авторитарна організація. І не треьа порівнювати Пашинського з тушками - це несправедливо.
      Бютівцям не вистачає професійності у роботі з медіа - це дійсно так. І не тіцльки з медіа.