Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №75 від 03 листопада 2011 року


Посол Франции допускает применение санкций к Украине

В связи с последними событиями происходящими в стране возможно принятие санкций к Украине. Об этом сказал посол Франции в Украине Жак Фор в интервью «Украинской правде».

Отвечая на вопрос о возможных санкциях против Украины в связи с последними событиями, посол сказал: «Теоретически это может быть. Их инициатором могут выступить Брюссель или они могут возникнуть в ходе дискуссии между Еврокомиссией и представителями стран-членов ЕС». При этом он уточнил, что санкции могут быть не только против страны, но и против конкретных лиц, причастных к каким-то процессам.

По его словам такие санкции могут быть как со стороны ЕС, так и в рамках двусторонних отношений, например Франции и Украины.

Більше про цю новину читайте: http://lb.ua/news/2011/11/03/122378_Posol_Frantsii_dopuskaet_primenen.html

Проти Януковича у Донецьку об'єдналися "Свобода" і комуністи

У Донецьку проходить акція протесту, в якій беруть участь понад 1500 осіб. Акція проходить біля пам'ятника Тарасу Шевченка, неподалік від будівлі Донецької облдержадміністрації. Вона розпочалася об 11 і триває другу годину, пише Остров.

Мітинг проходить з ініціативи громадських організацій "Спільна справа" і "Ніхто крім нас". Також тут представлені ВО "Свобода", козацькі організації та Компартія України. "Всі вони підтримують ініціативу про дострокове припинення повноважень Верховної Ради у разі невиконання вимог народу, спрямованих на негайне прийняття невідкладних рішучих дій проти узурпації влади, безпрецедентного розкрадання країни і безконтрольного розпродажу національних багатств олігархічними кланами, які існують сьогодні", - сказано в прес-релізі організаторів акції.

Більше про цю новину читайте: http://ostro.org/news/article-281766/

ЗМІ: Журналістів під ВР били ногами і кидали на землю

3 листопада під час акції протесту біля Верховної Ради постраждали представники ЗМІ. Про це « Телекритиці» повідомив кореспондент газети «Коммерсантъ. Украина» Валерій Кучерук. За його словами, правоохоронці грубо відтісняли їх разом з натовпом протестувальників, переступаючи через людей, які впали на землю. Зокрема, фотографа Максима Требухова били по ногах, він впав, вдарився головою і забив ребро.

Фотограф Максим Требухов особисто підтвердив «Телекритиці», що він постраждав під час акції. «У мене як мінімум тріщина ребра. Правоохоронці брутально поводилися з представниками ЗМІ. Я бачив, як вони били їх ногами, били по камерах, зокрема пошкодили камеру РІА "Новости". Це при тому, що ми наголошували, що представляємо ЗМІ і показували їм свої посвідчення», - сказав він.

Більше про цю новину читайте: http://www.unian.net/ukr/news/news-466265.html

МВФ кредиту Україні не дасть

Двотижневі переговори місії Міжнародного валютного фонду з українською владою, що завершуються в Києві 4 листопада, найпевніше, не увінчаються домовленістю про відновлення фінансової допомоги країні.

«Місія від'їжджає ні з чим. Складно уявити, щоб при такому рівні відсутності взаєморозуміння була б досягнута домовленість (про фінансування). Уряд відмовляється підвищувати тарифи», — сказало агентству Reuters джерело, близьке до переговорів.

Більше про цю новину читайте: http://news.dt.ua/ECONOMICS/mvf_kreditu_ukrayini_ne_dast-90774.html

Міністерство оборони купує мазут у півтора рази дорожче ринкової вартості

Міністерство оборони України 24 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Укрпостснаб-ЧР» на придбання 3000 тон мазуту М-100. Вартість угоди склала 22,36 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з протоколом розкриття пропозицій, мазут придбано по 7452 грн./т. Це майже в півтора рази перевищує ринкові ціни на цей вид палива і майже на 2 тис грн./т дорожче, ніж «Укртатнафта» Ігоря Коломойського продало держкомпанії Ріната Ахметова «Західенерго».

«Укрпостснаб-ЧР» і «Укропттрейд-ВС» влітку вже отримували підряди Міноборони на постачання палива на 350 млн грн. по цінам, вищим від ринкових. Ці фірми зі статутними капіталами у розмірі до 10 тис грн. було засновано через три місяці після призначення Михайла Єжеля міністром оборони.

Більше про цю новину читайте: http://nashigroshi.org/2011/11/02/ezhel-prodovzhuje-kupuvaty-mazut-na-desyatky-miljoniv-po-hamskym-tsinam/

МВС спростувало заяви Януковича про можливість збройних нападів на органи влади

Міністерство внутрішніх справ не має інформації про те, що окремі особи займаються придбанням зброї з метою захоплення органів державної влади. Про це заявили в управлінні зі зв'язків з громадськістю МВС України, коментуючи відповідну заяву президента Віктора Януковича.

"На всіх останніх нарадах, оперативках МВС такої інформації не звучало", - повідомили в прес-службі. У міліції зазначили, що згідно з чинним законодавством всім, що стосується безпечного функціонування органів державної влади, займається Служба безпеки України.

У свою чергу в СБУ з цього приводу заявили, що поки не володіють озвученою президентом інформацією.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/11/2/6724572/
13

Коментарі

анонім

14.11.11, 20:51

Витя всех сдал....."болтун - находка для шпиЁна"....То, что бюджет грабится тупо- и рассказывать незачем...Гопстопники по другому не умеют

    24.11.11, 21:15

      Гість: lyo Dnepr

      34.11.11, 21:37Відповідь на 1 від анонім

      Витя - параноик блинн

        44.11.11, 22:36

          54.11.11, 23:14

          Багаті теж плачуть?
          :