хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

У центрі Києва Беркут "пакує" студентів у автозаки

На сотню студентів кинули батальйон спецназівців

"Беркут" розігнав прихильників Тимошенко на Хрещатику_8

Співробітники спецпідрозділу "Беркут" затримали кількох активістів під час акції протесту проти політики міністра освіти Дмитра Табачника на Софійській площі у Києві.

Як передає кореспондент "Української правди", правоохоронці відтягли двох найбільш активних людей у бік автозаків, які стоять неподалік від місця проведення акції.

За іншими даними, затриманих вже четверо.

Перед цим між "беркутівцями" і мітингувальниками розпочалися сутички.

Крім того, як повідомляють блогери в інтернеті, міліція оточила апаратуру, принесену організаторами акції, і не дозволяла її забрати. Пізніше апаратуру "відбили".

В акції протесту проти політики міністерства освіти і його голови Дмитра Табачника беруть учать близько 100 активістів. Стільки ж – міліції.  Водночас, як повідомляє Інтерфакс-України, в акції бере участь близько 5 тисяч осіб, які розташувалися біля пам'ятника Богдану Хмельницькому. Вони висловлюють протест проти дій Табачника, а також скандують у мегафон "Ні міліцейському свавіллю", "Ні поліцейській державі". За даними агентства, міліція стоїть поруч і жодних дій не чинить.

 
 

Студенти огородили частину Софійської площі смугастою стрічкою, яку використовують при проведенні ремонтних робіт, розстелили каремати і сіли на них. Перед студентами виступив чоловік, який представився викладачем американського Каліфорнійського університету (Берклі). У своєму виступі він підтримав українських студентів і зазначив, що подібні протести проти комерціалізації та надмірного державного регулювання системи освіти проходять у багатьох країнах світу. Як відомо, на четвер було заплановано проведення акції "Забороніть рекламу сигарет", а у п’ятницю – "Знищений Хрещатик. Ми пам’ятаємо". Перший захід мав проходити під будівлею Верховної Ради. Водночас Окружний адміністративний суд Києва заборонив проведення масових заходів у центральній частині міста 22-23 вересня.

Українська правда

5

Коментарі

анонім

122.09.11, 20:33

Черную книгу на ментов, чтоб боялись на народ глаза поднимать!

    Гість: lyo Dnepr

    222.09.11, 21:20

    Нужно объединяться всем и вооружаться каждому против клики уркопрезидента и Ко

      323.09.11, 17:26

      гы, и фото с*ки в штатском засветили...)))

        425.09.11, 19:50

        Є приклад Приморскі партизани,по іншому з мінтами неможливо.