хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Під Печерськом судом побились прибічники та противники Тимошенко

У Печерському райсуді столиці сьогодні продовжили слухати справу Юлії Тимошенко. З дев'ятої ранку учасники процесу вивчали письмові документи, які містяться у 14-ти томах справи. За три останніх засідання суддя встиг оголосити сім томів.

Юрій Сухов, адвокат Юлії Тимошенко:

- Суд відмовився оголошувати акти, в яких визначається ціна, за якою Укртрансгаз отримав технічний газ, яка є власно суттю обвинувачення. Суд зараз відмовився оголошувати цей акт, хоча вони є в матеріалах справи.

Лілія Фролова, представник прокуратури у суді:
- Оголошувався протокол огляду цих актів, які фактично повністю викладені в цьому протоколі. Але якщо сторона захисту буде на цьому наполягати, то я думаю, що після дослідження всіх, він знову повторно оголосить ці акти.

Сьогодні біля Печерського районного суду столиці побилися прихильники та противники Юлії Тимошенко. На цих кадрах видно, як члени організації "Тимошенко до відповідальності" вийшли до наметового табору прихильників екс-прем'єра та почали роздавати гроші присутнім, натякаючи на їхню заангажованість. У відповідь пікетувальники облили молодих людей водою. Почалася сутичка.
5

Коментарі

13.09.11, 09:36

а рейтинг все равно растет!!!!!!!!

    23.09.11, 10:29

    члени організації "Тимошенко до відповідальності"- яка страшна та серьозна організація мабуть працює саме на голому ентузіазмі
    які убогі спроби від ригів . я хоч не прихільник ЮВТ, але с кожною секундою все більше ненавистник ВФЯ та його проффесіональної команди
    в ацтой голубую команду!!!

      33.09.11, 13:15

      В Ригіналів нічого невиходить щоб очорнити ЮВТ.