хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Захист Луценка вимагає службових розслідувань

Захист Юрія Луценка звернувся із клопотанням до Печерського районного суду м. Києва, в якому вказано, що поставлений 31 серпня 2011 року лікарями Міністерства охорони здоров’я діагноз Юрію Луценку може призвести до тяжких наслідків і становить загрозу життю підзахисного. Про це на прес-конференції заявив адвокат екс-міністра внутрішніх справ Олексій Баганець. Захисник також наголосив, що вказана у медичному висновку хвороба - цироз печінки (криптогенний), з явищем портальної гіпертензії і варикозом вен стравоходу - перешкоджає подальшому утриманню Ю. Луценка в СІЗО, а подальше його утримання в цій установі загрожує його життю та може призвести до важких незворотних наслідків. Олексій Баганець також зауважив, що згідно  переліку захворювань, затвердженого наказом Державного департаменту України з виконання покарань та Міністерства охорони здоров’я України 18.01.2000 р. №3/6, наявність таких захворювань як захворювання кишечника та інших органів травлення з вираженим синдромом порушення усмоктування в стадії кахесії, цирози печінки різної етілогії в стадії декомпенсації з гіперспленізмом, портальною гіпертензією, печінково-клітинною недостатністю, є підставою для подання в суди матеріалів про звільнення засуджених від подальшого відбування покарання.

Адвокат упевнений, що не дивлячись на відсутність суддів, що розглядають кримінальну справу Луценка, інший склад суддів Печерського райсуду має терміново розглянути клопотання захисту екс-міністра про зміну запобіжного заходу. Олексій Баганець також повідомив, що команда захисників звернулася із скаргою до начальника Департаменту з питань виконання покарань на дії співробітників Київського слідчого ізолятору №13, які порушують конституційні права Юрія Луценка на життя та свободу. «Попередній діагноз та рекомендації про подальше лікування поза межами СІЗО були поставлені ще 28 травня 2011 року, проте ніякі заходи на виконання цих рекомендацій працівниками СІЗО вжиті не були», - наголосив Баганець. Відповідно до ст. 3 та ст. 49 Конституції України захист просить ініціювати та провести службове розслідування та притягти винних до відповідальності. Також захист звернеться до прокуратури м. Києва та прокурора А. Мельника зі скаргою провести службове розслідування і в подальшому невідкладно ініціювати через звернення до Печерського райсуду звільнення Луценка з-під варти з Київського слідчого ізолятора №13. Адвокат Ігор Фомін ще раз наголосив, що питання стоїть не про законне чи незаконне утримання Луценка під вартою. «Питання стоїть про критичний стан здоров’я нашого підзахисного», - уточнив адвокат. «Зараз немає навіть формальних причин відмовити Луценку у лікуванні у спеціалізованому медичному закладі, оскільки не проводяться ні слідчі дії, ні судові засідання. Три тижні часу будуть втрачені впусту», - додав Фомін.
16

Коментарі

11.09.11, 19:11

    Гість: lyo Dnepr

    21.09.11, 19:59

    Янукович и его подручные - убийцы!

      31.09.11, 20:13Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

      Янукович и его подручные - убийцы!Если диагноз действительно правильно поставлен, то исход будет летальный.
      Тут главное установить предысторию.
      Был ли у Юры гепатит С, или ему уже подсадили его в СИЗО эти сволочи.

        Гість: lyo Dnepr

        41.09.11, 20:15Відповідь на 3 від helsan

        Зришь в корень. Скорее всего заразили урки януковские, коновалы сизошные.

          51.09.11, 20:31

          Ось лицце нинішньої влади,бандити убивать громадян України.

            61.09.11, 20:40

            Садисты баньдюковские.

              Гість: Лагуз

              71.09.11, 21:18Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

              Зришь в корень. Скорее всего заразили урки януковские, коновалы сизошные.
              Там же не говориться про гепатит С, а цироз ці суки спишут на спиртне (якщо навіть про Тимошенко повернувся язик сказати, що у неї наркотична ломка)
              Цироз у початкових стадіях успішно лікується, але схоже, що його хочуть саме згноїти і випустити вже тільки помирати
              Якщо світова спільнота і надалі не буде застосовувати до України санкцій, то справи дуууже кепські.

                81.09.11, 22:34

                  анонім

                  91.09.11, 22:44

                  Якщо світова спільнота і надалі не буде застосовувати до України санкцій, то справи дуууже кепські.

                  Міжнародні спільнота чекае від нас рішучіх дій. Як тільки народ встане, буде підтримка і грошима и чим буде потрібно. Владу міняе народ своіми руками, а не наймитами.

                    Гість: Nairia

                    101.09.11, 23:06Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

                    Янукович и его подручные - убийцы!Если бы ПР имела хоть немного сострадания по отношению к людям, у неё было бы другое название и имидж. И нам бы не пришлось краснеть перед другими державами и мучиться в своей стране. Самое ужасное, если они доведут Луценко до белых тапок, останутся безнаказанно дальше жить и жиреть со своими пустыми бошками...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна