хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ірина Луценко: Влада свідомо знищує мого чоловіка фізично

Родина та захист екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вимагає забезпечити йому конституційне право на медичне забезпечення шляхом госпіталізації в спеціалізовану клініку та проведення належного лікування. Про це на прес-конференції заявила дружина Ірина Луценко. Вона повідомила, що лікарі, обстеживши 30 серпня 2011 року Юрія Луценка в Київському слідчому ізоляторі за клопотанням захисту, встановили негативну динаміку стану здоров’я заарештованого. Комісійний огляд провели спеціалісти, надані Міністерством охорони здоров’я - професор кафедри внутрішньої медицини №1 Національного медичного університету ім. О.Богомольця Ткач С.М. та головний дієтолог Міністерства охорони здоров’я України доцент кафедри внутрішньої медицини №1 цього університету Швець О.В.
За наслідками обстеження, за висновком вказаних спеціалістів у Луценка Юрія Віталійовича встановлений: цироз печінки (криптогенний), з явищем портальної гіпертензії і варикозом вен стравоходу. При цьому експертами зазначено, що враховуючи прогресуючий стан захворювання, хворому, з метою уточнення діагнозу, показане лікування із дообстеженням в умовах спеціалізованого гастроентерологічного стаціонару. Окрім того, Ірина Луценко повідомила, що тільки вчора вона отримала на руки попередній висновок лікарів від 28 травня 2011 року, в якому вже тоді був поставлений діагноз «пептична виразка шлунку та ерозійний гастрит», який потребував негайного переведення Ю.Луценка в спеціалізовану клініку для подальшого лікування. Натомість керівництво СІЗО свідомо протягом трьох місяців приховувало офіційну інформацію про тяжкий стан здоров’я Юрія Луценка і змушувало робити висновки із візуальних спостережень, що насторожували. «Попри те, що групою експертів МОЗ
встановлено, що враховуючи прогресуючий стан захворювання, хворому, з метою
уточнення діагнозу, обов’язково необхідне лікування із дообстеженням в умовах
спеціалізованого гастроентерологічного стаціонару, сьогодні Печерський районний
суд не дав дозволу на госпіталізацію Юрія Луценка в спеціалізований заклад», -
наголосила Ірина Луценко. – «Без пояснення причин, просто відмовлено».
8

Коментарі

Гість: Alter_ego*

11.09.11, 18:47

З цим щось потрібно РОБИТИ!

    21.09.11, 19:03

      31.09.11, 20:08

      Это результат голодовки. Юра, держись! На тебя наша надежда.

        анонім

        41.09.11, 21:28

        Александр Стриженов

        Украина для них сафари.Под собою страны не чуя.Наблюдая все эти хари.Одного лиш теперь хочу я.Не грущу я уже о лете.Не хочу ни в купцы, ни в князи. Я хочу одного на свете,я хочу чтоб вы сдохли мрази.Наступает он зрим и четок.Край,когда одного лишь надо.Не зарплат,ни жратвы не шмоток.А того чтоб вы сдохли гады.Не ослепли мы,не оглохли.Сколь не бейтесь в пиар-угаре.Мы ответим вам,чтоб вы сдохли.Чтоб вы все передохли твари.Не спасут вас ни псы в погонах, ни бабло, ни суды, не банды.Ваше место в зверинных загонах.И не здесь,а в песках Уганды.Мы проветрим страну от смрада.Похотливой вони и спермы.С божьей помощью выйдем из Ада.Я нажму на гашетку первый!!!!
        Слава Украине!

          51.09.11, 22:10Відповідь на 3 від ab absurdo

          Думаю голодування до цирозу не призведе... швидше це дія якихось токсинів

            61.09.11, 22:50Відповідь на 5 від Sasha plus

            Возможно и то, и другое.

              71.09.11, 22:56Відповідь на 4 від анонім

              Выставьте эти стихи в блоге.

                83.09.11, 17:39Відповідь на 5 від Sasha plus

                Думаю голодування до цирозу не призведе... швидше це дія якихось токсинівголодовуння приводить до загострення та ускладнень. А у Луценка ще до арешту були проблеми із цукром у крові та печінкою.

                  93.09.11, 22:25Відповідь на 4 від анонім

                    105.09.11, 19:40Відповідь на 4 від анонім


                    Ты нажмешь на гашетку первый
                    Ну, а -подносить патроны
                    И водой поливать пулеметы,
                    Чтобы - в клочья и без остатка
                    Я ж их также, как ты, ненавижу
                    И желаю, чтоб все они здохли
                    И избавили всех нас от вони.