Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Янукович дав ляпас всьому українству.

Джерело: 
ZAXID.NET
 
Рішення ВАСУ, який залишив у силі попередні рішення судів про дегероїзацію Степана Бандери і Романа Шухевича, є ляпасом Януковича і його команди всьому українству, вважає депутат обласної ради, голова фракції «Батьківщина» в Івано-Франківській раді Юрій Романюк.
     «Цим судовим рішенням діючий режим Януковича продемонстрував усьому українському народові своє справжнє ставлення до історії України, її героїчних сторінок та особистостей, що поклали своє життя на вівтар свободи, за волю і незалежність нашої країни від будь-яких загарбників. Даний ляпас Януковича і його команди усьому українству, є ще більш ганебним і цинічним  у виборі часу, а саме напередодні святкування славного 20-ти річного ювілею проголошення Акту про державний суверенітет України, на який злодійська банда не знайшла коштів на проведення військового параду, на виготовлення ювілейних медалей та навіть на салют у столиці! Зате їм вистачає сотні мільйонів коштів на майданчики для гелікоптерів, на реконструкцію власних резиденцій і дач, на закупівлю нових літаків та гелікоптерів», – наголосив депутат.

«Цей ганебний «подарунок» Банкової, вчинений руками продажних і маріонеткових судів і суддів, принесений усім антиукраїнським та україноненажерницьким силам в середині країни, та особливо їх ляльководам у Кремлі!

Висловлюю свій категоричний протест і осуд подібним ревізіоністським реваншистським діям сьогоднішньої тимчасвої і випадкової відверто антиукраїнської влади Януковича! Переконаний, що лічені роки віддаляють нас від того дня, коли нова демократична влада, сам народ, справжня історія все розтавлять на свої місця, і Україна остаточно визнає і відповідно вшанує історичну велич Шухевича і Бандери!», - наголосив Ю.Романюк.

9

Коментарі

13.08.11, 20:21

Цей ганебний «подарунок» Банкової, вчинений руками продажних і маріонеткових судів і суддів, принесений усім антиукраїнським та україноненажерницьким силам в середині країни, та особливо їх ляльководам у Кремлі!.....