хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Росія: агресія вихлюпується через край.

2 серпня, 2011    Сергій Грабовський  
 
Першого серпня 2011 року Росія рушила в наступ на кількох дипломатичних фронтах і завдала противникам потужні удари

Як дізналися російські журналісти, президент РФ Дмитрій Медведєв зовсім не випадково поїхав відзначати День Військово-морського флоту не до Севастополя, а до Балтійська. Причиною стали як загальна напруженість в російсько-українських відносинах, так і розбіжності щодо газової проблеми. Виявляється, планувалося, що Медведєв приїде до Криму, завітає до Віктора Януковича, і в їхній присутності уповноважені особи швиденько підпишуть  домовленості стосовно об’єднання російського "Газпрому" й українського "Нафтогазу". Проте, оскільки Києву не сподобалися продиктовані Москвою умови – а йшлося про фактичне поглинання росіянами "Нафтогазу", - то російський президент відмовився приїздити до України. От така страшна кара впала на "братню слов’янську країну"... Але не тільки за відмову здати Кремлю газотранспортну систему: виявляється, значне невдоволення Москви викликають контакти Києва з НАТО, як-от проведення чергових українсько-американських навчань Sea Breeze-2011 та захід у Чорне море ракетного крейсера США Monterey, обладнаного протиракетною системою Aegis. А ще Кремлю вкрай не подобається, що Київ сміє обговорювати з представниками Альянсу такі питання, як безпека в Чорноморському регіоні, майбутнє Чорноморського флоту РФ, перспективи загальноєвропейської ПРО, перебіг урегулювання у  Придністров’ї, енергетична й економічна безпека України.

І справді: яке право має та Малоросія поводитися як незалежна держава, щось там із кимось обговорювати, не узгодивши все попередньо із Москвою?

  Об’єктом наступного удару стали Сполучені Штати Америки. Росія та її могутні союзники – Абхазія й Південна Осетія – оперативно відреагували на резолюцію Сенату США, ухвалену 29 липня з питання територіальної цілісності Грузії. У цій резолюції Сенат посмів заявити, що визнає Абхазію і Південну Осетію окупованими Росією територіями. Ну, й одержав...Російське зовнішньополітичне відомство опублікувало на своєму сайті коментар офіційного представника МЗС РФ Олександра Лукашевича, який назвав нову резолюцію "заїждженої платівкою" з повним "набором кліше та штампів" із цього питання. Лукашевич також підкреслив абсурдність терміну "окупація": "На території Грузії немає жодного російського військовика. У регіоні є російські військові контингенти, але вони знаходяться на територіях Абхазії та Південної Осетії – держав, визнаних Росією суверенними після злочинної військової авантюри Михаїла Саакашвілі в серпні 2008 року". Ось так! Чітко і зрозуміло, вслід за класичними взірцями: "Совєтська Росія не веде війну проти України; бойові дії проти буржуазно-націоналістичної влади ведуть повсталі робітники і селяни..." – "Совєтський Союз не воює із Фінляндією, він згідно з угодою допомагає законному урядові Демократичної Фінляндії у боротьбі з самозваним реакційним "урядом" Рюті-Таннера..." – "СРСР не чинив агресії проти Афганістану, він увів туди обмежений військовий контингент на прохання законного уряду Бабрака Кармаля..."

"Російські військові формування ані в Абхазії, ані в Південній Осетії законні влади ніколи не підміняли. Ніяких нормативних актів, обов’язкових для місцевого населення, ані російською владою, ані російськими військовими формуваннями не видавалося ", - говориться на сайті МЗС РФ. Теж вірно! І теж у відповідності до традицій. Бо ж, скажімо, ніхто не наказував у часи Другої світової війни відправляти євреїв із гетто до таборів смерті – то все юденрати та єврейська поліція робили, хіба не так?

22

Коментарі

Гість: Світанок

13.08.11, 08:11

Кремлівський режим давно знає, що без України йому не вижити. Тому і робить всілякі каверзні потуги з надією повернути Україну в своє лоно. Кремль вперто не може (або не хоче) зрозуміти, що історичний потяг уже пішов. Але ж у потяга є реверс і з такою продажною владою, як в Україні все може статися, бо вже відкритим оком видно, що Росія наміряться розіграти криваву карту на землі України. А щоби цього не сталося треба від малого до великого підніматись на захист батьківщини, бо може статися, що буде пізно.

    23.08.11, 09:28

      33.08.11, 11:28

      Приводу для оптимізму все менше

        43.08.11, 11:35

        Путєн сказав те, що думає.

          53.08.11, 13:31

          Поки є у Росії ядерна зброя, до одного місця їм, хто що каже.
          Плювати вони хотіли, після того що зробили з народом Ічкерії, на всі Америк та Європ. приписи... Нічого і нікого вони не бояться. Що хочуть то будуть казати і робити!!!
          Просто тихенько ведуть розвідку, що можливо буде, якщо вони загарбають Україну...

            63.08.11, 13:35Відповідь на 5 від Думи мої

            А поки український народ підніметься та візьме в руки зброю... Тільки й надії на китайців : скоріше б заселили їх землю до Уралу.!!!

              73.08.11, 16:38Відповідь на 6 від Думи мої

              А поки український народ підніметься та візьме в руки зброю... Тільки й надії на китайців : скоріше б заселили їх землю до Уралу.!!! 100%!

                83.08.11, 16:41Відповідь на 6 від Думи мої

                http://video.i.ua/user/3695807/55305/
                "Головне в міжнародних справах – сила. Володіння силою вселяє повагу до себе". Сучасною всесвітньою надпотугою, за Роґозіним, є Росія: "Спокійними нам дозволяє бути наявність термоядерного потенціалу РФ, великого вирівнювача для цих ігор...Велика країна з величезним потенціалом виплутається з будь-якої ситуації".

                  93.08.11, 18:58Відповідь на 8 від vov4ik126

                  http://video.i.ua/user/3695807/55305/
                  "Головне в міжнародних справах – сила. Володіння силою вселяє повагу до себе". Сучасною всесвітньою надпотугою, за Роґозіним, є Росія: "Спокійними нам дозволяє бути наявність термоядерного потенціалу РФ, великого вирівнювача для цих ігор...Велика країна з величезним потенціалом виплутається з будь-якої ситуації".

                  . Відео обов'язково подивлюся , якщо зумію завантажити. Дякую.

                    103.08.11, 20:19Відповідь на 1 від Гість: Світанок

                    Кремлівський режим давно знає, що без України йому не вижити. Тому і робить всілякі каверзні потуги з надією повернути Україну в своє лоно. Кремль вперто не може (або не хоче) зрозуміти, що історичний потяг уже пішов. Але ж у потяга є реверс і з такою продажною владою, як в Україні все може статися, бо вже відкритим оком видно, що Росія наміряться розіграти криваву карту на землі України. А щоби цього не сталося треба від малого до великого підніматись на захист батьківщини, бо може статися, що буде пізно.1000%

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна