хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Плагіат Раїси Богатирьової

Плагіат вважається одним з найтяжчих "моральних злочинів". У цивілізованих країнах чиновників, яких викривають у плагіаті, звільняють з "вовчим білетом".

Наприклад, нещодавно барон Карл-Теодор цу Гуттенберг поплатився за плагіат посадою міністра оборони Німеччини. Людину, яку називали ледь не "любимчиком німців", звинуватили у тому, що він скопіював великі уривки без посилань у свою докторську дисертацію.

Після цього популярний політик власноруч поставив хрест на блискучій кар'єрі - він відмовився від ученого ступеня до проведення усіх перевірок та подав у відставку. Однак в Україні так не буває. У різні часи на плагіаті попадалися відомі політики, але їхня кар'єра на цьому не зупинялася.

Наприклад, нинішній спікер парламенту Володимир Литвин ще у 2002 році видав за свою статтю політолога Томаса Каротерса. Він навіть зізнався у цьому, але так і не вибачився. Щоправда такий сумнівний вчинок не заважав Литвину двічі сідати у спікерське крісло.

У 2004 році у плагіаті звинувачували тодішнього заступника міністра юстиції Василя Мармазова. Він нібито взяв фрагмент своєї монографії з дисертації вченого Ліу Веї з університету Роберта Шумана в Страсбурзі.

Проте у червні 2010 року Мармазова призначили заступником міністра економіки.  Очевидно, серед українських чиновників видавати чужу працю за свою є нормою. І тепер цьому є ще один приклад.

"Натхнення" імені Стіва Джобса

28 червня у Києво-Могилянській академії відбулася традиційна конвокація - вручення дипломів. Благословляти колишніх студентів у зовсім доросле життя покликали секретаря Ради національної безпеки та оборони Раїсу Богатирьову. 

4

Коментарі

11.08.11, 12:44

http://www.bogatyreva.openua.net/bio.php
http://www.pravda.com.ua/articles/2011/05/26/6244281/
Що ще можна сказати про найбезглуздіше кадрове призначення в історії України - акушер-гінеколог як керівник РНБО.
Хіба що *подякувати* Віктору І за *державницьку*мудрість* в галузі національної безпеки і оборони* та Віктору ІІ за повний пофігізм в цих же питаннях. Два чоботи - пара !!!