Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Одна в суде воин





Экс-премьер Юлия Тимошенко вчера отказалась от услуг своих адвокатов Николая Сирого и Александра Плахотнюка. Судья Родион Киреев удовлетворил ее заявление, однако при этом отказался предоставить ей время для поиска новых адвокатов. В Ассоциации адвокатов Украины избранную лидером "Батькивщины" тактику считают правильной. В судейском корпусе действия Родиона Киреева вызвали недоумение.
Вчерашнее заседание по делу о превышении власти бывшим премьером Юлией Тимошенко при подписании газовых контрактов в 2009 году началось с зачитывания заявлений, поступивших в канцелярию суда. Одним из них госпожа Тимошенко поставила суд в известность, что отказывается от услуг своих защитников Николая Сирого и Александра Плахотнюка. Это решение она объяснила тем, что судья Родион Киреев предоставил им недостаточно времени для ознакомления с материалами дела, выделив на изучение 5 тыс. страниц трое суток. "Судья фактически сделал невозможным проведение качественной защиты и создал условия, при которых невозможно оказывать правовую помощь",– говорится в заявлении Юлии Тимошенко.
Адвокаты Юлии Тимошенко также подали заявления о расторжении договора со своей подзащитной, отметив, что судья не предоставил им возможности подготовиться к участию в процессе. "Защитникам фактически предложено выполнять роль зрителей",– возмущенно заявил председательствующему Николай Сирый.

9

Коментарі

127.07.11, 11:22

Цирк на дроте

    Гість: lyo Dnepr

    227.07.11, 11:28

    Но в теленовостях об этом или вообще не говорят, или говорят, но умалчивают о том, что суд грубо нарушает права обвиняемой

      327.07.11, 11:29Відповідь на 1 від Лінулька

      Цирк на дротеЦе не цирк, а встановлення в країні багаторічного правління олігархічної хунти

        427.07.11, 11:30Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

        ти тільки сьогодні народився і не знаєш, хто контролює зомбоящик?

          527.07.11, 11:32Відповідь на 3 від viktor67

          Цирк на дротеЦе не цирк, а встановлення в країні багаторічного правління олігархічної хунтисудилище - це донецький цирк. а щодо іншого - ти мені Америку не відкрив. Саме страшне, що більшість країни рада цьому і всі згодні на таке життя

            627.07.11, 11:38Відповідь на 5 від Лінулька

            Цирк на дротеЦе не цирк, а встановлення в країні багаторічного правління олігархічної хунтисудилище - це донецький цирк. а щодо іншого - ти мені Америку не відкрив. Саме страшне, що більшість країни рада цьому і всі згодні на таке життябільшості просто байдуже. Так точніше.

              727.07.11, 11:45Відповідь на 6 від viktor67

              я не розумію наш менталітет. Ну не розумію, чому ми такі! Мі власний випадок вчора ввечері в маршруткі. Зайшла молода пара. Років по 20 хлопець і дівчина. Наче тверезі. Як почали сваритися, капець. Кричать один на одного, ледве не бьються. Галас на всю маршрутку. І так хвилин 10. Всі мовчать. Я не витримала, зробила зауваження. Хлопець огризнувся "Це не таксі, що хочемо, те і робимо". Але дівчина виявилась мудрішою, осмикнула його. І вони трохи збавили тон, хоі і продовжували сваритись. А я до ікнця дороги думала: чому всі мовчать, коли їм на голову серуть? Маршрутка була повна людей, і всі мовчали, всім байдуже. Хоч і з роботи всі заморені їдуть. То що ж ще казати про політику? Глухий народ. І не знаю, що його може розкачати.

                827.07.11, 11:51

                Я не маю юридичної освіти, алей на мене цей суд позбавлений здорового глузду. Мені в житті довелося пройти громадянський суд по земельному питанні. Він тягнувся два з половиною роки. Після кожної заяви чи клопотання сторін засідання відкладалося на місяць, не менше. І нікого не турбувало, що процес затягується. Ні суддю, ні адвокатів. А тепер я ставлю себе на місце Тимошенко і мурахи поспині починають бігати від думки, яким беззахисним я виглядав би в такій жахливій ситуаціїї.

                  927.07.11, 12:13Відповідь на 7 від Лінулька

                  я не розумію наш менталітет. Ну не розумію, чому ми такі! Всі мовчать. Я не витримала, зробила зауваження. Хлопець огризнувся "Це не таксі, що хочемо, те і робимо". А я до ікнця дороги думала: чому всі мовчать, коли їм на голову серуть? Маршрутка була повна людей, і всі мовчали, всім байдуже.Глухий народ. І не знаю, що його може розкачати.
                  Та не байдуже, вони просто в своїй більшості такі самі, а Ви там виявилися "Білою вороною". Я так думаю, що 96%, Вас особисто, не підтримали в тій же маршрутці. Чи може Ви почули хоч один голос "За"?

                  Ось тому Ви і не розумієте той менталітет, він у них інший.
                  Так приблизно в усьому світі, але там діє ДИКТАТУРА Закону і за порушення його практично завжди наступає покарання. А що у нас, як в данному випадку?! і все.

                    1027.07.11, 12:20Відповідь на 6 від viktor67

                    Цирк на дротеЦе не цирк, а встановлення в країні багаторічного правління олігархічної хунтисудилище - це донецький цирк. а щодо іншого - ти мені Америку не відкрив. Саме страшне, що більшість країни рада цьому і всі згодні на таке життябільшості просто байдуже. Так точніше.
                    Їм не байдуже, оскільки більшість з тієї більшості взагалі не розуміє, що відбувається, а може навіть і не знає.
                    А якщо і знає, то однобічно ти тільки сьогодні народився і не знаєш, хто контролює зомбоящик?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна