хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Інвестування по-українські

Окружний адміністративний суд Києва скасував дію наказу Міністерства екології та природних ресурсів від 30 березня 2010 року про заборону розробки британською компанією Regal Petroleum plc Мехедівсько-Голотовщинського і Свиридівського газоконденсатних родовищ у Полтавській області.

"Окружний адміністративний суд Києва за підсумками нового розгляду ухвалив, що наказ міністерства був виданий незаконно, і скасував його дію. Рішення може бути оскаржене протягом 10 днів, інакше воно набуде чинності 6 серпня", - ідеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 7 липня Окружний адміністративний суд Києва почав розгляд позову Regal до Мінекології та Державної геологічної служби за нововиявленими обставинами.  Як запобіжний захід дія наказу Мінекології була призупинена. Regal Petroleum в 2010 році припинила видобуток на українських родовищах у зв'язку з тим, що Мінекології призупинило дію її ліцензій, посилаючись на порушення природоохоронного законодавства.

Пізніше підконтрольна українському "Смарт-холдингу" бізнесмена Вадима Новинського компанія Energees Management викупила контрольний пакет акцій Regal Petroleum.

==========

І саме після цього, з"являється рішення Окружного адмінсуду Києва, яке скасовує дію указу Мінекології. У яку саме суму обішлося це рішення суду олігарху Новинському можно тільки уявляти, маючи на увазі які прибутки принесе розробка газоконденсатного родовища при економії на екології та сірій зарплатні.

13

Коментарі

127.07.11, 00:48

Зараз все можна,я ще дивуюсь як через їхню жадібність людей ще не викрадають на органи.Хоча хто знає...

    227.07.11, 01:07Відповідь на 1 від sanchezstar

    Вже давно викрадають

      327.07.11, 01:51Відповідь на 2 від Mike911

      Чай не Росія,чай не Європа.

        Гість: Світанок

        427.07.11, 05:58

        Як на мою думку все це робиться з метою віддати пріоритет російським газо-нафтовим компаніям по торгівлі енергетичними ресурсами, тому проросійське лоббі і блокує. Але з другої точки зору може це і добре. Нехай наші надрові багатства полежать поки у нашій українській скрині для наших потомків, а поки можна і купленим користуватись.

          527.07.11, 07:15

          национализация - дело хорошее, пусть берут во внимание и этот фактор.....

            анонім

            627.07.11, 11:10

            Согласно подсчетам экспертов журнала "Фокус", которые были опубликованы в рейтинге "130 самых богатых людей Украины" в феврале 2008 года, состояние В.Новинского составило $2,770 млрд. С этой суммой российско-украинский бизнесмен занял почетное 9-е место. Он компаньон Ахметова. Все стоящие компания рейдерством отстраняют и прихватизируют. Бандитизм верхних пределов.

              727.07.11, 21:55

              Читаючи замітку спочатку зраділа. Нарешті суд про природоохоронні закони згадав. А коли дочитала до кінця, зрозуміла - банальний перерозподіл. У одних відібрати - іншим віддати.