хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Тут усюди пахне середньовіччям.

юрій андрухович
Юрій Андрухович.

   Пригадую, як ще в січні дзвонила колишня сусідка з вісткою, що скоро всебуде добре: на базарі у Франику, мовляв, усі тільки й говорять – Нечай уже як слід поворожив, і той, котрий нині найвищий у Києві, невдовзі почне хворіти, а відтак і гигнеться. Тим часом гигнувся сам Нечай. Та навіть і не гигнувся – гигнули.

   "У Голій Пристані Херсонської області через протести духівництва демонтували скульптуру язичницького божества Даждьбога, встановлену на набережній під час фестивалю "Купальські зорі", – читаю в новинах. І думаю при цьому: "Ти диви, скульптуру демонтували, а фестиваль чомусь перейменовувати не
збираються. Чи Даждьбог їм страшніший за Купала?".Але це лише побіжна думка, бо я читаю далі – цікаво ж, які там настрої в тій Голій (прости Господи!) Пристані: "Священики єпархії висловили своюпозицію з даного приводу, яка полягає в неприйнятті встановлення релігійних, культових ідолів язичницьких часів і створення можливості поклоніння їм", –  повідомив ігумен Феофан.

   Класний, як на ігумена, стиль, відзначаю принагідно – особливо ось це "неприйняття
встановлення і створення можливості поклоніння". Справжній тобі держслужбовець одного з найвищих рангів. Далі виявляється, що аж сто священиків звернулися до голопристанського мера з петицією. Наче й не знайшлося у святих отців нагальніших справ – збавляти грішників, допомагати сиротам, розводити паству на бабло і політичну підтримку, рахувати церковні пожертви, купувати все новіші лексуси, давити ними перехожих прихожан.
5

Коментарі

120.07.11, 15:10

Кому пахне, а кому і тхне

    Гість: Світанок

    220.07.11, 16:12Відповідь на 1 від viktor67

    Кому пахне, а кому і тхнеДобавляю + 100% до сказаного.

      320.07.11, 19:47Відповідь на 1 від viktor67

      Теж помітили незвично толерантний вислів Андруховича ?

        420.07.11, 20:53

        Мені дуже сумно з того що сталося! Такі люди які допомагають лікувати людей як правило помирають своєю природною смертю, а тут така жорстока і жахлива смерть. Дідусь мабуть же звертався до цього молодого чоловіка але...

          520.07.11, 20:59Відповідь на 4 від Думи мої

          І лікував він хворих усіх церков! А більшість бабусь перш ніж надати допомогу спитають чи ти охрещена? т.т. якщо ні то допомоги вже не буде.

            620.07.11, 21:39

            все новое - хорошо забытое старое, история ходит по кругу

              720.07.11, 23:50

              Його дух на Луках Сварожих спочиває, звичайно шкода ВЕЛИКУ людину -"всі помруть- один як людина, інший -як пес пиблудний". А " раби божі" РІДне паскудять чуже возвеличують - п'ють " опіум для народа" і радіють від того.