хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Вона прийшла не за грошима...

– Я пропрацювала все життя , трудовий стаж – 45 років. А пенсію дали всього 960 гривень. Зараз принесли нові квитанції за комунальні послуги, треба віддати майже половину пенсії! Як же мені жити далі ?! Ціни на їжу, на саме необхідне зростають щодня! – плакала в моїй депутатській приймальні маленька, худенька пенсіонерка.

Скажіть мені, чому нинішня влада так по-хамськи ставиться до простих людей?!

І таких відвідувачів – що прийшли не за матеріальною допомогою, а за правдою і справедливістю – стає все більше. Не тільки стареньких, а й молодих. Молоді зараз значно важче знайти роботу.

Гірка правда в тому, що «неконкурентноздатне» населення нинішній біло-голубій владі просто заважає «будувати нову країну». Вони роблять все можливе, щоб своїми «реформами» вкоротити життя «лузерам», «особам на стадії доживання» (тобто, пенсіонерам). До того веде захмарне зростання комунальних тарифів і цін на продукти харчування при фактичному заморожуванні пенсій, заплат, стипендій.

Але і цього владі мало. В середині січня урядом зареєстровано законопроект №7562, яким суттєво обмежуються або ліквідуються соціальні виплати і пільги шістнадцятьом категоріям громадян, починаючи з чорнобильців, афганців, ветеранів, інвалідів та дітей війни й закінчуючи міліціонерами, лікарями, вчителями.

21

Коментарі

110.07.11, 21:44

    210.07.11, 21:51

    Проблема регіоналів в тому, що населення ДУЖЕ повільно вимирає, а тому прискорюють ці темпи всіма мислимими і не мислимими методами. Це і трудовий кодекс і фінансування медицини і дорожчання продуктів.

      310.07.11, 22:07

      Кисень перекривають,а ми дриґаємося у конвульсіях МОВЧКИ. Ненавиджу коли мовчать на несправедливість,все думають"не моя справа,моя - зліва"!
      Чесно кажучи,набридло,нездатність якась,невдалість переслідує,не вміємо домагатись кращого,бо впадлу
      Скільки це ще продовжуватиметеся,де той самий священний ПОШТОВХ на боротьбу ЗА СВОЄ?

        410.07.11, 22:11

        и это еще не все

          Гість: Лютый Гриня

          510.07.11, 22:18

          Смію припустити, що ця бабця голосувала за ПР в надії на обіцяну мінімальну пенсію в 1500 грн. В такому випадку - маємо те, що маємо і на що заслуговуємо...

            610.07.11, 22:19

            На кіл всіх,і правих і лівих.

              Гість: lyo Dnepr

              710.07.11, 22:38

              Видимо, этой бабушке не читали в детстве сказку про Колобка

                810.07.11, 22:42

                как мне нравится наш народ, вступят в дерьмо и удивляются от чего воняет.

                  910.07.11, 22:46Відповідь на 5 від Гість: Лютый Гриня

                  Смію припустити, що ця бабця голосувала за ПР в надії на обіцяну мінімальну пенсію в 1500 грн. В такому випадку - маємо те, що маємо і на що заслуговуємо...Ні. В такому разі вона б не пішла до Павловського. Адже вона прийшла не за грошима. а висловити свою образу на дії влади. Якби вона голосувала за ПР, вона б зараз говорила, що вони усі однакові.

                    1010.07.11, 22:48Відповідь на 5 від Гість: Лютый Гриня

                    Смію припустити, що ця бабця голосувала за ПР в надії на обіцяну мінімальну пенсію в 1500 грн. В такому випадку - маємо те, що маємо і на що заслуговуємо... Вот только поэтому надо законодательно таких бабушек-дедушек убрать от избирательных урн - ушел на пенсию, до свиданья. Тяжело работать, значит и думать можешь с трудом. Отдыхай, радуйся тем дням, что еще остались, успехам детей и внуков. А премудрости избирательных нюансов пусть разбирают дети и внуки - им еще долго под этой властью ходить...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна