Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Труба – стране, труба – народу.

Сей креативный слоган некогда украшал проходнуюодного из предприятий Виктора Пинчука. Завода по изготовлению труб, какнесложно догадаться. Сегодня он бы вполне уместно смотрелся над фасадом Печерского суда.«Труба» народу - лучшая характеристика происходящего в его стенах. Лучшая, поскольку народу, которыйподобное терпит, действительно «труба». В кавычках, разумеется. А стране– без кавычек. Точнее, верховным ее представителям. Желающих «впаять» срок Юлии Тимошенко не потому, что они ее не любят; непотому, что боятся, потому, что только вынесение ей обвинительного приговора – относительно приемлемый предлог для расторжения газовых контрактов. Стоимость актива подназванием "труба"- не менее 150 миллиардов долларов (по оценкам весьма скромным), за такой куш стоитпобороться. И если для этого потребуется кого-то посадить – посадят. Безвсяких колебаний. Причем не только Тимошенко. Не сомневайтесь.Один из главных принципов военной тактики гласит: нельзя недооценивать врага.

7

Коментарі

18.07.11, 18:57

З народа зробили тупе стадо з примітивними інстинктами, який крокує дружно та весело закривши очі в безодню.І що сумно що це їм подобається ( зато войни нема) -пир во время чумы.

    28.07.11, 20:18Відповідь на 1 від SvarR

    Тих,хто тупо крокує,все менше. Але на жаль,поки вистачає. Проте і позитив є - зникає сліпа віра в гасла та пустопорожні проповіді політиків всіх кольорів.

      38.07.11, 21:28

      Дуже хороша аналітична стаття. І дуже сумні перспективи вона нам малює. Із Сонею згодний по всіх пуктах.

      На жаль на наших очах ми втрачаємо шанс стати цівілізованою країною із засадами чесной конкуренції.

        48.07.11, 22:02Відповідь на 3 від viktor67

        Зараз ключовим буде доступ влади до закордонних фінансових ресурсів. І тут лише два варіанти : *труба зі сховищами* та земля. Інвестиції при перебуванні на 4 місці в світі з кінця за економічними перспективами не дає ПР впевненості *в світлому завтра*.Будемо не лише спостерігати - маємо шанс на усунення як мінімум монополії
        сьогоднішніх*господарів життя*. В ідеалі - позбавлення більшості у ВР. Тоді можна буде за активізації громадян (не в обсягах 2004 ) більш дієво почати повертати на цивілізований шлях. Доведеться вчити всіх політиків відповідальності.

          59.07.11, 00:44Відповідь на 2 від Росомон

          Ну не так швидко робться як пишеться, менше згоден А за політиків - зникла віра до всього навіть раціонального, плодяться божки ну як олігархи тільки в більших масштабах. Навкруг одні розпальцовкі, мовляв який я розумний та крутий, оце небезпечно, глянь хоча б в блог "Рокерська коза" ну що ти їм розкажеш? Християнська залізна логіка.

            69.07.11, 09:52Відповідь на 1 від SvarR

            З народа зробили тупе стадо з примітивними інстинктами, який крокує дружно та весело закривши очі в безодню.І що сумно що це їм подобається ( зато войни нема)-пир во время чумы.Його ведуть на заклання "в жертву Богу угодную"....він заслуговує на таку влааду бо забув,як в 33-му був змушеній дітей своїх їсти й тоді...не повстали.....Совети знищили весь цвіт нації...залишився непотріб,який не боровся за незалежність-вона була дарована,як дар Божий...Думаю все закономірно в природі-виживе сильніщий

              79.07.11, 14:16

              Очень уважаю Соню Кошкину. И все прапилино и абсолютно точно написанно. Единственно . я думаю . что с процессом нат Тимошенко нынешняя , типа, власть очень вляпалась . и так что не знает как ей дальше действовать .ведь ситуация. правильно в статье подчеркнуто . неоднозначая. Засадят Юлии , Володя подельником автоматически выплывает. А все потому что исполнительная власть в лице генпрокуратуры хуже девки с окружной , готова любое желание .выполнить и пофиг ей в каком она положении . и кто ее.... Е ведь народ то все смотрит все видит и , насколько может анализирует , и выводы все больше не в пользу нашего немногословного гения тенисных кортов , а коренным образом против , от запада до востока . И не долго, ИХМО. нам осталось в этом маразме жить , спаси Боже Украину!!!

                810.07.11, 10:08Відповідь на 6 від StasSV

                Незгуртованість та пасивність та страх ось біда нашої нації, більшість цвіту нації йшли при винищенні як на забій (не всі, але добра половина). Поділили нас, а як кажуть: розділяй і владарюй.І справа не в жорстоких сусідах а в нас самих. Ми самі допустили ворога на свою землю,що існує і понині.