хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

В своїй хаті – своя правда


...історія ніколи не була і не є якоюсь застиглою формою, як антична скульптура, то чому її не можна ворушити? Не один я такий, що ворушу. Оно Юлія Литиніна у телепрограмі "Код доступу" (усім рекомендую, в Інтернеті є і сама програма і її текст) повела мову про те саме, що і я – про історичні міфи. Є тут і про 28 панфіловців ("часть панфиловцев осталась в живых, не было никакого комиссара, который кричал "Ребята, отступать некуда – за нами Москва", и отступили. Кто-то там из панфиловцев даже оказался потом в плену, даже оказался гитлеровским полицаем"), і про Зою Космодем’янську ("Действительно, это фанатичная девушка, которая кричала перед смертью "Нас 150 миллионов – всех не перевешаете". Но проблема заключается в том, что подвиг ее был несколько странного свойства: она сжигала в соответствии с приказом Сталина от 17 ноября крестьянские дома").

Є і про облогу Ленінграда, з якого спочатку вивезли усі продукти, евакуювали флот, а потім прирекли жителів на голодну смерть. Є і про м’ясника Жукова, який "израсходовал в огне этой войны вместе со Сталиным русский народ, как это писал Виктор Астафьев... Это не гениальный полководец, это гениальный палач".

І коли зараз ще й досі нам кричать, як отой молодий регіонал на останній "Большой политике", що саме Сталін привів нас до перемоги, то думаєш собі: де ви, пацани, берете таких кадрів? Ви що їх – у спеціальному інкубаторі вирощуєте? Бо якщо в інкубаторі, то зрозуміло, що клієнт безнадійно хворий, і ми його втрачаємо, адже він не читав нічого з того, що було на цю тему опубліковано і для нього такі авторитети як Віктор Астаф’єв – пустий звук. Якби не ідіот Сталін, то СССР виграв би цю війну набагато скоріше і з набагато меншими втратами. Якби не вождь-маніяк, то солдати б не здавалися тисячами в полон, а в полоні не вмирали б, як мухи, тільки тому, що Сталін відмовився від послуг "Червоного Хреста" і оголосив полонених зрадниками. Не кажу вже про всім відому річ – знищення більшості командирів Червоної Армії.

19

Коментарі

14.07.11, 07:13

    Гість: Світанок

    24.07.11, 08:10

    Дякую Вікторе за допис. Нині подібні історичні статті на вагу золота. Я завжди з задоволенням читаю Ваші матеріали, а от ви мої ні. Прочитайте у моєму блозі "Полинові жнива". Там теж історична правда і при тому в живому контексті. Не вичитана з газетних шпальт, а жива, справжня, яку бачив на власні очі. З повагою

      34.07.11, 09:38


      Можете собі уявити щось подібне у правовій державі? Свідки, виявляється, мали розповідати не те, що бачили на власні очі, а те, що уже надруковане в газетах! - аналогічна ситуація й сьогодні з нашими ПРдауналами. століття пройшло а лишились в тій самій ямі.

        44.07.11, 10:53

          54.07.11, 12:45

            64.07.11, 13:29

              74.07.11, 14:09

              И сам стараюсь смотреть эту передачу. Факты о панфиловцах, Космодемьянской и Жукове уже не знает только ленивый или дебил. Кричавший на последней передаче Большая политика нами не потерян, нам такие недоумки и даром не надо. Пусть и дальше кричит. Самое удивительное, что у таких дебилов и рождаемость, как у тараканов. Дустом их, что ли, надо...

                84.07.11, 15:38

                  94.07.11, 18:17

                  "Аставтє історію історікам!"
                  Та знаєм ми вже історика-Табачніка! цього мало?
                  Тільки розкриття всіх документів під грифом " Таємно", можливо розплющить очі багатьом "незрячим" або закриє рот тим, хто не хоче бачити усієї правди про злочини проти нашого народу!!!

                    Гість: Alter_ego*

                    104.07.11, 18:51Відповідь на 9 від vov4ik126

                    "Аставтє історію історікам!"
                    Та знаєм ми вже історика-Табачніка! цього мало?
                    Тільки розкриття всіх документів під грифом " Таємно", можливо розплющить очі багатьом "незрячим" або закриє рот тим, хто не хоче бачити усієї правди про злочини проти нашого народу!!!
                    В мене вже є осторога,що кремлівські упирі в Україні зека назначили головним смотрящим саме для того,щоб архіви таки сгоріли.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна