хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Юлія Тимошенко про громадянське суспільство та його роль

Юлія Тимошенко про громадянське суспільство та його роль у побудові власної держави.

Особисто для мене саме ці слова ЮВТ дорогого вартують. Ця її теза дуже тісно пов"язана з тезою іншого відомого політика - Джона Фітцеральда Кенеді про те, що не треба питати, що країна зробила для тебе, а кожен повинен спитати себе що він може зробити для країни. Юлія Володимірівна логічно продовжила цю думку: те, якою буде наша країна буде залежати саме від нас і від нашої громадянської позиції і не треба чекати, що хтось із політиків чи політичних партій зробить це за нас. Більше того, саме від нас залежить, якими будуть ці політичні партії.

 ==== По поводу газа:

1. Почему Германия платит России за газ меньше, чем Украина. - потому что у Рургаза концерн с Газпромом, Рургаз вкладывался в российские месторождения и в тот же северный поток. А Газпром получил возможность продавать газ в Германии конечным потребителям. Для Германии всегда будет особая цена, которая Украине и не снилась.

2. Януковичу никто не мешает перезаключить договор с Газпромом. Когда Тимошенко заключала договор, то тоже действовал другой договор на 10 лет. Дело не в желании Тимошенко или Януковича, а в том, что Газпром - монополист и может диктовать свои условия, а у Украины кроме небольшого поднятия тарифов за транзит других рычагов нет.

3. Янукович обманул страну с харьковскими соглашениями. Никакой 30% скидки сейчас нет, о которой он тогда говорил. Достаточно сравнить цену для Польши - 310 долл с ценой для Украины - 280 долл, вычесть транспортное плечо, чтобы понять, что Янукович просто сдал Севастополь. 4. Не можна оцінювати тариф на постачання газу окремо від тарифу на транзит газу. Треба зауважити, що прибуток України від транзиту російського газу у 2010 р. зріс до $2,6 млрд. що у 1,5 раза більше показника 2009 р., і більше ніж вдвічі - результату 2008 р. http://www.ubr.ua/market/industrial/gazprom-uvelichit-postavki-gaza-v-ukrainu-78859 http://news2000.com.ua/news/ekonomika/162283 http://flot2017.com/show/news/22474 http://newzz.in.ua/main/1148826147-khozjajjstvennyjj-sud-kieva-zapretil-tranzit.html

25

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

120.03.11, 11:12

Те, якою буде наша країна буде залежати саме від нас і від нашої громадянської позиції і не треба чекати, що хтось із політиків чи політичних партій зробить це за нас. Більше того, саме від нас залежить, якими будуть ці політичні партії.

    220.03.11, 11:13


    Не нужно смотреть на власть, нужно самому становится человеком, и тогда возможно появятся партии с адекватным отношением и к народу , и государству в целом...

      анонім

      320.03.11, 11:21

      От "По поводу газа" - це все наклепи нациків зі схронів, брехня. І підвищеня цін на ВСЕ теж провокації "мінуліх урядав"... Я далі буду підтримувати владу(ціна - 10 $ за годину підтримки).
      ***********************************
      "...що країна зробила для тебе.." - ...сумний гумор. В нормальних громадян в ЦІЙ країні тільки одне бажання, щоб ЦЯ країна поменше за них згадувала...

        420.03.11, 11:21

        Президент зрозуміє слова Ю.В.Т. , за однієї умови,- коли Вона навчиться "Ботать по фене".

          анонім

          520.03.11, 11:23

          Пропада велика актриса. Голівуд спить, коли на екранах Леді Ю. Так багато говорити про ініціативу знизу, про вплив людей на політику, і це після того, як ЮВТ особисто розігнала цілу низку організацій, не згодних з переходом до БЮТу кучмістів -- це вже лицемірство. Хоча, може і лицедійство. Кому як більше подобається. Найкраща порада ЮВТ -- якщо вона дійсно дбає про Україну -- нехай збере весь отой непотреб -- БЮТ, ПР, НУНС та все, що сьогодні називається елітою, та й разом з ним зникне де небудь. А ми вже як небудь і без цих совків розберемося.

            620.03.11, 11:24Відповідь на 4 від VChmyriov

            Президент зрозуміє слова Ю.В.Т. , за однієї умови,- коли Вона навчиться "Ботать по фене".Але ж нас ніхто не примушую цього робити. Треба просто потроху кожному вичавлювати із себе раба.

              Гість: Vassanna

              720.03.11, 11:24

              Я считаю,что Тимошенко как и любой политик,действует сперва в своих интересах а уж потом в интересах народа.До народа им всем далеко.Они,т.е. политики, забыли что тоже вышли из народа.Чтобы войти во власть надо много денег,а у простого народа их нет и не будет.Так что сам народ мало чего решает.Толпой руководит малая кучка озабоченых о себе людишек и их капиталы.

                820.03.11, 11:44Відповідь на 7 від Гість: Vassanna

                Вы можете считать всё что угодно, но иногда стоит подключать логику и здравый смысл. Зачем миллионеру нужно рисковать, ходить на вызовы в прокуратуру, если она спокойно могла бы наслаждаться жизнью, не особо перенапрягаясь. Учредила бы какой-то конкурс красоты или гуманитарный фонд, имела бы провласную политическую партию, которая бы клепала деньги как коммунисты в парламенте, продавая своё голосование власти когда это надо.

                  920.03.11, 11:45Відповідь на 5 від анонім

                  Чудово.
                  Які саме організації ЮВТ розігнала, перерахуйте будь ласка і вкажіть джерела інформації. Якщо ви себе поважаєте, звичайно.

                    Гість: Presti9e

                    1020.03.11, 11:48

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна