хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Чи зможе ПР повторити сценарій Кучма-Симоненко?

Во второй тур президентских выборов в 2015 году выйдут действующий глава государства Виктор Янукович и лидер ВО "Свобода" Олег Тягныбок. Такое мнение в ходе сегодняшней пресс-конференции выразил президент аналитического центра "Открытая политика" Игорь Жданов.

"Не исключено, что сейчас разыгрывается такая большая карта, когда на следующих президентских выборах во второй тур выйдут Янукович и Тягнибок", - отметил он. Однако, по его словам, для достижения этой цели необходимо увеличивать градус разделенности украинского общества, в частности, путем акцентирования внимания на неоднозначных исторических личностях, вопросах языка и прочее.

В свою очередь, научный директор Школы политической аналитики Национального университета "Киево-Могилянская академия", профессор политологии Алексей Гарань считает, что, на сегодняшний день, Олег Тягнибок создает себе положительный имидж уравновешенного политика. "Если не знать глубинной ситуации в партии, и если не следить за тем, что говорят Фарион или Михальчишин", - добавил эксперт. http://ubr.ua/ukraine-and-world/power/s-prezidentskogo-kresla-ianukovicha-podvinet-tiagnybok-78846 ------

Від себе:

У партії "Свобода" є багато щирих совістливих людей, той же Богдан Бенюк, Ігор Мирошничаенко та ін. Але ідеологія цієї партії ( насамперед, заповіді Міхновського: 2. Усі люди — твої браття, але москалі, ляхи, угри, румуни та жиди — се вороги нашого народу, поки вони панують над нами й визискують нас. 3. Україна для українців! Отже, вигонь звідусіль з України чужинців-гнобителів) не відповідають сучасним європейським демократичним стандартам і не можуть бути прийнятними для більшої частини східної та південної України. Саме тому свободівці ніколи не зможуть бути повноцінними представниками всієї України. З огляду на це, Тягнибок з його партією є найбільш бажаним політичним супротивником для Януковича. Тому майже у кожному випуску "Великої політики" на інтері, який існує на гроші Хорошковського, ми бачимо представників партії "Свобода".  Закликаю прихильників "Свободи" віддавати собі звіт у тому, що їх намагаються використати. До того ж питання з фінансуванням "Свободи" є абсолютно незрозумілим - у цієї партії немає великих офіційних спосорів. Єдиною метою, яку я переслідував, коли це писав, було дати людям уяву про те, що їх намагаються використати як пішаків в інтересах провладної партії. І єдина гідна відповідь цьому є спротив Януковичу єдиним громадським фронтом. Ціль є єдина - припинення повноважень Януковича. Добитися цього можна лише загальними зусиллями.

Окрім всього вище згаданного хочу навести деякі посилання з інтернету, які задають питання, що не дають однозначної відповіді.

1) "Свобода" не заперечує, що її фінансують "Регіони" http://gazeta.ua/articles/politics/346073 2) Фінансування ВО "Свобода" - таємниця навіть для комітету виборців України: http://vn.20minut.ua/news/148814 3) "Чому КОЛОМОЙСЬКИЙ фінансує СВОБОДУ???" http://una-unsoatila.blogspot.com/2009/10/blog-post_07.html 4) Партія регіонів заявляє про використання членів ВО "Свобода" у дільничних комісіях від кандидата в Президенти Віктора Януковича у Львівській області: http://infoporn.org.ua/2010/02/04/yak__mozhna_bulo_zdogadatysya_svoboda_pracyuye_na_yanukovycha_/ 5) Михальчишин: Останавливаюсь у менеджера Ахметова - http://www.obozrevatel.com/interview/mihalchishin-u-menya-devushka-s-russkoj-familiej.htm 6) Дмитро Видрін (радник Януковича): Свободу свідомо фінансували донецькі олігархи: http://inozmi.glavred.info/articles/5101.html

20

Коментарі

122.02.11, 17:30

"Свобода" це кишенькова партiя регiонiв..i як що ранiше це можно було заперечувати,то зараз воно стає явним.

    222.02.11, 17:33Відповідь на 1 від Romantik14

    я не погоджуюсь. В партії багато справжніх патріотів, не треба їх ображати. Інша річ, що ця партія - дуже зручний супротивник для Януковича, тому він її використовує і прихованно підтримує.

      322.02.11, 17:38

        422.02.11, 17:40Відповідь на 2 від viktor67

        я не погоджуюсь. В партії багато справжніх патріотів, не треба їх ображати. Інша річ, що ця партія - дуже зручний супротивник для Януковича, тому він її використовує і прихованно підтримує.Ніяким чином не хочу образити рядових членiв партiї,але ж вони i не можуть знати усiх кулуарних игрищ. А в тому що "Свобода" зручний супротивник для Януковича згоден. Навiть якщо прибрати деякi лозунги все одно на сходi та на пiвднi партiя не найде такого широкого пiдтримуючого загалу.

          522.02.11, 17:44

          і знову наступаєм на одні і тіж граблі! частина лохторату проголосує не стільки-ЗА, скільки - ПРОТИ! як то кажуть-эта песенка стара-заменить её пора...

            622.02.11, 18:04

            Як я люблю твої статті!

              722.02.11, 18:07Відповідь на 2 від viktor67

              В партії багато справжніх патріотів, не треба їх ображати.
              ця партія - дуже зручний супротивник для Януковича, тому він її використовує і прихованно підтримує.
              некто не спорит

              это идеальная опозиция для ПР.
              Тягнибок может быть только президентом Тернополя.

                822.02.11, 18:07Відповідь на 6 від Офели

                дякую за теплі слова.
                Дуже важливо усвідомлювати, що багато нас таких, які мають спільні ідеали і переконання.

                  922.02.11, 18:09Відповідь на 7 від edikkk

                  так, саме це і використовується.
                  очевидні речі важко приховати.

                    1022.02.11, 18:13Відповідь на 5 від vov4ik126

                    і знову наступаєм на одні і тіж граблі! частина лохторату проголосує не стільки-ЗА, скільки - ПРОТИ! як то кажуть-эта песенка стара-заменить её пора...наразі у нас може бути тільки одна ціль - повалення влади пеерівців. Зрозуміло, що на їхнє місце прийдуть інші пройдисвіти, але вони не будуть мати такої сили і за допомогою ЗМІ можна буде вже фільтрувати і подалі посилювати вплив суспільства на діючу владу.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна