хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Оприлюднений відеодоказ брехні Стогнія

Телеканал ТВі оприлюднив відео про побиття головним радником міністра МВС Костянтином Стогнієм депутата Верховної Ради від “Народної самооборони” Юрія Гримчака.

Нагадаємо, що цей інцидент стався 12 листопада після ефіру передачі “Шустер live” біля входу в телестудію. Костянтин Стогній, перебуваючи на той час на посаді головного радника міністра МВС, заперечував, що у нього був конфлікт з Юрієм Гримчаком, і навіть заявляв, що він не знає такого депутата, натомість він зробив заяву, що у нього був конфлікт з Ю.Луценком, в наслідок чого більшість ЗМІ опублікувала репортажі про побиття Стогнієм саме Луценка. Натомість Юрій Гримчак отримав на обличчі синець та подав заяву до правоохоронних органів.

Юрій Гримчак повідомив, що прокуратура довго перевіряла його заяву і врешті-решт винесла постанову про відмову в порушенні кримінальної справи проти Костянтина Стогнія за статтею про перешкоджання діяльності народного депутата. Депутат наголосив, що постанова була оскаржена в Подільському районному суді Києва і слухання скарги заплановано на 24 лютого.

Напередодні цього судового засідання телеканал ТВі оприлюднив відео, на якому чітко видно, як радник міністра перший накинувся на депутата, і це доводить, що полковник міліції Костянтин Стогній брехав.

Юрій Гримчак, коментуючи це відео, заявив, що воно, на його думку, беззаперечно доводить, що першим почав бійку саме пан Стогній, але сумнівається, що воно буде таким же беззаперечним для прокуратури: “Бо для нашої прокуратури нічого беззаперечного немає”.

=====

Особисто я зреагував на цей матеріал не стільки тому, що викривається брехня поплічника Могільова - Стогнія, скільки тому, що конфлікт розгорівся саме тому, що Стогній отримав позачергове звання підполковника незаконно, про що у дещо брутальній формі йому і сказав депутат Гримчак. Нагадаю, що одним із звинувачень ГПУ щодо Луценка є те, що той дав позачергове звання своєму шоферу, в наслідок чого той отримав відповідну пенсію і це зараз трактується як нанесення державі шкоди у великих розмірах.

38

Коментарі

анонім

121.02.11, 22:09

Полностью разделяю выделенное...

    221.02.11, 22:28

      321.02.11, 22:28

      стогний -полный отстой-шестерка....

        421.02.11, 22:31

        Я вже бачив.

          521.02.11, 22:35

            621.02.11, 22:51

              721.02.11, 23:14

              Що таке Українська прокуратура і Український суд знаю не по чуткам, самій доводилось спілкуватися з цими екземплярами. Дивляться на чорне і кажуть - біле. І хоч об стінку бийся - результат однаковий. Чесно кажучи, в такій ситуації почуваєшся ідіоткою. Так що Гримчака розумію.

                821.02.11, 23:56

                и шо

                  921.02.11, 23:57

                  Скажуть монтаж, а Стогній коментувати від кажеться, справа закрита ніхто її відновляти не стане, тим більше порівнювати Луценка з Стогнієм. Але процедури потрібно витримати, можливо час і руки ще дійдуть і до цієї справи, хочеться надіятись , що ми не в Африці живемо.

                    1022.02.11, 00:04

                    Ну как не порадеть родному человечку!??

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна