Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Вибухи в Домодєдово

В таких ситуаціях слід шукати як завжди того кому це вигідно і питання всі відпадають самі по собі. Ану я спробую логічно подумати, а ви скажіть де я помилився.

Так на літак чи на людей полював терорист ціль яка? Якщо на літак то шрапнель (металева начинка вибухівки для збільшення вражаючого ефекту) навіщо? Літак і в десять раз меншою кількістю вибухівки смертник би знищив в польоті та й сканери і перевірку не пройшов би з начинкою та таким зарядом, шансів 0, навіщо так необдумано лізти їм, адже терористи все добре розплановують наперед. Як вони не здогадались, що сканери з шрапнеллю їх не пропустять до літака, щось на них таких хитрих та підступних не схоже?

Якщо на людей полював терорист то в кінотеатрі чи на базарі, чи в метро в час пік в десять раз більше повбивав би, в метро й шрапнелі не потрібно, ударна хвиля (за рахунок перепаду тиску в закритому приміщенні) всіх покладе і вибухівки знову ж таки менше потрібно, і просто пакет залишити можна щоб вижити самому, знову щось не сходиться.

От коли потрібен міжнародний показовий інцидент з участю іноземців (яких в аеропорту багато) ось, що потрібно, щоб Обама міг гнівно кричати тероризм! І всі дружно списувати гроші і увагу людей на боротьбу з ним. В той же час фінансуючи діяльність яка підтримує владу краще чим полум'яні лозунги.

ФСБ знову прокололось як при навчальних підривах житлових будинків. Чому всі раптово та дружно про це забули? Подивіться фільм ФСБ підриває РФ, нічого це вам не нагадує?

Далеко ходити не потрібно та велосипед заново винаходити, відповідь як завжди на поверхні, слід тільки головою тверезо мислити, чого всім і бажаю, бо судячи з ситуації в Україні, бачу все важче і важче нам стає. Діють ті кому це потрібно, а ордени потім роздадуть. 

http://photo.i.ua/user/323465/217815/6054861/

Кишеньковий якийсь тероризм, вам так не здається?


88%, 22 голоси

0%, 0 голосів

4%, 1 голос

8%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
30

Коментарі

110.02.11, 22:09

Чекаю аргументовані коментарі.

    анонім

    210.02.11, 22:51

    Залежно з якого боку глянути. Вибухи в Домодєдово на руку не тільки ФСБ. Я думаю, що жертви серед іноземців потрібні терористам для більшого резонансу, щоб створити серед міжнародної спільноти імідж Росії як "гарячої точки", нестабільної країни, де небезпечно перебувати і взагалі мати там якісь справи. Імідж країни, в якій вороги всередині, а влада не може забезпечити громадянам елементарну безпеку навіть у людних місцях, не кажучи вже про приватну власність. Хоча на 90% так воно і є.

      310.02.11, 23:06Відповідь на 2 від анонім

      А хіба світ не дізнається так само про вибухи на базарі чи в метро, як про вибухи в аеропорту? Думаєш резонанс аеропорту в світі набагато більший чим базару чи метро?
      Я думаю однаково подадуть інформацію ті хто хоче і яку хоче.
      До речі тут мова не стільки про ФСБ, там хтось набагато сильніше за владу тримається.

        анонім

        411.02.11, 07:11

        Комусь вигідно...а кому,знає лише "кантора"

          511.02.11, 07:59

          Дійсно, справа темна. І може вибухів чекати від одних, і від інших - у кожного є свої резони. В чеченців - показати, що небезпечно кругом, в школахбуло, в метро було, ще десь було, а тепер аеропорт. Крім того, щоб показати, що це може торкнутись кожного, адже, те, що було раніше торкалось "простих смертних", а в лфітаках літають дюди побагатше... А щодо "вижити", їм це не потрібно - вони ж гинучи, "відправляються до Аллаха"...
          Ну, щодо резонів фсб... Тут все ясно - відвернути людей від "мудрої" внутрішньої і зовнішньої політики, бідності і привернути до себе закордон, нагадавши, що Росія воює з тероризмом...

            Гість: Рус с kija

            611.02.11, 08:33

            Ми ніколи не узнаємо правду

              анонім

              711.02.11, 10:17

              Понад 90 відсотків того, що самі своїх лякають. Перекладання уваги на якогось зовнішнього ворога завжди в них було в фаворі.

                Гість: modus vivendi

                811.02.11, 10:31

                мне давно кажется..что Россия сама виновата..Она сама собственными руками..привела войну в свою страну.Если посмотреть на то что там происходит...никаких террористов не надо..Сами друг друга убивают..

                  911.02.11, 10:49

                  Наляканий натовп легше загнати в стійло. От десь так.

                    1011.02.11, 15:26

                    Це ще Путін накликав на країну біду.А тепер пожинають.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна