хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

День Незалежності чи день скорботи?

По вже підтвердженим фактам зрадництва, українці переконалися, що минулорічний парад був використаний виключно для піару нікчемного «гаранта»  , для відволікання уваги громадськості від важкої обстановки на фронті,  для підступного зрадництва  на  найвищому рівні  та для відведення в Київ значної кількості військової сили  і  відповідного послаблення українських  збройних  сил на  фронті.  

 «Гарант» війни, крові і  мародерства  не  має ЖОДНОГО  морального права влаштовувати собі  піар-паради за наш рахунок, доки  не оголосить війну війною і  не припинить підступне вбивство УКРАЇНСЬКОГО  НАРОДУ  на неоголошеній війні ! Хай краще «главнакамандувач» кине  ВСІ СИЛИ  НА  ПІДТРИМКУ і   ЗВІЛЬНЕННЯ  ВІД  ОКУПАНТІВ   ПОВСТАЛОЇ   і   ВОЮЮЧОЇ  ГОРЛІВКИ, ЩО  ЗАХЛИНАЄТЬСЯ  В КРОВІ !!!

Порошенку сподобався парадік в минулому році, в той час, як вмирали на Саур - Могилі та в Іловайську без зброї, без техніки, без підтримки.  

Повним ходом йде підготовка до параду цього року, на полі Антонова марширують колони солдатів, які шикарно екіпіровані, з блискучею новенькою зброєю.

Я пам'ятаю минулий рік. Ми тут билися в істериці через котел, що замикався в Іловайську, а нам сотні клоунів доводили, що парад  це святе, це те, що потрібно, що техніка поїде в Іловайськ, що покажем паРаші нашу міць.

Ну що, поїхала техніка? Міць показали? Неміряна кількість загиблих через показну міць в Києві. Україна і зараз хоронить хлопців з того рукотворного зрадницького котла.

Тільки РАЗОМ МАЄМО НЕ ДОПУСТИТИ чергового піар-параду в Києві для СТВОРЕННЯ ЧЕРГОВИХ «котлів»  і  ЗАПЛАНОВАНОЇ  мінськими «договорняками»  ЗДАЧІ  ТЕРИТОРІЙ УКРАЇНИ !

Геть  БАНДОкратію  ЗРАДНИКІВ  від  керма держави !

1

Коментарі

Гість: Пчелка11

117.08.15, 23:08

Я пам'ятаю минулий рік. 24 серпня вранці о 6 -й, знаходилась --- Южний автовокзал,--В ожидании маршрутки Донецк- Мариуполь, наблюдали жуткую картину, рядом, через мост, с сопровождением сильного грохота,----проходила тяжелая военная артилерия. Шли в строну Иловайска, расстояние до Иловайска примерно 40 км. Очень тревожное---ощущение приближающейся трагедии. Когда наша маршрутка отъехала,--водителю сообщили, что следующую не выпускают (интервал 10-20 минут). Дальше,---много постов ДНР , в объезд до Волновахи, .----------И когда первый блок пост с потрепанным, выцветшим----БЛАКИТНО- ЖОВТИМ----состояние нельзя описать-----нужно
там быть, все это видеть и пережить. Сколько еще нужно смертей Украинсих патриотов,
Сколько еще расжиревшим подонкам, нажива

    218.08.15, 02:16Відповідь на 1 від Гість: Пчелка11

    Що стосується України я теж сприймаю емоційно.