Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Сценарій диктатури



Не кажіть, що цей сценарій фантастичний. Вдумайтесь, можливий він чи ні?  Відповідь однозначна - можливий.  Коли Пецю називають зрадником, то це не просто образа, а гірка правда, яка, нажаль, не сприймається народом. Я можу привести десятки фактів, які кажуть про те, що Пеця відпрацьовує   путінський сценарій. Приведу тільки два за останні дні:
  --  Порох заставив, за допомогою Яреми, Яценюка купити 500 000 т. вугілля у Росії, розірвавши контракт з ПАР, посилаючись на те, що у Росії дешевше на 10%. 
  --   Другий це намагання заарештувати комбата СБУшниками у Запоріжжі. Виручили його бійці, які прийшли з автоматами. А на місцях Пеця залишив силові структури з часів Януковича.

За даними  розвідки (ДУК ПС) державний зрадник Порох і його банда в найближчий час спробує здати Пуціну Донбас і узбережжя Азовського моря за наступним сценарієм: 
    1. Зараз війська Раши зосереджуються в бронетанкові кулаки в районах Щастя, Дебальцева, Докучаєвська і Гранітного. При цьому Пеця ПРЯМО ЗАБОРОНИВ нашій артилерії наносити по них удари і раз за раз пробує відвести звідти наші найбільш боєздатні війська. 
    2. В найближчий час Раша перейде в наступ з указаних рубежів з ціллю розсікти та знищити всі добровольчі батальйони та найбільш боєздатні частини ВСУ. 
    3. Після цього Пеця заявить "ми не можемо воювати і треба заключати мир" (як це вже було зроблено) при масованій підтримці контрольованих олігархатом СМІ. Ці вброси Пеця робить вже зараз ("Не допустимо Третьої світової війни!"). 
    4. Після чого планується повне відновлення поліційно-кримінального режима Зека, але з Петей на чолі, для чого Аваковим вже зараз тайно формуються нелегальні бойові загони під виглядом "спецназу МВС", функція яких - знищення патріотів. 
Ця інформація є у керівництва ДУК ПС, і саме тому Пеця був попереджений, що в разі спроби здійснити цей сценарій - він буде фізично знищений разом з оточенням, як державні зрадники.

3

Коментарі

115.11.14, 21:31

Танунах...

    216.11.14, 14:24Відповідь на 1 від Pilot-VVS

    Мені теж хочеться так думати як ви, але факти не дозволяють. Хто може аналітично міркувати, той теж прийде до такої думки. Один іловайський факт каже про те, що добровольців було знищано по домовленістю з Пуціним. Ті, що залишилися в живих, такі висновки зробили. А ЗМІ, як завжди, дурять народ. Якби народ не був обдурений, то ніколи не обрав би олігарха. Знищення наших патріотів лягає на совість твердолобої отари, яку зазомбували ЗМІ.

      316.11.14, 17:18Відповідь на 2 від utenok12

      Знищення наших патріотів лягає на совість твердолобої отари, яку зазомбували ЗМІ.ВО-ОТ!!! Мы добрались почти до самой истины!
      СМИ, продажные и алчные бумагомаратели, создают под диктовку их хозяев "объективное общественное мнение", которое и помогает социальным паразитам творить любой беспредел руками самого же терпящего бедствия народа!
      Ведь это обдолбанные фальшивыми желаниями и голодные спецназовцы стреляли в головы героев майдана, а не сеня и пеця... Проблема в том, что нет в стране и 10% граждан, объективно понимающих какую каку и как именно вынуждает их делать алчная элта при полной информационной поддержке продажных СМИ!...

        416.11.14, 18:06Відповідь на 3 від Pilot-VVS