Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

У Дніпропетровську від Порошенка на вибори йде місцевий «скот»

Під час ЄвроМайдану міський голова Іван Куліченко потрапив у відповідний перелік сайту «Skoty.info» за сприяння легалізації бандоформувань “тітушок” під виглядом “народних дружин”. На цьому ресурсі йому також закидають “причетність до незаконної роздачі державного майна (зокрема території, на якій знаходились тварини, занесені в Червону книгу України) під бізнес будівництво”.

Серед земляків, яким дніпропетровський мер склав компанію, такі одіозні регіонали як Олег Царьов, Іван Ступак, Олександр Вілкул. Нині Іван Куліченко балотується від партії «Блок Петра Порошенка» у 28 виборчому округу Дніпропетровська.

А от як про висування в народні депутати Івана Куліченка від Блоку Порошенка відгукнулася у своємуФейсбуку  журналістка “Громадського телебачення” та проекту “Слідство. Інфо” Анна Бабінець:

“Іван Іванич Куліченко – феєричний персонаж. Він мер Дніпропетровська вже 15 років. Торік у грудні він виходив на Дніпропетровський антимайдан та закликав підтримувати Януковича. Нічого дивного, адже Іван Іванич сяяв від щастя, коли отримував партквиток Партії регіонів. Здав він його лише коли переконався, що Януковича у країні немає – 22 лютого 2014 року. І от тепер з гаслом “Последовательность. Порядочность. Профессионализм” Іван Іванич балотується у Верховну Раду від… Блоку Петра Порошенка. Невже президент не міг знайти у Дніпропетровську когось покраще? Там що, закінчились люди?”

     Джерело: dusia.telekritika.ua

3

Коментарі

121.09.14, 06:49

Куліченко, при владі стільки ж, скільки і Пуйло. Небезпечний термін, - 15 років. Дивіться, що він з людьми робить... а може не з людьми, а із тварюками? І чого це Порошенко обрав собі такого представника в Верховну раду? - не знаю. Я за Порошенка не голосував і вважаю, що не помилився. Тож Кулику, від мене - не світить.

    Гість: lyo Dnepr

    221.09.14, 09:50Відповідь на 1 від Навилаїх

    Порошенко не ошибся, он ищет именно таких тварей

      321.09.14, 10:16Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

      Порошенко не ошибся, он ищет именно таких тварейЧесть и любовь к Родине - не имеют цены, они безценны. В цене сейчас подлость, продажность и хамство. Воистинно - спрос рождает предложение. Если учесть, что Порошенко - коммерсант (в первую очередь), - вот и результат. Имеет дело с теми качествами (а скорее изъянами) человеческой души, которые имеют цену. Блин, уже второй Майдан случился, с тяжелыми потерями, а в Украине, - ничего не меняется к лучшему. Патриотов тупо уничтожают в бестолковом АТО, Запад и США, жуют то, что нужно выплюнуть. Я помню разочарование в Обществе после первого Майдана, когда Наш сегодняшний, был на ножах с Юлией Владимировной. Неужели история, повторяясь, - идет по спирали? Сжимать спираль как пружину - опасно. Она выпрямится в любую сторону.

        Гість: lyo Dnepr

        421.09.14, 10:34Відповідь на 3 від Навилаїх

        А что Запад? У них разведка работает. Они прекрасно знают, кто такой Порошенко и кто за ним стоит, поэтому и не спешат помогать. Народ Украину по одну сторону баррикад, Порошенко по другую. Кому им помогать?

          Гість: UAdnepr

          521.09.14, 12:38Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

          так ведь именно Запад заинтересован в Порошенко! Это ведь схема Запада - выборы в один тур!!
          И не надо забывать ,что в 54% входят ТЕ, кто голосовал на предвыборных участках, за территорией Украины!! Были и там очереди, которые были засняты и преподносилось это, как все пришли на участки, что бы проголосовать за одного кандидата и в один тур..
          А знаете, как можно создать очередь? знаю, что понимаете!! кстати, не обязательно их создавать везде, главное там где снимают.. По одному участку в каждом населённом пункте и на ТВ)) и большинство поверит!! а если большинство тех, кто не голосовал- не пошёл...

            Гість: lyo Dnepr

            621.09.14, 14:01Відповідь на 5 від Гість: UAdnepr

            Если считать Лёвочкина-Фирташа-Путена Западом, то да

              721.09.14, 14:35Відповідь на 3 від Навилаїх

              Зрадникам Захід не може давати зброю. Частину зброї вони дали і вона лежала на складах 2 місяці. Польща готова надати зброю, але
              Петя не просить. Є випадки продажі важкої зброї сепаратистам. І я думаю, що наше озброєння разом з військом розбомбили не випадково. Дуже схоже на сговір з Путіним, фактів є багато.
              Друге. Петя один із засновників Партії регіонів. Він був впроваджений в партію Ющенка для підрива її із середини (читайте історію його діяльності). І зараз ця лінія продовжується.
              Рівень життя кожної країни прямо пропорціональний кількості лохів, яких тримають за дурнів в цій країні. В нашій країні їх 54% і плюс тих,
              хто не ходить на вибори.

                Гість: UAdnepr

                821.09.14, 19:40Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

                так мы о ком, я имею в виду Порошенко?!! может вы думаете, что Порошенко с ними? Это не обязательно!!
                Можно с разных сторон затронуть эту тему...
                что вы думаете вот по этому - Порошенко начал продажу своих активов через инвестиционную компанию "Ротшильд"

                  Гість: UAdnepr

                  921.09.14, 19:57Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

                  Запад играет с Украиной свою игру... то что, кто -то там, что - то там обещает - предоставит оружие и тому подобное, это лишь игра!! Кто они такие?! Никто!!

                    Гість: UAdnepr

                    1021.09.14, 20:00Відповідь на 7 від utenok12

                    а там где голосовали на предвыборных участках за территорией Украины?? Почему мы о них не вспоминаем? "Незлим тихим словом" ) почему?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна