Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Наш президент зареєструвався в «Вконтакте»

Президенту України  Петру Порошенку

Шановний  Петре Олексійовичу!

У нашому розумінні реєстрація у будь-якій соціальній мережі має за мету бути ближчим до когось. Наприклад, коли ми реєструємося на «Facebook», то хочемо бути ближче до наших друзів із-за кордону, підписуватись на оновлення цікавих нам людей, зокрема музикантів, акторів та навіть політиків.

До кого хоче бути ближчим наш президент, реєструючись у соціальній мережі, яка належить ФСБ, окупантам та різного роду ненависникам України?

Мова йде про російський сайт «Вконтакте».

Можливо, пан Президент хоче бути ближчим до жителів Архангельської області чи Алтайського краю?

Ні для кого не є секретом те, що ця соціальна мережа з популярної наднаціональної та аполітичної (дякуємо за ці колишні здобутки її колишньому власнику пану Дурову) деградувала у форму дочірнього підприємства Федеральної Служби Безпеки РФ і сьогодні у всіх можливих комбінаціях використовується для продовження інформаційної війни проти нас, Українців.

Переконані, що реєстрація «Вконтакте» – це акт підтримки російського Інтернет-продукту.

Не забувайте, пане Президенте, що частина податків від діяльності «Вконтакте» йде на фінансування агресії зі сторони Росії на Сході України!

У будь-якому разі Ваша присутність на сайті ворога – це не форма додаткового інформування про вашу діяльність. Це незрозумілий нам маневр, на який Ви, можливо, і не звернули увагу.

Ви, як «лідер» українського народу, цими діями закликаєте користуватись російськими ресурсами в час, коли ми відстоюємо свою НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!

Ми просимо Вас видалити свою офіційну сторінку з російського ресурсу «Вконтакте» та сподіваємось на ваше розуміння того, що війна точиться не лише на полі битви, але і тут, в Інтернеті.

Давайте підтримувати своїх і користуватися старою галицькою та, зрештою, українською приказкою: «свій до свого, по своє»!

Богдан  Оліярчук.  Засновник першої української Соціальної мережі  "weua.info"

     https://weua.info/petition.php

2

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

128.08.14, 00:06

Кошмар, а не президент

    228.08.14, 00:31Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Кошмар, а не президентА что творится на фронте и в армии? Уничтожают украинцев как снаружи, так и изнутри. Все это просто на голову не налазит?