хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Курс на збереження старої системи

Приведу шокуючий приклад про керівника держпідприємства "Украерорух" Чередниченка у якого всі авіадиспетчери країни. 
      Для проведення виборів президента ми повинні були бюлетені з Дніпропетровська везти в донецький аеропорт.  У нас по лінії правоохоронних органів пішла інформація, що цей літак хочуть збити.  Ми перевантажили бюлетені з транспортного військового літака на пасажирський, щоб заплутати сліди.  І потім СБУ запідозрила керівника "Украероруху" Чередніченка в державній зраді і в злитті інформації.

Ми почали цікавитись цією темною особистістю.  Він призначений Януковичем в 2010 році, сотні мільйонів гривень вивів закордон. Тут же прем’єр-міністр дає команду звільнити Чередниченка.  І ось тут відбуваються чудеса. два цікавих моменти.

Перший. Кримінальна справа, яка порушена за цим фактом, на переїзді між СБУ і Генпрокуратурою десь губиться, мабуть за великі гроші.  Звільнити його фізично не можна, тому що тут же суд приймає рішення, що він повинен залишатися на посаді. 

Другий. А коли чиновники Мінінфраструктури приїжджають в "Украерорух", то їх туди не пускають якісь тітушки, які назвалися самообороною Майдану.

Напрошуються висновки.  Людина, призначена Януковичем, яка була вмонтована в корупційні схеми, яку підозрюють в тому, що він має відношення до збитого ІЛ-76 в Луганську, досі на роботі і прекрасно себе почуває.

Перше.  Олігархи взяли курс на збереження корупційних схем.

 Друге.  Агенти спецслужб теж будуть збережені.

     "Українська правда"


3

Коментарі