Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Майдан "беркут" зачистив без бою

Не удалось одному олигарху зачистить Майдан, на смену ему пришел другой олигарх и зачистил без боя.

Очередной раз людей обдурили. Вам внушили мысль про алкосотни, алкомайдан, бомжи, оружие и т.д. и вы как всегда поверили. Способ решения ситуации показывает что ничего не изменилось.

МАЙДАН ДОЛЖЕН БЫТЬ КОНТРОЛЕРОМ  ДЛЯ ВЛАСТИ, ВЛАСТЬ ЭТО СЛУГИ НАРОДА А НЕ ЕГО ПОВЕЛИТЕЛИ. Новоявленные власти унизили  Майдан, раздавили как клопа. И какое сейчас влияние будет иметь Майдан?  Разве этого хотела Небесная Сотня? При помощи Майдана наверх выбрались, стопор реформам объявили и убрали последнюю баррикаду. СИСТЕМА ДАЕТ О СЕБЕ ЗНАТЬ. СИСТЕМЕ НАРОД НУЖЕН ТОЛЬКО В КАЧЕСТВЕ ДОНОРА. Народ это должен понять и взять ответственность за свою жизнь. ЭТА ПАРАЗИТИЧЕСКАЯ СИСТЕМА СИДИТ В ДУШАХ ОБЫЧНЫХ ГРАЖДАН И ПРЕПОДНОСИТ СЕБЯ КАК БЛАГО. 

  АМИНЬ !

2

Коментарі

111.08.14, 13:09

Проблема не в тому, що майдан не було кому боронити, а в тому, що були задіяні регіоналівські методи, а народ їх підтримав. Кияни - люмпени. Такі самі, як і донецькі, тільки з українськими прапорами. Думають мірками холодильник-телевізор. Поки що їх особисто не зачепило, так як регіони. Подивимося, що через пів року вони заспівають.

    211.08.14, 14:26Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Проблема не в тому, що майдан не було кому боронити, а в тому, що були задіяні регіоналівські методи, а народ їх підтримав. Кияни - люмпени. Такі самі, як і донецькі, тільки з українськими прапорами. Думають мірками холодильник-телевізор. Поки що їх особисто не зачепило, так як регіони. Подивимося, що через пів року вони заспівають.Не повторюйте брехню із ЗМІ. Треба писати: частина киян підримали, частина киян люмпени, частина народу бидло.
    Приблизно можно сказати скільки - 54%. І вони ж підуть обирати ставлеників олігархічної банди до ВР за старою системою.
    Друге. Прочитав ваш діалог з вашим земляком. Типовий екземпляр обивателя (добре, що хоч не ватника). Поки такі бовдури є
    революції не закінчаться.

      311.08.14, 17:44Відповідь на 2 від utenok12

      Саме страшне не ворог, а байдужість.

        411.08.14, 20:42

        Ну не так це! Треба рухатися далі, відстоювати інтереси народу на місцях, пікетувати суди, Раду, АП. І треба, щоб Київ був чистий та охайний. А Майдан, щоб збирався по потребі. Інакше вигляд все це має дискредитуючий ідею

          512.08.14, 01:11Відповідь на 4 від mammamia

          Ну не так це! Треба рухатися далі, відстоювати інтереси народу на місцях, пікетувати суди, Раду, АП. І треба, щоб Київ був чистий та охайний. А Майдан, щоб збирався по потребі. Інакше вигляд все це має дискредитуючий ідеюЩо будемо робити з Харківом? Хто там каламутить воду? Кернеса заспокойте назавжди і його прибічників теж.
          Може тоді буде спокій?

            612.08.14, 14:03Відповідь на 5 від utenok12

            Ми над цим працюємо. Хто воду каламутить, писати багато. Є такі люди серед очільників Харківського Майдану, я сподіваюсь, що час розставить все по місцях.

              712.08.14, 17:18Відповідь на 6 від mammamia

              Ми над цим працюємо. Хто воду каламутить, писати багато. Є такі люди серед очільників Харківського Майдану, я сподіваюсь, що час розставить все по місцях.Харків"яни повинні допомогти розставити бо Петя не допоможе. Він всю шушару консервує.