Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Коррупционные схемы пока успешно работают

 Как будто бы мы не знаем, что у нас все последние годы очень зарегулирована экономика.Знаем, постоянно об этом на всех уровнях говорим, но улучшений до сих пор никаких нет. Государственное регулирование, как было, так по сей день представляет собой, например, не услуги для бизнеса, а источник доходов для госрегуляторов. Принцип действий простой: чиновники начинают терзать и мучить предпринимателей малого и среднего бизнеса для того, чтобы те им платили, и тогда они их не будут, уж так сильно и больно терзать и мучить. В то же время по оценкам экспертов до 70%  всех лицензионных требований и регулирующих актов на начало какой-либо предпринимательской деятельности просто завтра можно и даже нужно выбросить в мусорное ведро. Но никто этого пока не делает, так как это незамедлительно собьет уровень взяток.

     Более того, многие эксперты утверждают, что при украинском монопольно-олигархическом капитализме этого никогда не произойдет. И это при том, что у нас сейчас очень жесткая экономическая ситуация в условиях вооруженного конфликта на востоке страны. В этой связи разве что Минфин, НБУ и налоговая служба озаботились «серым» экспортом капитала. А ведь в предыдущие годы все участники таких схем «серого» вывоза капитала получали свои довольно немалые доходы, иногда даже очень большие. Сразу уточню, что такое «серый» экспорт? Проще говоря – это не возврат экспортной выручки.

     Олександр ГОНЧАРОВ,
Директор Інституту розвитку економіки України

4

Коментарі

17.07.14, 15:15

Поки не змінемо систему, не буде толку.
https://www.youtube.com/watch?v=kwygfkQpgxM

    27.07.14, 17:35Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Поки не змінемо систему, не буде толку.
    https://www.youtube.com/watch?v=kwygfkQpgxM
    Коли ми з вами почнемо змінювати систему?
    Друге. Дякую за відео. Як крали, то я бачив. А те, що потрібно робити, то ми вже пролетіли як фанера. Пиши не пиши, а отримаєш шиши.
    Якби обрали Юлю, то була б реальна надія щось повернути із втраченого. Тепер бидло отримає великий кукіш.

      37.07.14, 18:06Відповідь на 2 від utenok12

      Вихід один - створювати тергромади. Ми вже це зробили. А зараз можна вам робити запити про те, хто є власником комунальної власності, чи є у місцевої адміністрації, або ради установчі документи. Повірте, коли порівняєте ці відповіді з відповідями із держреєстру, у вас все стане на свої місця. УСІ органі місцевого самоврядування НІКИМ не створені. А власник майна - невідомо яка територіальна громада. А потім писати заяви про злочин. Звісно, що відповідь на такі заяви будуть однакові, але це до тих пір, поки не набереться критична маса. Чиновники вже зрозуміли, що вони поза нормами Конституції, треба дотиснути.

        47.07.14, 18:17Відповідь на 2 від utenok12

        Зараз дуже багато течій і варіантів створення тергромад, але самий законний спосіб, це той, що пропонує Рима Білоцерківська. Тому і найбільше критики вона отримує. Але з юридичної точки зору, до її схеми не придерешся. ми через це вже пройшли. Коли і СБУ і Міліція в кількості більше 20 осіб три дні тероризували село, а в результаті дали відповідь - справу закрито за відсутності складу злочину. Це було ще в серпні 2013 року. А ось виступ Ріми взимку на майдані. Вона вже попереджала про недопустимість внесення змін до Конституції.
        http://www.youtube.com/watch?v=utEXrre1DK4#t=1183

          57.07.14, 18:24Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

          Ой, пробачте, то не те, ось майдан
          https://www.youtube.com/watch?v=GBaOC0FPPfs#t=111

            67.07.14, 19:33Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

            Тиснути можливо у правовій державі, а тут розуміють тільки силу. Без хабаря не розмовляють.

              77.07.14, 19:41Відповідь на 6 від utenok12

              А ми, люди, громадяни, для чого? Саме тому і майдан відбувася. І черговий не за горами.

                87.07.14, 22:07Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

                Я подивився відео. Дякую! Для мене це революційна новина і для країни теж. У них на Майдані тимчасовий офіс. Я собі уявляю яка це загроза для олігархата та чиновників. Вони будуть чинити шалений спротив. Я зараз намагався зайти на їхній сайт - дудки.
                Оце паскудне олігархічне кодло вже чинить опір.
                Ви собі не уявляєте який позитив справила на мене ця новина.

                  97.07.14, 22:48Відповідь на 8 від utenok12

                  Ви сюди заходили?
                  http://pravoprostir.com/

                    107.07.14, 23:48Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    Ви сюди заходили?
                    http://pravoprostir.com/
                    У мене таке враження, що на сайті писали провокатори. А може сайт фальшивий. КГБ працює. Або "заслані козачки" попрацювали. То, що там фальсифікация є, це точно.
                    Ви знаєте скільки "сексотов" у нас працює? Відсотків 15 дорослого населення. Відомо, що в ГДР їх було 3%, а по деяким приватним даним 10%.
                    Там написано збір 5 травня. Вдбувся він чи ні? Щось я не чув.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна