Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Спеціально для юзера М_Ірина

 Наталія Возаловська
Я написала це ще неділю назад і довго думала чи кидати в мережу. Мене просили дехто з жителів с. Щасливцево не лякати людей, бо зривається сезон. Але ситуація міняється щодня. І якщо не почати щось робити то замість відпочиваючих отримаємо воюючих.
НЕХАЙ ТИРЯТЬ, АБИ ТЕРАКТИ НЕ РОБИЛИ. 
Сьогодні Україна живе в стадії війни. Сусідня Росія знову показала свою сутність. Не буду перераховувати всі епітети, які відносяться до цієї країни та її керівників. Це побачив весь світ. І якщо Путін-Лавров присягаються з перехрещеними в кишенях пальцями що на Сході немає російських солдат, то на Півдні вони спокійно стоять на території Херсонської області заглибившись на 8-10 км. І не просто стоять. Вони абсолютно наглим чином крадуть наш український газ у невідомих об’ємах з нашої української Херсонщини. А чому ніхто не звертає на це увагу в час газової війни та агресії Росії? Нам не потрібен газ? Ми відмовилися від частини території Херсонської області, хай навіть і 8-10 км.?
Ще 15 березня на територію Херсонської області в районі с. Стрілкове Генічеського району висадився десант в кількості 20-30 чол. І захопив газорозподільну станцію. Напереріз загарбникам вибігли місцеві жінки та кілька чоловіків. На запитання, хто вони такі і чого сюди прителіпалися, вони відповідали, що прийшли їх «спасать от бандеровцев». 
Так от, «спасатєлі» окопалися за селом, одну вишку розібрали, порізали все електричне обладнання. Правда поставили іншу вишку і качають наш український газ. За словами одного з працівників газорозподільної станції, ця станція на балансі у «Полтавагаз». Одна труба йде на Сімферополь, друга на Джанкой, а третя на с. Стрілкове. Генічеськ отримує газ вже з м. Джанкоя. На станції працюють люди з с. Стрілкове. Керівництва станції вони ще не бачили. Але, земля українська, станція українська, газ український, а хапають газ росіяни. Ну де таке бачено? Чому всі мовчать? 
Біля станції їх (російських вояків) десь біля 100 чоловік, на вишці обладнали свої кубла снайпери, а десь кілометрів за три, за свідченням місцевих жителів, стоять війська, і вже не 100 чоловік. То що це не окупація? 
В морі на рейді стоять російські військові та риболовецькі кораблі. Наших за словами місцевих жителів там немає. Я також бачила там тільки російські. Крім крадіжки газуросіяни ще й нищать море. По закону ловити рибу там заборонено, тому українських рибалок на Азові немає. А от сусідські рибалки самим підлим і живодерським чином тралять рибу, чим наносять просто непоправну шкоду. Трал пускають по самому дну моря чим здирають кормову базу для риби, а знищення кормової бази - це повне знищення риби. А колись Азов називали «рибним роддомом». 
Тому у мене, жителів області великі питання: до яких пір? Чому замовчується ця проблема? Чи для Києва і Херсонського керівництва це не проблема? ? Мій товариш і колега по громадській діяльності сказав, що спілкувався з одним з керівників області стосовно крадіжки газу, на що той сказав: та хай тирять, аби теракти не робили

Спеціально перепостила цю нотатку, щоб у М_Ірина не питала мене, чому я за продовження АТО. До відома цієї особи. За час "мирного" стояння було вбито наших хлопців з Дніпропетровської області 49 чоловік. "Мирними" жителями, у яких є танки і автомати. Мабуть в звичайному супермаркеті куплені. Щодо вбивства дійсно мирних жителів - ті, хто побачив небезпеку для свого життя, втекли босоніж. Таким криворіжці збирають допомогу. На нашому майдані, один з таких біженців розповідав жахливі речі. А ви хочете з терористами і далі домовлятися? Бо саме у Вас зараз будинок цілий і ви жива. А що робити тим, у кого ДНРовці знищили і бізнес і квартири?

32

Коментарі

13.07.14, 01:02

Пересилайте це повідомлення тим, хто виступав за мирне поводження з кримськими "зеленими чоловічками", хто закликає до переговорів з неадекватими-сепаратистами!

    23.07.14, 01:25

    БОже, який жах! Треба цю інформацію негайно розповсюджувати, кликати журналістів, кричати про це на всіх усюдах, звертатися до Верховної Ради, телебачення, не знаю, до кого ще!

      33.07.14, 08:40

      Жах... Ось так "втіхаря" і "відіжмуть" кусок Херсонщини
      Розіслав друзям.

        43.07.14, 10:20Відповідь на 2 від Larynia

        Просочуються бойовики не тільки на Херсонщину, у нас в Кривому Розі на станції Коломойцево було виявлено 6 бойовиків. Двох затримали, а четверо втекли.

          53.07.14, 10:22Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

          Сумщину з боку кордону весь час штурмують. Але там їм складніше, бо немає такого густонаселеного міста. Тільки Суми, але там поки що пильнують.

            Гість: lyo Dnepr

            63.07.14, 10:52

            А почему не комментирует адресат?

              73.07.14, 11:24Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              Можливо, ще не побачила в себе на пошті...

                83.07.14, 11:26

                Ага -- там частина півострову Крим (кінчик Арабатської Стрілки) належить Херсонській області.

                  93.07.14, 11:38Відповідь на 1 від Східняк

                  Точно. А Я тут до чого?

                    103.07.14, 12:04Відповідь на 9 від М_Ірина

                    Цитую Ваші слова із нотатки http://blog.i.ua/community/3252/1440940/?p=3#p2 ком 27 "Мені не зрозуміло, що ви репетуєте в мирному К.Розі, коли ми на Донеччині, у Маріуполі спокійно
                    працюємо й ходимо на пляж? Так, нам хочеться, щоб АТО вогнем вижгла коларадів та встановила мир на Схаді
                    Порошенко дав команду, не зважаючи на Європу
                    Що ВАМ ще треба?
                    Якщо нерви здають пийте валеріанку"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна