хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

У часи вселенської брехні правда-це все одно що революція

Здійснимо революцію?

Те, що відбувається сьогодні в Україні, виходить за рамки логіки і нормального, здорового глузду. Коли щось подібне коїлося в середині 20 століття у країнах третього світу, тоді тих, хто в цих країнах правив, називали диктаторами. Сьогодні вони вже відповідають за свої дії перед судом. Багато хто з них стоять однією ногою в могилі, а все одно змушені вислуховувати звинувачення за геноцид, що творили з народом.
В Україні ж нині розгул злочинності, мафіозності й бандитизму. Бандити лютують як на вулицях, так і виявляють свою сутність, сидячи в кабінетах, прикрившись або міліційною формою і погонами, або чиновницькою "корочкою", або - депутатським мандатом.
Вони живуть у іншому світі, що суттєво відрізняється від світу реального, в якому 80% населення - жебраки. І владу це влаштовує. Їй потрібні жебраки й залякані, які будуть із собачою відданістю отримувати соціальні картки й ходити в нібито соціальні магазини. Такі індивіди навіть не усвідомлюють, що влада їх принижує і перетворює на бидло.

У країні немає точної оціночної вартості праці. Товари, вироблені в Україні, коштують дорожче, ніж подібні на Заході. Нерухомість, продукти, все - значно дорожче європейського або американського, тоді як доходи українців незрівнянно нижчі тих, хто живе в Європі та Штатах. То чому ж так? Чому в Україні найнижча і неякісна соціалка, тоді як податків українці платять значно більше, ніж громадяни в інших країнах? Чому українці перетворилися на кріпаків?

Відповідь всі знають: гроші розкрадаються. Ось тільки не зрозуміло ким, коли і в яких сумах. Звичайно, всім відомо і про вишки Бойка, і про тендери Колесникова, і про отримання з бюджету грошей підприємствами Єфремова, і про заробіток сина Богатирьової. А кого не потішила новина про те, що син Януковича при татовому президентстві раптом взяв гору страшним талантом бізнесмена і відразу став мільйонером?

Та ось тільки суспільство не має можливості спитати з цих індивідів за розкрадання країни. У суспільства, яке за п'ятою статтею Конституції є єдиним джерелом влади в країні, немає важелів впливу на зажерлися злодіїв-чиновників.

Все, що суспільству зараз залишається - говорити правду, щоби просвітити уми тих, хто заблукав і переконати їх, щоб вони прийшли на вибори й переобрали цю владу. А потім вимагати від інших, нових, суду над усіма урками, які знущалися над українцями.

Давайте говорити правду. Правда - найсильніший зброя, яка обеззброює навіть урок. Давайте відійдемо від подвійних стандартів. Джордж Оруел сказав: «У часи вселенської брехні сказати правду - все одно, що зробити революцію». Давайте зробимо революцію, і тоді наше життя змінитися.

Ліна Тиха,   
21

Коментарі

16.08.12, 05:42

Говорити.. Ще не наговорилися?

    26.08.12, 07:32Відповідь на 1 від Мреє DAD

      Гість: lyo Dnepr

      36.08.12, 07:52

      Это точно!

        Гість: Lucci@

        46.08.12, 08:01

        Тільки й остається, що говорити.... бо діяти вже ніхто не хоче .....Сумно......

          анонім

          56.08.12, 09:06

          Біда в тому, що закликаючи інших говорити правду, багато хто сам і не збирається цього робити. А якщо і робить, то тілки у вигідному для себе аспекті.За принципом доцільності -- тут вигідно -- правдолюб, тут невигідно -- як мінімум промовчить.

            Гість: SСHUTZE

            66.08.12, 17:12

            Вони живуть у іншому світі, що суттєво відрізняється від світу реального, в якому 80% населення - жебраки
            -------------
            в жовтні ці жебраки проголосують за п.разводящих

              76.08.12, 18:31

              Давайте зробимо революцію, і тоді наше життя зміниться !!!

                86.08.12, 18:45

                Революція це коли ти силою відбираєш те, що відібрали в тебе.

                Але навіть замітка у Вас не своя

                  Гість: Премьер_Я

                  96.08.12, 20:04Відповідь на 8 від Крилами віри

                  ні, революція це коли міняються правила гри в користь народу !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                    106.08.12, 21:36Відповідь на 9 від Гість: Премьер_Я

                    ні, революція це коли міняються правила гри в користь народу !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!якого народу?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна