хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Відповідь Петру Дужерозумному (він же Бандерівець)

Думаю, що з видаленям посту я погарячкував: коментатор мене спровокував і я видалив його пост, хоча мав просто заблокувати його акаунт у себе в профілі та заспокоїтися. Стосовно цього приношу
вибачення.

На жаль, мені не вдалося уникнути з"ясування стосунків, тому, мабуть, потрібні якісь пояснення для інших членів товариства.

В двох словах: коли тебе постійно оббріхують (це почалося ще на сторінках фейсбуку, хлопець називає себе Петро Дужерозумний. Стосовно ж брехні не так вже і важко переконатися - у "апологета" має
бути достатньо постів, присвячених нібито пропагандуємій темі), просто не хочеться пересікатися зайвий раз з цією людиною.
Взагалі-то я вважаю, що кожний має право на власну думку з будь якого приводу. Це перше.
Друге: ніхто нікому не має нав"язувати свою точку зору.
По-третє: смішно думати, що самий пост міг мати якесь відношення до конфлікту: пост висів тут кілька днів і встиг "покритися" коментарями.

Наводжу  повністю діалог, через який я психанув. Прошу звернути увагу. що я звертався не до персони. яка почала мені відповідати в відверто агресивному тоні. Як би ми один до одного не ставилися, але хамити у такий спосіб вважаю неприйнятним.


Чесно кажучи, мені дуже шкода витрачати на ці дурниці свій час. Чого у подальшому робити не буду. На все добре. Дякую всім за увагу.
6

Коментарі

15.07.12, 10:02

viktor67
Коли у людини нема розуму ,або розум використовується іншими людьми, провокаційна поведінка очікувана.Не звертайте уваги,все нормально.Всього-навсього троль.

    25.07.12, 10:16

    Я з повагою ставлюся до обох юзерів. І той конфлікт, який відбувся між вами, пояснюю магнітними бурями. Мабуть, не справилися зі своїми емоціями. Зараз, на фоні подій, які відбуваються, я теж схильна до агресивних висловлювань.

      Гість: burtka

      35.07.12, 11:08Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

      Я з повагою ставлюся до обох юзерів. І той конфлікт, який відбувся між вами, пояснюю магнітними бурями. Мабуть, не справилися зі своїми емоціями. Зараз, на фоні подій, які відбуваються, я теж схильна до агресивних висловлювань.подтверждаю.

        45.07.12, 12:41

        Та ні, тобі не шкода витрачати свій час. Саме на все це, ти його і витрачаєш. Цілий опус, з розслідуванням наваяв.
        В тебе навіть не вистачає розуму збагнути, що в цьому "розслідуванні", ти сам себе висік. Я тобі сказав про твою політичну позицію, як провокатора, а ти в першому ж коментарі перейшов на особистість - "нетерпімість до іншої думки, є ознакою недалекості". Ну, а далі вже і я підхопив цей твій мейстрім, визнаю.
        Ну і все, з тебе вистачить...

          55.07.12, 12:51Відповідь на 3 від Гість: burtka

          А ви додаєте масла у вогонь моїх емоцій. Вам це подобається?

            65.07.12, 12:53Відповідь на 4 від бандерівець

            Облиште сперечатися і ображатися один на одного. У вас різні політичні погляди, але мета одна - любов до України.

              75.07.12, 13:01Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              Та ні, я не збираюся з ним сперічатися, і так все зрозуміло з цих скринів, та його "покаяння"
              Щодо поглядів, так, з ним різні. Він за ставленників Ананаса агітує, я проти всієї цієї банди. Звідси, і мета різна, в нього любов до "межигір'я", в мене, так, до України.

                85.07.12, 13:07Відповідь на 7 від бандерівець

                Даремно ви так про Віктора. Ви не праві. Бо з таким успіхом можна всіх записати в ставленики ананаса. Якщо вам не подобається, що він захищає Кличка, то це можна сказати і без образ. Я сама не вірю Кличку, але зараз він у вирію подій, разом з Тягнибоком і Яценюком. І це не може не викликати повагу до нього.

                  Гість: burtka

                  95.07.12, 13:17Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

                  А ви додаєте масла у вогонь моїх емоцій.Вам це подобається?наоборот, я пытался улыбкой погасить негативные эмоции. обмениваться мнениями мы можем и не переходя на личности. к сожалению, из лагеря националистов я таких оппонентов могу пересчитать по пальцам одной руки.

                    105.07.12, 13:41Відповідь на 9 від Гість: burtka

                    Розумію. У вас робота така - провокувати людей.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна