Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Лист президенту від Паші з Краматорська

Лист Президенту

                                                                       Президенту України  Януковичу В.Ф.                                                

Шановний  Вікторе Федоровичу!

     Пишу я Вам з міста Краматорськ, що на Донеччині. Пишу бо вже набридло! Набридло дивитись на весь цей безлад та свавілля що коїться в країні! Набридла корумпованість влади, некомпетентність посадових осіб, співробітників міліції та Ваше небажання бачити речі які відбуваються просто у Вас під носом, речі які куди важливіші ніж «Євро – 2012», ніж мовна політика в країні, ніж заборона реклами лікарських засобів, алкогольної продукції тощо.

     Я розумію що Ви Президент, у Вас багато справ і таке інше, але як, як можна не бачити речі які обговорює вся країна, вся Європа, трохи не вся планета? Чому Ви, «гарант Конституції» робите «покращеннявже сьогодні» тільки для себе, своєї партії, та оточуючих Вас людей? Чому Вам не цікава доля людей? Людей, які є громадянами правової, демократичної держави, які сплачують податки, за гроші яких Ви купуєте собі найдорожчі, броньовані Мерседеси, будуєте вертолітні площадки за 60 мільйонів, закуповуєте малину по 670 гривень за кілограм для чиновників, тощо.

    Ваш рекламний ролик "руїну подолано" це просто щось! Я коли чую що він починається, я просто не знаю куди себе подіти, який канал увімкнути щоб не чути це ..., навіть не знаю як "це" назвати... Перший раз коли я його побачив, я взагалі не зрозумів про що іде річ, доки не дочекався кінця ролика, на другий раз, він викликав у мене обурення, на третій сміх, майже істеричний. Я не знаю чим думали Ваші люди і де були Ви коли робили цей ролик, тому-що мені чесно кажучи важко уявити людину яка в це вірить. 

Вже мабуть більша частина людей які за вас голосували - ненавидять себе. А я радію, радію тому, що на той момент у мене ще не було права голосу. Хоча хтозна, з нашою "прозорістю" виборів, та з вашою партією, можливо що мій голос теж там є.

     Ви знаєте, коли вас обирали, я чесно кажучи був за вас, за Вас бо, як я вже писав я з Донбасу, я думав що Ви хоч у нас, у Донбасі наведете порядок, бо Ви ж з Єнакієво. А що ми маємо? - Єнакієво прибирають, ремонтують, все там гаразд, а у нас безлад як був, так ще і більше став! І це при тому, що генеральний прокурор України, Пшонка В. П. мій земляк. Мені іноді навіть соромно... Моя бабуся пам'ятає його ще слідчим, здається, так він тоді ще людиною був, а зараз що? - не хочу навіть і казати.

     Тож Вікторе Федоровичу, я прошу Вас, схаменіться, прокиньтеся, розкрийте очі, подивіться що робиться навкруги, прокинтеся бо мені соромно! Мені соромно іноді казати що я з України, мені соромно що у моєму маленькому місті квиток на міський автобус коштує дорожче ніж у Донецьку, мені соромно що в МВС людей набирають за оголошенням, мені соромно що перші обличчя моєї держави не знають рідної мови, мені прикро що за медичний огляд я маю віддати пів заробітної плати, мені соромно і прикро що я маю платити за навчання, хоча воно є безкоштовним, мені соромно що ті хто повинні мене навчати - неграмотні, ледачі люди з животами що ледве в двері проходять, також мені соромно за українську мову, за безнаказанність чиновників, за Вашу бездіяльність, мені соромно і ще за багато речей, але найголовніше те, що 

мені не соромно що я народився в Україні,  

мені соромно що Ви - наш Президент!

07.06.12                                                                                   _________

Профіль Паші Дацького http://blog.i.ua/user/5109912/1004079/ 

На жаль сюди лист не вліз, тож ось посилання: http://pasha-datskiy.blogspot.com/    Опубліковано Паша Дацкий о 12:01 

23

Коментарі

19.06.12, 00:42

о, не очікував
дякую

    29.06.12, 00:46Відповідь на 1 від spec_kor

      39.06.12, 05:20

      Прочитав. Цей лист нагадав мені оповідання Шукшина "А по утру они проснулись" Те що написано в листі Паши зараз здійснюється по всій Донеччині і в Криму!!! ПиРиасти виявилися звичайними наперсточниками!!! Так обдурити свого виборця!!

        анонім

        49.06.12, 09:34

        От коли в листах донбасців зникне "Шановний" і "Віктор Федорович", а буде "козел" і "вітьок підарович" -- значить Овощу прийшов гаплик. Хоча і за цей лист повага!

          59.06.12, 11:46

          Молода людина(20 років), з Краматорську(не з маленького села) пише такою гарною українською? Стиль листа видає людину з немаленьким досвідом. написання. Тому дозвольте Паша Вам не повірити. Маленька брехня народжує велику недовіру. А лист гарний. Респект.

            69.06.12, 16:59

              Гість: lyo Dnepr

              79.06.12, 18:28Відповідь на 5 від Казка

              А что Вы от него хотите, паспортные данные, или феню?

                89.06.12, 19:00Відповідь на 4 від анонім

                подивись оригінал і хто у нього в колі. http://pasha-datskiy.blogspot.com/

                  Гість: Pamadka*

                  99.06.12, 19:02Відповідь на 5 від Казка

                  Молода людина(20 років), з Краматорську(не з маленького села) пише такою гарною українською? Стиль листа видає людину з немаленьким досвідом. написання. Тому дозвольте Паша Вам не повірити. Маленька брехня народжує велику недовіру. А лист гарний. Респект.а я верю что это он написал..ну и шо шо 20 лет...у их 20 летних больше ума чем у 50 летних

                    Гість: Pamadka*

                    109.06.12, 19:05Відповідь на 1 від spec_kor

                    о, не очікував
                    дякую

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна