Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Владу не могли втримати й не такі фраєра, як Янукович

  • 09.09.11, 15:58

Приводим фрагменты интервью классика современной украинской литературы Gazeta.UA:

Ви не сумуєте за романтичним періодом кінця 1980­х – початку 1990­х?

– Звісно, ні – тоді ж іще був совок. Я дуже зрадів, коли совку настав пі…ц і закінчились радянська влада й комунізм, бо різниця стала величезна<…> Рецидиви совка є й тепер, але жити в концтаборі й за його межами – зовсім різні речі. Хоча цікаво й у концтаборі також.

На швидкі зміни сподіватися не варто. Але вже зараз, думаю, Україна насправді ділиться не на Схід і Захід, а на совок і несовок.

До якої групи віднесете нашу владу?

– Усе це якраз совки. Жлоби, які насправді нічого не вміють, і завдання яких – не допустити до влади того, хто вміє. Тому що головний ворог для нинішньої влади – професіонал. Тільки за умови відсутності професіоналізму вони можуть якось існувати<...>

Маючи владу, щоб ви змінили в країні?

– Те ж, що Міхо Саакашвілі. Насамперед треба знищити системні складові корупції<...>

Назвіть мені хоч одну причину, задля якої існує ця держава. У теорії – вона захищає мене ментами, її вчителі вчать моїх дітей, і медицина мене обслуговує. Але ж усе це не працює! Менти, ­замість того, щоб мене охороняти, мене ж п…дять, і, коли я їду, штрафують ні за що. Учителі вчать погано – краще самому винайняти когось. Армія хрінова<…>

Така держава, як зараз, не потрібна нікому. Вона не здатна ані нагодувати, ані вилікувати, ані захистити.

<…>Це абсолютно непередбачувана країна, не треба на ній ставити хрест. От у Росії можна точно знати, що буде. Бо для них головне, щоб нагорі хтось був. А нам – і в цьому наша принципова національна відмінність – головне, щоб нікого там не було. Україна завжди була децентралізована, ми ніколи не мали якоїсь сильної руки, батюшки­царя. Союз підгадив, звичайно. Але свідомість українця й зараз абсолютно буржуазна. Він одноосібник, дбає про свої справи, і терпить, терпить, терпить – аж доки курка сусіда не прибіжить на його город. Тоді він бере вила й з'ясовує стосунки.

Ми прокидаємося тільки тоді, коли зазіхають на нашу приватну власність. Якщо ворухнути історію, побачимо: козацька вій­на 1648­го почалася з того, що один дрібний шляхтич спалив хутір іншого дрібного шляхтича. І закрутилась така пурга, що 10 років воювали<…>

Еволюційний шлях за наявності центральної влади, яка у всіх все забирає –неможливий. Хоча… Може, колись це все людям просто набридне.

Доведеться довго чекати.

– Ніхто не знає. Ви думали, що буде Майдан – отакий, як він був 2004­го? Це дуже небагато людей передбачали. От відчуття було, а точно ніхто не міг сказати. Я сам тоді у видавця Петра Мацкевича виграв пляшку коньяку.Він казав: «Та нічого не буде, ніколи не буде». Я казав, що вийдуть тисяч 300–400. Я помилився, вийшли більше.

А зараз є подібні відчуття?

– Очевидно, що люди при владі абсолютно не відповідають часу ані за коефіцієнтом інтелекту, ані за чимось іншим<…>

Добровільно владу вони навряд чи віддадуть.

– Влада – це така цікава штука. Вона з'являється, а потім раз – і вислизає з пальців. Її не могли втримати й не такі фраєра, як Янукович, а й люди з більшим IQ. Зараз по всьому шаріку таке відбувається. У цивілізованих країнах це ротація на виборах, а в нецивілізованих – у інакший трошки спосіб. "ОБКОМ"

Книгозбір ВАРТИ - "МОСКОВСЬКА ВОША..."

Симон Петлюра  «МОСКОВСЬКА ВОША оповідання дядька Семена про те, як московські воші їдять Україну та що з ними треба робити»

Париж, Бібліотека ім. Симона Петлюри та Націоналістичне видавництво у Европі, 1966 - 101 с. Книга написана напередодні смерті отамана у 1925 році. Однак немає сумнівів, що задумана вона була набагато раніше. У книзі автор подає відомості про тогочасний стан на різних територіях України. Але найцінніше у творі - популярний виклад історії Української революції, розпачливої боротьби, гарячкових заходів Уряду УНР та допущених помилок.

Завантажити цю книгу можна зокрема тут (для друзів)

Гонгадзе Вам розповідає!!!

     і стаття Георгія.          Тимошенко хоче бути полковником КДБ у спідниці?                                             Середа, 09 жовтня 2002, 12:34 _ www.ПРАВДА.com.ua   http://www.pravda.com.ua/news/2002/10/9/2990987/                                                   Версія для друку         Коментарі   0                                 Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко прогнозує, що в Україні дострокові президентські вибори відбудуться "від сили" через рік. Про це вона заявила в інтерв'ю російському виданню "Время новостей".За словами Юлії Тимошенко, вибори нового президента можуть відбудуться в Україні місяців через вісім, "від сили" через рік. "Причому якщо президент добровільно не піде у відставку, то імовірність його запрошення до Міжнародного трибуналу підвищується до 90"%, відзначила вона. Відповідаючи на питання видання, Тимошенко заявила, що "скандал з "Кольчугами" і акції опозиції - випадковий збіг".Говорячи про природу української опозиції, народний депутат відзначила, що "четвірки" поки немає. "Ющенко усе ще намагається ввійти у закриті двері, хоча увесь світ зрозумів, що з Кучмою не можна мати справи", зазначила вона. "Своїми ваганнями Віктор Андрійович завдає шкоди Україні й собі"."Що стосується "союзу трьох", те ми досить послідовні. Відступ неможливий - за тією ж Компартією стоїть протестний електорат, який комуністи не можуть утратити", сказала Тимошенко.На думку лідера БЮТ, у результаті політичних та економічних перетворень Україна досить швидко може надолужити втрачене. "Одного року успішної економічної політики досить, щоб українці відчули зміну якості життя, і чотирьох років - щоб заявити світові про наймогутніший економічний потенціал", відзначила вона.Говорячи про взаємини з Росією, Тимошенко зазначила, що "до влади в Кремлі прийшла патріотична, тверда еліта. Від Росії віє стабільністю та патріотизмом, інше виправить час". За словами лідера БЮТ, їй би хотілося, щоб "Україна знайшла владу, про яку можна буде сказати те саме".

Не дарма органи --- внутрішніми називають!

Про затримання активіста Братства Св.Луки

Сьогодні була нагода поспостерігати за роботою правоохоронців, які вкотре вирішили погратися в секретних агентів.
Історія розпочалася в одній з Київських кав’ярень, де відбувалася нарада Братства Св. Луки.
В кав’ярню зайшло троє, замовили собі пиво і одразу почали косити під п’яних.
Ну і звісно за «випадкових жертв» вони вирішили обрати саме активістів об’єднання. Точніше активісток.










ПОВНІСТЮ ЧИТАТИ ТУТ


Це були НАШІ МІЛЬЙОНИ!!!!!!!!!!

  • 31.08.11, 22:54
Сьогодні чеське видання  «Днес» оприлюднило підрахунки західних експертів про масштаби голодоморів у світі.
Йдеться про те, що наймасштабніші голодомори організували у своїх країнах китайський диктатор Мао Цзедун та радянський вождь Йосип Сталін.
У Китаї за правління Мао від голоду померло загалом понад 40 мільйонів осіб; в СРСР,
переважно в Україні, загинуло від голоду 1921– 22, 1932-33 і 1947 років – близько 20 мільйонів громадян.
В інших країнах у новітній час від голоду загинуло понад 8 мільйонів осіб.

Хочу також нагадати ВСІМ Резолюцію Європейського Парламенту щодо відзначення Голодомору - штучного голоду в Україні 1932-1933 років від 23 жовтня 2008 року, де зазначено, що:
Європейський Парламент
1. Звертається до українського народу та зокрема до тих, хто вижив під час Голодомору, сімей та родичів жертв, і:
а) визнає Голодомор (штучний голод 1932-33 років в Україні) жахливим злочином проти народу України та людяності;
б) рішуче засуджує ці дії, спрямовані проти українського селянства, які характеризувалися масовим знищенням і порушенням прав та свобод людини;
в) висловлює співчуття українському народові, який постраждав від цієї трагедії, та вшановує тих, хто загинув внаслідок штучного голоду 1932-1933 років;
г) закликає країни, які з'явилися після розпаду Радянського Союзу, відкрити свої архіви щодо Голодомору в Україні у 1932-1933 рр. для всебічного вивчення, з тим щоб всі причини та наслідки трагедії могли бути виявлені та повністю досліджені;
2. Доручає Президентові направити згадану резолюцію Раді, Комісії, Уряду та Парламенту України, Генеральному Секретареві ООН, Генеральному Секретареві ОБСЄ та Генеральному Секретареві Ради Європи.

І кожен Українець неодмінно мусить пам’ятати, що Голодомор 1932-1933 рр., який спричинив загибель мільйонів українців, був цинічно та жорстоко спланований СРСР- івським режимом, а РОСІЯ не тільки визнала себе спадкоємицею РЕЖИМУ, але й продовжує демонстративно героїзувати КАТІВ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!!!

У МЕНЕ ВИНИКЛО запитання. А чи НЕ ПЕРЕХОДИТЬ БОРГ У СПАДОК і скільки коштує РОСІЇ КОЖНЕ ЗАГУБЛЕНЕ ЖИТТЯ УКРАЇНЦЯ??????????????????????????????????????????????????????





Навіщо у Росію з "газовими" паперами ???

У п’ятницю, 26 серпня, в аеропорту Сімферополя охоронці зняли з рейсу ЮМ-280 "Сімферополь-Москва" відомого російського журналіста, що співпрацює з урядовими виданнями Росії.
Причин затримання йому ніхто не пояснив.
Журналіст супроводжував групу чиновників з Білого Дому, які курирували переговори по газу між Росією і Україною. У зв'язку з цим вибухнув гучний міжнародний скандал.
Як стверджують очевидці, охорона зняла журналіста прямо з рейсу близько 18:00 вечора, при тому, що квиток бізнес-класу був вже їм куплений.
У всіх на очах охоронці викрутили руки журналістові і відвели в невідомому напрямку, так і не давши вилетіти в Москву.
З'ясувалося, що журналіст супроводжував чиновників з уряду РФ, які курирували переговори по газу між Росією і Україною.
У російського журналіста при собі, за чутками, виявилися важливі документи, які були передані йому його українськими колегами.
За неофіційною інформацією, ці папери стосувалися кримінальної справи стосовно Юлії Тимошенко, а саме - певних аспектів газового контракту, укладеного взимку 2009 року.
У документах пояснювалися причини підписання контракту, а також певні мотиви в поведінці Юлії Тимошенко.
Як стало відомо, ці документи призначалися як для передачі в ЗМІ, так і для ознайомлення в уряді РФ.
Не виключено, що вони могли бути використані в подальшому і як висунення додаткових звинувачень проти Юлії Тимошенко.
Відомо, що представники російської влади пробують через МЗС Росії домогтися звільнення незаконно затриманого журналіста.

Я не уявляю, чим все закінчиться...... але КОМУСЬ БУДЕ СПЕКОТНО!!!rofl

ще один цікавий момент! Тhe Мoscow post - вчора розмістило цю інформаціюhttp://www.moscow-post.ru/,
І ТАМ БУЛА ФРАЗОЧКА: ".... инцидент может серьезно повлиять на переговоры стран по газу.",
а СЬОГОДНІ СТАТТЯ  ПРОСТО ЗНИКЛА!!!

27.08.2011 після 13 год.  Українські (ЮЛІНІ) видання теж почали друкувати інформацію, але ОСЬ ТАК:
У Сімферополі російського журналіста не пустили в літак через сильне алкогольне сп’яніння. На думку представника авіаперевізника, міг становити загрозу для пасажирів.
Після складання адміністративного протоколу журналіста було відпущено. Про інцидент співробітниками лінійного відділу міліції в аеропорту Сімферополь поінформовано консула Російської Федерації.

А ОТ І ВВС підключилося!!! О 17.45 за Києвом >>>> BBC>>>>ТИСНИ!!!!

АЙ ДА КРЕМЛЬ!!! МІЖНАРОДНИЙ ШКАНДАЛЬ ВІДМІНЯЄТЬСЯ, ЧИ ПЕРЕНЕСЕНО???


Береш хабарі? Отримай медаль від Януковича

  • 26.08.11, 09:55

Ось так і розумієш, які кадри цінує Віктор Федорович. А й справді - чому б не нагородити медаллю за "значний особистий внесок" того, кого підозрюють в корупції? Хтось може зазначити, що вина мера поки не доведена, але якщо він під підозрою - чому б не почекати із "нагородою"?

Президент Віктор Янукович нагородив ювілейною медаллю мера Красноармійська Андрія Ляшенка, втягненого у корупційний скандал.

Ляшенко підозрюється в отриманні хабара, у зв’язку з чим 29 липня був арештований судом на 2 місяці.

Про факт нагородження повідомляється в Указі глави держави №822/2011 від 19 серпня 2011 року.

Згідно із записом, мер нагороджений ювілейною медаллю "20 років незалежності України".

Ляшенко удостоєний нагороди "за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний та культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю".


За матеріалами: ТСН

Царьков - провісник. Це просто жах!!!

  • 25.08.11, 09:03

Далі мовою оригіналу. 

http://www.bagnet.org/news/summaries/ukraine/2011-08-25/152285

В ближайшие годы СССР будет восстановлен в составе 15 республик, а «беловежская троица» - Ельцин, Кравчук и Лукашенко – должны будут понести уголовную ответственность. Такое мнение в беседе с корреспондентом «Багнета» высказал народный депутат от КПУ Евгений Царьков.

По словам политика, в ближайшее время появится возможность доказать, что результаты всеукраинского референдума о независимости Украины были сфальсифицированы.

«Должна будет понести ответственность вся тройка беловежских алкоголиков», - подчеркнул Царьков.

По его мнению, президентов РФ, Украины и Беларуси использовали агенты западных спецслужб.

«Они не сознательно работали на Запад. Их тупо втемную использовали, как фашисты полицаев», - говорит Царьков.

По его мнению, восстановление Союза – это вопрос времени. Царьков отмечает, что аналогичные процессы происходят во всем мире. В частности, в ЕС уже установлена общая валюта и общий парламент, при этом никто не покушается на независимость стан, входящих в него. Такой же сценарий должен реализоваться на постсоветском пространстве.

«Это неизбежно. Просто прошло еще слишком мало времени», - добавил парламентарий.

А тем временем Россия поздравила Украину отказом от особых условий вступления в Таможенный союз.

 

Анна Долгарева

З Днем незалежності України

Любі друзі і подруги, громадяни України, націоналісти і просто патріоти!!!
Щиро поздоровляю Вас з двадцятилітнім ювілеєм "Дня незалежності", з найпершим державним святом по його важливості для української нації. Все є в нас для нормальної цивілізованої державності. Хоча багато є речей, які існують "догори ногами". Є чим зайнятися і нам і прийдешним поколінням.
Любі токмачани, українці, громадяни України!!!
Оздоровлюйтеся! Гуртуйтеся! Навчайтеся!
Дай Бог вам козацького здоров'я і мужньої вдачи!!!
Місто Токмак, Запорізької області.
24 серпня 2011 року.
"День незалежності України".
Святкові державні прапори "забули" вивісити на міськвиконкомі і районній державній адміністації, райраді і міськраді (один будинок), будинку районного суду і Службі безпеки України. Зрозуміло, що після такого "чину" не всякий заклад освіти і не всякий підприємець осмілиться вивісити державний прапор на своїй школі, чи на своїй будівлі. Не помічено жодного транспоранта поздоровлення зі святом по місту. Отакі на Токмаччині 100-відсоткові воріженьки, що мають зникнути якнайшвидше!

Вдягнемо завтра вишиванку!!!

  • 23.08.11, 22:12
Друзі. Завтра День Незалежності! Хтось жаліється на владу, що та не дозволяє мирних акцій.
А ЧИ БУДУ Я ПИТАТИ, ЯК МЕНІ СВЯТКУВАТИ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ МОЄЇ КРАЇНИ???
Хто заборонить мені зустрітися з ДРУЗЯМИ??? ТАК, їх буде СТО, ДВІСТІ… кому яке діло???
( Це ж не акція…)ura

Це святкування з друзями НАШОГО СПІЛЬНОГО СВЯТА!ura



А хто заборонить мені вдягнути ВИШИВАНКУ?
А хто заборонить ЗАСПІВАТИ УКРАЇНСЬКИХ ПІСЕНЬ?
Може у мене відберуть ДЕРЖАВНИЙ ПРАПОР УКРАЇНИ???
НІ !!! Я ЗАВТРА ВІДСВЯТКУЮ ТАК, ЯК ВВАЖАЮ ЗА ПОТРІБНЕ І МЕНЕ НЕ ЦІКАВИТЬ ДУМКА ЦІЄЇ ВЛАДИ!!!
ПІДТРИМАЙТЕ МЕНЕ!
І ВІТАЮ ВСІХ З НАЙКРАЩИМ, НАЙДОРОЖЧИМ СВЯТОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!