хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Єдроси-вурдалаки проти переховання воїнів ЧА на Львівщині

Довге рило Москви пхається в кожен населений пункт.

Депутати Державної думи Росії, представники пропутінської партії «Єдина Росія», закликають Верховну Раду не допустити перепоховання радянських воїнів з центральної площі містечка Турка на Львівщині на кладовище.

«Депутати Державної думи РФ, представники патріотичної платформи партії «Єдина Росія» виходять зі зверненням до своїх колег з Верховної Ради України про неможливість ухвалення рішень, подібно до того, що було ухвалено депутатами міськради невеликого карпатського містечка Турка у Львівській області», - цитується в повідомленні заява координатора патріотичної платформи, голови комітету Держдуми з безпеки та протидії корупції Ірини Ярової.

«Подібні рішення ображають память загиблих у роки Великої Вітчизняної війни», - вважає Ярова. За її словами, «Єдина Росія» дуже сподівається, що депутати Ради втрутяться в цю ситуацію і ухвалять рішення на основі норм міжнародного права, виходячи з принципів моральності й гуманізму.



Міськрада Турки ухвалила рішення, яке так розгнівало російських політиків, ще у лютому. Депутати постановили демонтувати монумент Слави та братську могилу, яка знаходиться на центральній площі міста. А останки 43 радянських воїнів перепоховати на міському кладовищі. Згідно з прийнятим документом, ексгумацією останків радянських воїнів займуться члени товариства пошуку жертв війни Пам'ять.

За таке рішення тоді проголосували 24 з 30 депутатів, один голос був проти.
За матеріалами: Тексти
21

Коментарі

анонім

120.04.12, 21:30

Та пішли москалі в дупу!!! Тим паче, нормальне ріщення -- якраз таки відповідає нормам моралі. Могили мають бути на цвинтарі, в тиші і покої, а не посеред міського шуму і гамору.

    220.04.12, 21:32

    Коли знищили пам"ятник пілоту-українцю, що загинув за московизну, то це для них нормально, а тут в кожну задницю готові встромити свій зад...

      320.04.12, 21:36

      Скоро радитимуть як нам і на горщик ходити...Вже знають,що робиться в нас навіть в невеликих містечках.Їм робити там нічого,ніж носа свого сунути скрізь??? Вже німитую абустроілі?????

        420.04.12, 21:37Відповідь на 1 від анонім

        При перехованні у Талліні, коли Рассея створила міжнародний скандал, журналісти відкопали випадок, коли останки УКРАЇНЦЯ, воїна ЧА під Москвою, навіть не переховали по-людськи, а кинули в якусь наспіх вириту яму! І все нормально? Якщо так турбуються за своїх вояків, то хай приїдуть з вінком і вшанують память, так як вони хочуть, ніхто ж їмцього не забороняє!

          520.04.12, 21:38Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

          срані амбіції недають покою.

            620.04.12, 21:46

            В России до сих пор не захоронены сотни тысяч (если не миллионы) солдат, погибших во второй мировой. 70% из них считаются пропавшими без вести. При Сталине это было экономически целесообразно - не надо было платить пенсии женам, детям. А сейчас оно почти никому и не надо - валяются черепки да косточки на мусорниках. А тут же ж можно заработать на политике бонусов...

              720.04.12, 22:00

              Та пішли вони! Нормальне рішення.

                820.04.12, 22:03Відповідь на 5 від Fred Perry

                срані амбіції недають покою.Задовбали їхні амбіції.Якби сказав,і справді супердержава- а то ...

                  920.04.12, 22:05

                  Жаль що не зберіг в закладках посилання на російський сайт, який розповідав про знищення пам'ятників воїнам ЧА в Росії. Факти глумління були шокуючими і нічого, повна тиша. А тут прилізли аж на львівщину.

                    1020.04.12, 22:10Відповідь на 9 від РибачОК

                    І ще у самий глухий район

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна