Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

І навіть УПЦ МП очолює регіонал

Київську єпархію на час хвороби митрополита Володимира передали скандальному наміснику Києво-Печерської лаври - депутату Київради від Партії регіонів.



На час хвороби глави УПЦ МП митрополита Володимира управляючим Київською єпархією призначено намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла (Лебедя).

Таке рішення ієрархи ухвалили на засіданні Священного синоду, що пройшло 26 січня.

Комісію з трьох архієреїв, які раніше під час хвороби митрополита колегіально керували Київською єпархією, скасували - отець Павло отримав ці функції в одноосібне ведення.

На думку експертів, цей крок може бути частиною плану деяких архієреїв УПЦ МП, що має на меті усунення митрополита Володимира від управління церквою, пише "КоммерсантЪ-Україна".

Так, синод також ухвалив рішення, завдяки якому архієпископ Олександр, що вважається правою рукою Володимира, може втратити значний вплив в церковному середовищі: він знятий з посади настоятеля споруджуваного кафедрального храму Воскресіння Христового "з метою удосконалення адміністративно-фінансової діяльності при будівництві".

Від посади ключаря (заступника настоятеля кафедрального храму) відсторонений і прес-секретар митрополита Володимира протоієрей Георгій Коваленко. "Все, що сталося на засіданні синоду, можна пояснити тим, що, користуючись хворобою митрополита Володимира, митрополит Агафангел і близькі до нього архієреї потроху усувають від посад тих, хто був близький до митрополита.

А без посад їм буде складно впливати на ситуацію всередині церкви. Усе, що відбувається можна розглядати тільки в одному ключі - як підготовку до майбутніх виборів першоієрарха УПЦ МП", - прокоментував ситуацію директор Релігійно-інформаційної служби України Тарас Антошевський.

Зазначимо, що архієпископ МП Павло (Лебідь) також є депутатом Київради від Партії регіонів. У ЗМІ він "прославився" завдяки тому, що пересувається на власному "Мерседесі" з іменними номерами "АП", що означає "Архієпископ Павло".

Коли журналіст запитав у священослужителя про дорогі машини й телефон, той обурився і порадив кореспондентові завжди пам’ятати про суд Божий.

За матеріалами: ТСН
31

Коментарі

127.01.12, 17:47

цьому попу, вартувало б самому пам"ятати про суд Божий і не забувати про суд людський!!!

    227.01.12, 17:54

      анонім

      327.01.12, 18:12

      Ну так же Овощ обіцяв єдину вертикаль!

        427.01.12, 18:20Відповідь на 3 від анонім

        дотримує слово падлюка...

          анонім

          527.01.12, 18:21

          Жесть

            анонім

            627.01.12, 18:21Відповідь на 3 від анонім

            Ну так же Овощ обіцяв єдину вертикаль!От на цю б вертикаль, таку довгу довгу, та й понатикати їх як шашлики А потім в Чорне море

              анонім

              727.01.12, 18:28Відповідь на 6 від анонім

              Ну так же Овощ обіцяв єдину вертикаль!От на цю б вертикаль, таку довгу довгу, та й понатикати їх як шашлики А потім в Чорне мореАби моря вистачило!

                827.01.12, 18:41

                ВСІ попи (окрім зникаюче малого відсотка нормальних) служать не Господу, а владі, Мамоні, Люциферу - кому завгодно. Тому, відверто кажучи, що той, що цей - різниці немає нмд.

                  Гість: R0mmel

                  927.01.12, 19:28Відповідь на 8 від Танк_

                  найдивніше, що вони дійсно вірять у свою "духовність". І вони, і "властьпридержащі"

                    1027.01.12, 19:31

                    Паралельно. Я в МП не ходжу. І студентів закликаю бойкотувати. Якщо наш Сафроній вийде з МП - я тільки за.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна