хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Син Шухевича не вважає політв'язнем, ту за якою є кримінал!

 Якщо МИ сьогодні не дослухаємося до ЖИВИХ ГЕРОЇВ, то завта ми можемо втратити УКРАЇНУ!!!

Лідер УНА-УНСО, син головнокомандувача УПА Романа Шухевича Юрій, який відсидів більше 30 років у радянських таборах, не вважає екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко політичним в'язнем. "Не вважаю, тому що все-таки за нею є кримінал. І від цього нікуди не подінешся", - сказав він. За його словами, зараз багато спекулюють на розмовах про те, що подібний кримінал стоїть за багатьма політиками, які сьогодні знаходяться як при владі, так і в опозиції. "Якщо вже так судити, то треба було і одних, і інших садити. А оскільки одних не садять, то інші і говорять, що це політичне переслідування", - пояснив Шухевич.

"Але насправді це не так. Влада використовувала те, що за нею кримінал, щоб її посадити, незважаючи на те, що вона в опозиції. Її опозиційність не означає, що вона є невинною", - додав лідер УНА-УНСО. Такж Шухевич вважає, що за такі помилки, які зробила Тимошенко, треба розплачуватися, тому що тепер розплачується вся Україна. Він зазначив, що екс-президент Франції Жак Ширак взяв кредит на певних пільгових умовах, скориставшись тим, що він був главою французької держави. "У Європі вважають, що це злочин, і судять його. І немає розмов, що він був президентом, і його не можна судити ", - навів приклад Шухевич.

  Степан Хмара: "Мене просто дивує, що багато наших «псевдодемократів» так захищають пані Тимошенко і кричать, що це політичний процес. Хочу їх запитати: чи вони вважають, що правильно підписала Тимошенко «газові угоди» і здала Росії, як кажуть, «з бебехами» Україну? Більше того, я переконаний, що там була її змова з Путіним. Але, на жаль, наші правоохоронні органи не можуть цього довести. Там є ознаки державної зради! Тимошенко ж не переслідують за те, що вона голова партії «Батьківщина», а за конкретні речі. Вона Україну поставила на коліна!"

А партія «Батьківщина» - хіба це опозиція. Ви згадайте, як ця опозиція в 2008 році фактично домовилася з Партією регіонів розділити Україну навпіл. Цього ніхто не забув. От вам і опозиція! Я добре знаю, кого назбирала Тимошенко в свою партію після того, як прийшла до влади. Яка там тільки антиукраїнська наволоч не опинилася! Про що ми говоримо?

14

Коментарі

Гість: lkjmn

127.01.12, 14:15

Проблема не у тому, що крадій у крадія вкрав і не в тому, що крадій крадія засадив, а в тому, що в Державі відсутнє верховенство права, натомість присутнє "право сильного". Але-ж той, хто впроваджує "право сильного" мав-би розуміти, що наступний крок - це суд Лінча.

    227.01.12, 18:19Відповідь на 1 від Гість: lkjmn

    Проблема не у тому, що крадій у крадія вкрав і не в тому, що крадій крадія засадив, а в тому, що в Державі відсутнє верховенство права, натомість присутнє "право сильного". Але-ж той, хто впроваджує "право сильного" мав-би розуміти, що наступний крок - це суд Лінча.100 %!

      327.01.12, 19:11Відповідь на 1 від Гість: lkjmn

        Гість: ТарасЧупринка

        427.01.12, 22:18

        У те що син Романа Шухевича підтримав окупаційну адміністрацію партії рецидивістів - НЕВІРЮ!

          527.01.12, 22:54Відповідь на 4 від Гість: ТарасЧупринка

          У те що син Романа Шухевича підтримав окупаційну адміністрацію партії рецидивістів - НЕВІРЮ!Дякую! Я точно ЗНАЮ, що це провокації кремлядських засланців ( а ПР це чи БЮТ вже не має ніякого значення!)

            627.01.12, 23:05

            достойні люди, є сенс дослухатися

              Гість: москвостьоб

              727.01.12, 23:51

              де жиди - там кримінал...

                828.01.12, 01:50Відповідь на 6 від Люстерко

                достойні люди, є сенс дослухатисяЄ сенс!

                  928.01.12, 01:51Відповідь на 7 від Гість: москвостьоб

                  де жиди - там кримінал...

                    анонім

                    1028.01.12, 03:43

                    Нельзя так....

                    В Советском Союзе не было полит заключенных... http://blog.i.ua/user/1494975/798325/

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна