хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Як «козаки» за Митний союз агітували




Вперше за всю історію козацтва з`явився «стратегічний кремлівський козак». Заслані козачки були, але таких – ще жодного... Глазьєв – теж козак?..

На кожному розі заявляючи про довершену аполітичність МС і дорікаючи його супротивникам в ігноруванні економічних вигод на догоду ідеології, апологети союзу зірвалися у відчайдушну демагогію. Яскравим свідоцтвом тому став круглий стіл під назвою «Єдиному козацтву слов`янських народів – єдиний митний простір», що відбувся в УНІАН 14 квітня.

Зліт отаманів

Ось витяг із списку учасників круглого столу: верховний отаман «Дніпровської січі»; верховний отаман «Союзу козацьких організацій України»; верховний отаман ВОО «Вільні козаки»; головний отаман «Слобожанського козацтва об`єднаного»; головний отаман ВОО «Вільне козацтво України»; верховний отаман МОО «Міжнародний комітет Всеукраїнського козацтва»; верховний отаман МОО «Союз козацьких формувань».
Проте, серед доповідачів круглого столу фігурував Сергій Глазьєв – от вже дійсно людина-легенда, нашим отаманам до нього рости і рости.
Глазьєв був депутатом Держдуми РФ 1-го, 3-го і 4-го скликань, був співголовою націонал-соціалістичної фракції «Батьківщина», відомої своїми украй антиукраїнськими настроями. У 2004 році балотувався в президенти Росії.
В розпал економічної кризи 2008 року Глазьєв в своїй статті цілком серйозно вибудовував конспирологічну версію про плани США втягнути Україну у війну з Росією. Головним антигероєм природно був «контрольований з Вашингтона Ющенко». Росії ж пан Глазьєв радив «зробити свій вибір — узяти свою частку відповідальності за Малоросію — колиску російської цивілізації на чолі з Києвом — матір`ю міст російських».
Погодьтеся, що подібні заяви — це не політична позиція, а діагноз.

Герої, орденоносці або аферисти?

В якості повноважного представника козацької академії в Росії на круглому столі виступив президент Автономної некомерційної організації «Кремлівська стратегія» такий собі Вадим Мінгальов.
Багато що можна дізнатися про цього «кремлівського козака», якщо набрати в Інтернеті два слова поспіль: «Мінгальов» і «афера». Це поєднання малює в «Гуглі» цікаву картину життєвого шляху і діянь згаданого пана.
Мінгальов коротко нагадав про те, чому приєднання до Митного союзу з Росією-Білорусією-Казахстаном дасть серйозний поштовх економічному розвитку України.
Мінгальов вручив орден Дмитра Донського ще одному учасникові круглого столу Олександру Костюку
Коротка промова розчуленого Костюка стала гідним завершенням урочистої частини засідання. «Дуже важливо знімати економічні бар’єри, але я думаю, що після цього будуть зніматися й інші бар’єри. Які ж тоді бар’єри у нас ще залишатимуться?Залишиться те, що було колись, те, що пам’ятає наше покоління, коли ми були єдиною державою, й було краще. Я думаю, що все так і буде, ми йдемо до цього».

Після цього залишається тільки побажати козакам – кремлівським й не тільки – далекої дороги.




Петро Черних http://www.unian.net/ukr/news/news-431427.html
30

Коментарі

Гість: front242

117.04.11, 03:20

Я навіть таких брутальних слів не знаю.

    217.04.11, 07:34

    і мене ще в кровожерстві хтось звинувачує на сайті?- як же тут без нього?!

      317.04.11, 10:39

      Есть козаки, а есть казачки. Казачки - это российская пародия на козаков. Эти казачки написали письмо президенту России, что право назначать им атамана имеет только он. Так что теперь росейским казачкам атамана назначает жидёнок Мендель!

        Гість: петро сірак

        417.04.11, 10:52

          517.04.11, 11:22

          ряженые клоуны

            617.04.11, 11:44Відповідь на 1 від Гість: front242

            Я навіть таких брутальних слів не знаю.
            А я знаю! Тільки, на жаль, не можу тут висловити всю глибину несамовитого обурення!

              анонім

              717.04.11, 13:10

              Глазьєв був депутатом Держдуми РФ 1-го, 3-го і 4-го скликань, був співголовою націонал-соціалістичної фракції «Батьківщина»
              --------------------------------------------- ------------------------
              И этих нацистов пустили на украинскую землю...

                817.04.11, 13:29

                  917.04.11, 18:11


                  Дівчатам треба своє козацтво заводити, поки "козаки" перед малечою кремлівською плазує!!!
                  Як Вам http://www.zhsich.org.ua/ ?

                    1017.04.11, 19:16

                    http://blog.i.ua/community/3062/687659/ пункт 4

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна