хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ганьба фальсифікатору

Шановні (окрім LeoLine) !
 Диктаторський режим, від якого дуже постраждала наша країна, пав 22.02.2014. Але залишились провідники або агенти іноземної держави,
які нам, громадянам України, будуть заважати розбудовувати демократичне європейське цивілізоване суспільство.
І повірте, ця розбудова буде дуже важка. Опір буде шалений. Наша країна з 1654 року не була, де-факто, незалежною.  Спочатку була
протекторатом іноземної держави, а потім і її складовою. В 1918 - 1920 році шанс був, але через те, що більшовики обдурили селянство, цього не трапилось 
Зараз ми маємо реальний шанс вирватися з лап "гідри". Тому ми повинні
прикласти зусилля, щоб очиститись від "облуди" (за декілька століть) самим і очистити від цього наше суспільство.

  А тепер по суті. В нотатці: "Чи нам потрібно таке"? (23.02.2014).  Автор LeoLine, признав, що фото, це фотошоп - заміна жіночого обличча на чоловіче.  Виникає питання: який рівень культури у цього індивідума, яка ціль і кому вигідно очорняти українського лідера? Відповідь: що б ми завжди були обідранцями і стояли навколішки, та ще в хліві?
Юля входить в 30 найкращих політиків світу. Вона найкращий кризовий менеджер і організатор в нашій країні. Почитайте статті про неї незалежних аналітиків.
 Два рази сиділа в тюрмі, хоча могла виїхати за кордон. Кучма пропонував їй великі статки,
але вона відмовилась, тому що любить Україну і боролась за справедливість, за що і постраждала.  Кучма її посадив. За то Ющенко не відмовився і перебіг на сторону Януковича.
Завжди на неї чіпляли мислимі і не мислимі
ярлики, такі як: "воровка", "газова принцеса", "зрадниця", "подстілка Путіна", "здасть країну Путіну".   А вище згаданий "засланий козачок", який мене заблокував в своїх нотатках, повісив новий ярлик - "зек". І на диво,знаходиться "компашка", яка підтримує "глашатая", нічого не розуміючи не в політиці, ні в людях. За те їм властиве стадне почуття.
Відгадайте: що зроблать з автором цього ярлика на Майдані, якщо він крикне на Юлю "Зека геть"? 

Шановні!  Проаналізуйте нотатки  LeoLine в різних співтовариствах і дайте відповіді на такі запитання:
-- чому він знаходиться в патріотичних співтовариствах зі своїми не патріотичними нотатками.
-- яке завдання переслідується цим дійством?
-- чи кимось координується підривна робота?
-- чи любить він нашу Україну?
-- чи є в цього чоловіка гідність, чи нема?
 
Як би не намагались "злопихателі" і "сєксоти" завадити народу вибрати Юлю на вишу посаду - не вийде.
Події на Майдані здивували весь світ. Я би назвав так - "Революція гідності". Значна частина населення змінилась. Зняли хомут і піднялись з колін.  Але є ще, не мала частина людей, які наступають на ті ж самі граблі, що і наші пращури. Історія ні чому не вчить. Вони залишаються рабами.
   З повагою  Утьонок.
4

Коментарі

128.02.14, 00:09

Утьонок!А не відповіси мені чому вона сиділа нізащо?,а майно її все в цілостності та під охороною? Весь цей час перебувало

    228.02.14, 01:44Відповідь на 1 від StasSV

    Утьонок!А не відповіси мені чому вона сиділа нізащо?,а майно її все в цілостності та під охороною? Весь цей час перебувалоВона не утьонок,вона "кривенька качечка"...........

      328.02.14, 02:26Відповідь на 2 від БілаКоролева

      Аби тільки не бредке каченя

        428.02.14, 06:55Відповідь на 1 від StasSV

        Утьонок! Відповіш НАМ чому вона сиділа нізащо?,а майно її все в цілостності та під охороною?100% ЖИДЮля є зла Богом проклята лукава душа це ще від 90років нам офіцерасм\священникам УПА передала через побожних патріотів Пресвята Божа МАТИ а кожного 27 числа від Дня народження Івана ФРАНКА 27\8\ 2002рБ про це Богородиця говорить дітям Боговидцям біля ДЖУБЛИКджерела в Закарпатті ! ЖидЮля при суперКОМУНОжиду Разаренку керувала енергосистемами а це дається тільки вірним Москві й Ізраїлю хасидам\сіоністам +ФСБандити Путіна були некритиковані жидЮлею тоді коли РАШИсти почали окупацію Грузіі й Ющенко героічно протистояв Путіну+Родичі ТЮЛКІ є в пеклі як ЖИДОМАСОНИ убивці та антихристияни+ЖЮЛЯ є спонсорша ХАСИДфашистів й Білого братства+Читайте Дмитра ЧОБОТА"Макуха"Слава Нації!

          528.02.14, 07:00Відповідь на 2 від БілаКоролева

          Через неі ФСБандити Путіна убили мольфара Нечая ! ЖидЮЛЯ ніби сиділа а майно її все в цілостності та під охороною?100% ЖИДЮля є зла Богом проклята лукава душа це ще від 90років нам офіцерасм\священникам УПА передала через побожних патріотів Пресвята Божа МАТИ а кожного 27 числа від Дня народження Івана ФРАНКА 27\8\ 2002рБ про це Богородиця говорить дітям Боговидцям біля ДЖУБЛИКджерела в Закарпатті ! ЖидЮля при суперКОМУНОжиду Разаренку керувала енергосистемами а це дається тільки вірним Москві й Ізраїлю хасидам\сіоністам +ФСБандити Путіна були некритиковані жидЮлею тоді коли РАШИсти почали окупацію Грузіі й Ющенко героічно протистояв Путіну+Родичі ТЮЛКІ є в пеклі як ЖИДОМАСОНИ убивці й антихристияни+ЖЮЛЯ є спонсорша ХАСИДфашистів й Білого братства+Читайте Дмитра ЧОБОТА"Макуха"

            628.02.14, 07:18Відповідь на 2 від БілаКоролева

            ТОЙ брат ЛІОН э справжній патріот УПА та наш давній вірний друг ! МИ офіцери\священники УПА також пропонуєм засудити те що в Прикарпатті БЮТнів очолюють лукаві комуновиплідки серед яких головний фюрер колишній 2 секретар обкому КПССів леноподібний жидик ДІМА ШЛЬОМКО а в Киіві керує БЮТнями ЯРОСЛАВ Педорчук колишній 1йСЕК ІФміському КПСС які як комуняки давали накази ментам та тітушкам убивати в 90роки наших рухівців Романа Левицького\Бодана Козака\Василя РИБАКА та священиків УГКЦ Ярослава Лесіва \Богдана Дмитриківа \Івана Баглая які були героічні друзі УПА й особисто нашого явного Провідника ОУН\УГВР Голодюка котрого не раз їх найманці хотіли знищити ! ЦІ ГАДИ відомі своєю антибандерівською істерією в час зняття памятників Леніна й корупцією а зараз вони нардепи!

              728.02.14, 13:11

              Шановні!
              Я не можу дискутувати в не цивілізованій формі, а тим більше в брутальній. Одне і теж некоректне запитання, поставлене двома, вказує про те, що у вас
              нема аргументів. Ваша позиція не свідома а нав"язана зовні багатьма факторами. На жаль, в наших школах не вчать самостійно мислити.
              Інші думки я сприймаю і ставлюсь з повагою до цивілізованих опонентів.

                828.02.14, 20:19Відповідь на 7 від utenok12

                питання тільки по Юлі?

                  928.02.14, 22:25Відповідь на 8 від Shnec

                  питання тільки по Юлі?В найближчий час буде три статті. Третя про Юлю.