Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Кримські татари домоглися відставки генконсула РФ

Ukranews
 

Версія для друку
Вставити в блог
Надіслати другу
Лист редактору
 
Зі слів Андрєєва, час його відходу з посади - від тижня до двох. 
 Фото: 15minut.org

Генконсул Росії в Сімферополі Володимир Андрєєв заявив, що не згоден із заявою МЗС Росії з приводу його висловлювань про співпрацю кримських татар з нацистами, і тому подає у відставку. Про це повідомила "Українська правда" з посиланням на розмову консула з агентством "Інтерфакс".

"Я залишаюся при своїй думці і кожному слові своєї думки. А заяву МЗС розцінюю як безпорадну, дурну і безпринципну, ганебну МЗС Росії", - підкреслив він.

"Природно, я ставлю себе в становище, в якому продовжувати мою роботу тут не видається можливим. Я йду. Час (відставки) визначить моє керівництво, звичайно. І тут стоять чисто практичні завдання - здачі і передачі справ наступного керівнику консульської установи. Але принципове рішення прийнято. Це моє рішення. Я, безумовно, залишаюся при своїй думці", - також зазначив Андрєєв.

З його слів, час його відходу з посади - від тижня до двох.

Говорячи про свою позицію щодо кримських татар, генконсул закликав журналістів користуватися його прямими цитатами, не вириваючи їх з контексту.

"Це саме ті позиції, від яких не можна відступати, - підкреслив він. - Вони нікого не ображають. Вони ідеал об'єктивності".

Нагадаємо, раніше Андрєєв, кажучи про те, чому він не рекомендував російським льотчикам, учням і соратникам двічі героя Радянського Союзу льотчика-випробувача Амет-хана Султана йти на прем'єру фільму "Хайтарма", в якому на основі його біографії розповідається про депортацію кримських татар, заявив, що Росія не могла бути представлена на прем'єрі фільму, "спотворює правду про Велику Вітчизняну війну".

Генконсул також висловив переконання, що "тема колабораціонізму і пособництва окупантам зобов'язана бути присутня у всіх заходах", які стосуються депортації кримських татар.

У відповідь кримські татари влаштували перед російським консульством у Сімферополі акцію протесту, погрожуючи закидати російського дипломата яйцями, а заступник голови неофіційного кримськотатарського парламенту вимагав вислати генконсула з країни. Українське МЗС також обурилося висловлюванням Андрєєва.
24

Коментарі

126.05.13, 20:29

Молодці татари

    226.05.13, 21:00Відповідь на 1 від Lюмен

    Молодці татаридійсно поставили на місце цю гидоту.

      326.05.13, 21:03Відповідь на 2 від Korsar-K

      Українцям треба у них вчитися

        426.05.13, 21:25Відповідь на 3 від Lюмен

        Можливо і так.

          Гість: NeManul

          526.05.13, 22:52

          Татари молодці. Реагувати потрібно негайно, чітко і зрозуміло

            627.05.13, 07:16

              727.05.13, 09:33

                827.05.13, 10:17

                Треба кацапський консулят закидати тухлими яйцями ........... , які перед киданням ще залишити на три дні на відкритому сонці!

                  927.05.13, 13:54

                  приклад тупоголового зомбованого совка-шовініста. він твердо стоїть на своїй думці... поки десь ноги не переламають...а треба. росіяни найбільші колабораціоністи, то що тепер робити? а я скажу - війна давно минула...це може хто не знав

                    1027.05.13, 16:55

                    Москалі прибрали свого брехуна лиш тому, щоб не втратити абсолютно позицій в Криму....А татари молодці однозначно....