хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Наших б"ють!

03.07.2012 21:53 Під Українським домом б'ються захисники української мови з "Беркутом"ВІДЕО
Спецпідрозділ "Беркут" почав розганяти мітинг проти ухвалення мовного законопроекту. Фото: tsn.ua
Спецпідрозділ "Беркут" почав розганяти мітинг проти ухвалення мовного законопроекту. Фото: tsn.ua

Спецпідрозділ "Беркут" почав розганяти мітинг проти ухвалення мовного законопроекту, який проходить під Українським домом. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Олександр Сочка.

За його словами, "Беркут" відтісняє людей від Українського дому, вириває у них прапори та транспаранти. "Їхнє поводження надзвичайно брутальне. Тут зібралося кілька тисяч людей. Вони хотіли висловити свій протест проти ухваленого сьогодні у другому читанні мовного законопроекту. Коли люди вирішили встановити намети біля входу, з різних сторін почали підходити великі групи "беркутівців", - зауважив депутат.

Сочка наголосив, що акція планувалася мирною, ніхто не думав, що "тут будуть влаштовувати побоїще".

Очевидці також кажуть, що "беркутівці" стали "черепашкою" на сходах Українського дому, до яких весь час прибуває допомога. Люди намагаються їх виштовхати. У перших рядах – лідер "Свободи" Олег Тягнибок. Відбуваються сутички між мітингувальниками та правоохоронцями. В ній беруть участь народні депутати від опозиції. Навколо валяються шоломи "Беркуту". Народ скандує "Зека, геть!".

У сутичках невідомі в масках застосували невідомий газ. Постраждали кілька "беркутівців" та учасників акції. Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/443848">Gazeta.ua</a>
29

Коментарі

13.07.12, 22:28

Вже все, затихло.

    23.07.12, 22:46

    ужас.

      33.07.12, 22:47

      це війна!

        43.07.12, 22:53Відповідь на 3 від Fred Perry

        Я щось армії (нашої) не бачу...

          Гість: Рус с kija

          53.07.12, 22:57

            63.07.12, 23:00Відповідь на 4 від Lюмен

            поки так думатимеш - і не побачиш

              73.07.12, 23:03

              ПРОТИ ЗЛА ТРЕБА нам ДІЯТИ ВСІМА СИЛАМИhttp://blog.i.ua/user/4400999/памятати що найкраще кращих людей утаємнювати особливо молодь та готувати іх самостійно діяти по своій совісті партизанами вчиняючи малі боі та хитрі диверсі щоб тремтіли вороги і зрадники та знали що була є і буде УПА аж поки не запанує БОГ з нашими героями на нашій землі ...БОРОТИСЬ ТРЕБА не єднаючись у великі загони та .без контролю і системи керування зверху... діяти мобільно й вільно по пять\ три особи ночами а днями грати дурня що вони нібито є байдужими хахлами ...НА БЕРКУТ в КИІВІ МАЮТЬ лавою ЙТИ РІЗНИХ РІВНІВ ДЕПУТАТИ ...ТАК РОБИЛИ МИ ГОЛОДЮКІВЦІ В 90 РОКИ і собою прикривали ОСОБЛИВО молодь ..ж поки депутати не стали такі що посилають на бій за плату.а самі піаряться і думають як вижити для вищоі кар"єри

                83.07.12, 23:04

                Армії немає, бо її ніхто не створював. В нас партії займалися тільки тим, що чередували пікети-простести з пленарними засіданнями, в той час ніхто не додумався створити жодного отряду бойовиків, хоча б якийсь ударний хардкор людей з 50. Що можуть зробити люди, котрі не знають як треба проривати кордони Беркуту, вриватися клином і інші речі? Це колись уміло УНСО, але я вже й не знаю де вони поділися. А сподіватись на те що пікети зі звичайними людьми щось змінять або на всеукраїнську революцію тут і зараз марно. Організація ось що має бути зараз головним. Отак треба протестувати:
                http://www.youtube.com/watch?v=4Ar7oyDsX9k

                  93.07.12, 23:05Відповідь на 6 від Fred Perry

                  поки так думатимеш - і не побачишНу друже, як не як, а на жаль в його словах є доля правди. Я в ком. 8 описав чому

                    103.07.12, 23:06Відповідь на 1 від Танк_

                    Вже все, затихло.Беркутовців відтиснили.Акція продовжується.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна