Про співтовариство

Присвячується ПИВОМАНу, людині що любила природу і Україну(сильніше за пиво).

Клуб МАНІВ. (яких чи чого? вирішувати вам!)

Українці!!!
Кажуть,що в 1986р. Україна посідала ІV місце по кількості винаходів. Чом би нам не посісти ПЕРШЕ? Чи хтось сумнівається,що серед нас багато цікавих людей,які захоплюються життям,які хочуть і роблять його кращим з думкою і піклуванням про інших, про близьких. Ми маємо знаходити їх по всій Україні і представляти у цьому співтоваристві. І особливо добре,якщо це будуть ваші добрі знайомі!
Вид:
короткий
повний

Клуб МАНІВ

электронное

Серая земля,
Моросящий дождь,
Первые морозы,
Злость.

Лёгкость облетела,
Доева обножив.
Под пуховым пледом
Дрожим.

В электронных строчках
То любовь, то гнев -
Голову морочим
Наравне.

Стикеры и смайлы
Не заменит нам
Жаркие объятья
У костра.

Зробимо Україну чистою!(для тих, кому не до Майдану)

Багато було зауважень,що набрид майдан,ось будь-ласка. Пропонуйте свої ідеї по "будуванню Європи в Україні".
я зараз вся думками про революцію...

Доброго дня, шановні координатори!
1. ТЕРМІНОВЕ ПИТАННЯ:
Просимо вас надіслати проекти (та ідеї проектів), направлені на підвищення еко-відповідальності (за темами еко-виховання, благоустрій, правильне поводження з відходами), які ви плануєте або хотіли б реалізувати в 2014 році на локальному, регіональному або всеукраїнському рівнях, для допомоги вам у пошуку фінансування/ ресурсів на реалізацію. 
Формат опису - довільний. Мови - українська, російська.
 
ЕКО ПРОЕКТИ. ФОРМА ДЛЯ ЗАПОВНЕННЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ:
https://docs.google.com/forms/d/1TSKS0xRathOe6vn5gNZ8-2_DfOkOfvYYnzXQYS9dZxk/viewform
 
Прохання надіслати зазначену інформацію до 22 грудня (нд.) 2013 року до 23:00.

2. Нагадуємо, триває пошук ВОЛОНТЕРІВ.
ПРОХАННЯ: ПОШИРИТИ СЕРЕД ДРУЗІВ:
інформаційне повідомлення:
Запрошуємо свідомих активістів долучитися до екологічної ініціативи «Зробимо Україну чистою!». Це частина всесвітнього руху «Let’s do it world!», що виник 2008 року в Естонії.
Ініціатива відбудеться 12 квітня 2014 року, кожен з Вас може зібрати свою команду та організувати фест/квест/прибирання у своєму місті!
Дбайливо ставитися до довкілля - дуже важливо тому, що настав момент коли саме ти можеш зробити своє місто чистішим та бути прикладом для інших.
Як можеш допомогти?
СТАНЬ ВОЛОНТЕРОМ! РОЗКАЖИ ДРУЗЯМ:
https://docs.google.com/forms/d/14Jk7q5WEbKA2sYZ_hU_h1CNHxGed15-8FskjPTJBklc/viewform

КОНКУРС ВОЛОНТЕР РОКУ
http://www.volunteering.org.ua

3. КОРИСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ПЛАТФОРМИ:


Можете відвідати наші сторінки:
САЙТ: http://letsdoit.org.ua
В
К: http://vk.com/letsdoitukraine
ФБ:https://www.facebook.com/LetsDoItUkraine

Протези Віктора Вереітинова

Річ піде про, вже відомого вам винахідника, Віктора Вереітинова.  Того ж самого от тільки з іншою історією,життєвими переплетіннями і, звісно ж, винаходами. Окрім манії всього свого життя літати легко як птиці, у Віктора Івановича є ще манія бодай трішечки допомогти інвалідам не словом ,а ділом. У співпраці із лікарями Харківського інституту патології хребта та суглобів ім. М. І. Ситенка взявся за розробку протезів. А саме загорівся думкою, як зробити такий протез який би позбавив людей  фантомного болю їх використання (навіть найдорожчі німецьки(на сьогодні вони вважа.ться кращими) не дозволяють цього.
А  тепер про переплетіння: Чому німецькі кращі? Мабуть,через славнозвісні відмиви та відкати. Вибачте,але інше на думку не йде. Як ще можна пояснити ось такий  випадок з життя. Людина пройшла дві війни, лишилася без ніг. Він Герой,захищений Державною програмою мав всі «привілеї» та найкращі і, що є не менш важливим, найдорожчи немецькі протези. Так ось ця людина зустрілася з Вереітиновим, з небажанням приміряла його винахід. І знаєте яким було його враження – відчуття майже справжніх ніг! Перше що він сказав – Вікторе Івановичу , дозвольте мені піти в них на вулицю, мені схотілося гуляти. Фантомного болю не було, іноземний «гуманітарний» винахід поставлено у шафу..
http://video.i.ua/user/508185/51204/274242/
Вже вдвох вони пойхали на прийом, до, відомого всім вам, В. Семиноженку. Алгоритм дій чиновників відомий всім, але таке паскудство і начхатєльство в таких  серйозних життєвих проблемах багатьох – це просто «уму не постижимо»! Уявіть,тільки на хвилиночку яке б то було ДІЛО якби за це взятись на державному рівні! І ось як цей державний представник за це взявся: Він розводив руками, давав добро, виступив пару разів із гаслами щодо протекції різних програм допомоги інвалідам по телебаченню, відписав листа з пропозицією куди звернутись і там відповіли просто і зрозуміло«ми «продвинемо» такі протези давайте 7000$ і все окєюшки».
Так і хочеться запитати словами Вереітинова «Куда нас гонит бешеный прогресс?» .
А українці продовжують купляти за величезні гроші(за держ програмою) "іноземні палки" без шарнірів – адже важливим елементом у протезі Вереітинова  є  залучення шарніра у місці гомілковостопного суглобу, який значно підвищує функціональність стопи.
Ось такий український прогрес з безсовісними чиновниками-прогресистами і їхнею зневагою і презирством до ДОБРА.

Крило Вереітинова

понеділок, 28 березня 2011 р.
Навчаючись в університеті я була частим гостем бібліотеки,і не стільки технічних наук(і це було б логічно,бо це мій фах),скільки художньої літератури. Якось взяла томик віршів Микеланджело,нічого не було зрозуміло,доки я не спробувала прочитати спочатку його біографію. Я була захоплена його творами надовго і серйозно ,бо побачила переплетіння з реальністю всього того, що мені не давалось на гадку і навіть не клалось на риму.
*******************************************************
Людина про яку піде мова захоплюється польотами,простором ,небом, вітром. Це технік чи романтик? Це технік, бо присвятив себе авіаційному літакобудуванню,але він так само як і Мікеланджело пише вірші, і так само ви знайдете переплетіння його захоплення з його біографією. Чого коштує один його політ у два роки з третього поверху). А у дорослому, страшний діагноз лікарів – літати не можна!
Винахідник на ім’я Віктор Іванович Вереітинов
http://www.segodnya.ua/news/12070439.html (цікавий репортаж про нього)
Додаю відео про його безпечно крило з якістю 20,тоді як у дельтаплана 10 ,неможливістю входити у штопор,хоча для Ту 154 задрати ніс на 15 градусів є критичним. І ще дещо,щороку на малих летальних апаратах гинуть 100 людей. Бо всі вони літають тільки при розрахункових режимах польоту!  
Питання до аудиторії: Як і де,на вашу думку, можна використати такий винахід з найбільшою користю для людства. І ще дещо, є здогадки чому воно не знаходить визнання (ну звісно окрім того, що Табачники при владі вже багато років)?
І обов’язково задавайте цікаві  питання винахіднику передам.

http://video.i.ua/user/508185/51204/271409/

Клуб МАНІВ. (яких чи чого? вирішувати вам!). Відкриття.

субота, 26 березня 2011 р.

Автор: Евгенія Ідея: Інститут екологічних проблем(адже нема у нас ще інституту біоетичних проблем), Харків Присвячується ПИВОМАНу ,людині що любила природу і Україну(сильніше за пиво).

 Щаслива нагода опинила мене вчора серед великих винахідників. Їх досягнення величезні,а Державного визнання нема. Ті, хто сьогодні представляють Державу на всіх рівнях, непогані винахідники, але  обрали своєю галуззю фінансове дослідне поле, яке,на превеликий жаль, не потребує екологічних заходів по його обробці. Варто пам'ятати! Ресурс -  вичерпний, а ідея житиме віками. Шановні мілья- та мільйо- рдери і нери , не пожалійте,якогось відсотка зі свого урожаю на розвиток ідеї і зробіть депозитний вклад в своє добре ім’я! Це не ваша банківська галузь,що кине вас при зручній нагоді. Це цікава співпраця у якій працює мозок, що не стомлюється,а тільки виділяє якусь рідину схожу з наркотиком. Творчість – найкращий наркотик.

Винаходи в Україні  є, але вони не втілюються у повсякденне і не покращують життя вже сьогодні…

 Мої любі українці!!! Тепер звернення до вас.

Кажуть,що в 1986р. Україна посідала ІV місце по кількості винаходів. Чом би нам не посісти І ? Чи хтось сумнівається,що серед нас багато цікавих людей,які захоплюються життям,які хочуть і роблять його кращим з думкою і піклуванням про інших, про близьких. Ми маємо знаходити їх по всій Україні і представляти у цьому співтоваристві. І особливо добре,якщо це будуть ваші добрі знайомі!  

0%, 0 голосів

14%, 1 голос

71%, 5 голосів

14%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.