Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

EUobserver:ПР наняла PR-фирму в Брюсселе для кампании против ЮВТ

Партия регионов наняла одну из крупнейших PR-фирм в Брюсселе Burson-Marsteller для кампании против бывшего премьер-министра Украины Юлии Тимошенко. Об этом сообщило 27 апреля влиятельное европейское издание EUobserver.

"Наше дело – помочь Партии регионов в информировании о ее деятельности как правящей партии Украины, а также в помощи лучше объяснить ее позицию относительно дела Тимошенко", - заявил изданию по электронной почте один из руководителей брюссельского подразделения этой американской компании Роберт Мак.

При этом, по данным издания, один из сотрудников этого же подразделения отметил, что был нанят на работу в рамках этой кампании несколько недель назад.

EUobserver отмечает, что одной из задач Burson-Marsteller станет размещение интервью заместителя генерального прокурора Украины Рената Кузьмина в европейской прессе во время его визита в Брюссель 8-10 мая.

Издание напоминает, что ранее Burson-Marsteller была замечена в помощи в размещении интервью Кузьмина в британской прессе, после чего Генеральная прокуратура заявила, что самостоятельно за помощью к лондонскому отделению Burson-Marsteller не обращалась.

Британец Мартин Нанн, возглавляющий PR-фирму Whites Communication в Киеве сообщил EUobserver о том, что обратился в прокуратуру Великобритании с просьбой рассмотреть, не нарушило ли лондонское отделение Burson-Marsteller закон о взятках Великобритании.

"Это может рассматриваться как взяточничество со стороны Партии регионов, поскольку Кузьмин получает PR-преимущества в подарок от Партии регионов", - заявил Нанн.

В свою очередь Мак отметил: "Заместитель генерального прокурора – логичное лицо, чтобы говорить о фактах вокруг дела Тимошенко".

В то же время, советник Президента Украины Анна Герман опровергла информацию о сотрудничестве с Burson-Marsteller. "Нам нечего с ними делать, мы не имеем никакой информации об этом", - сказала она.

15

Коментарі

128.04.12, 21:18

Ну що можна сказати, найняти можна кого завгодно. Але найняти одне, а отримати результат - інше. Європейці просто розведуть донецьких на бабки, а потім скажуть: "ми зробили що могли, навіть більше". А далі що? Донецькі катакомби далеко та й до європейських громадян руки навряд чи дістануть. А дістануть то європейські країни моментально їх повідривають.

    Гість: lyo Dnepr

    228.04.12, 21:22

    Вот ссуки, куда тратят бюджетные средства Деньги не пахнут

      328.04.12, 21:30

        428.04.12, 21:34Відповідь на 1 від gatyla

        Ну що можна сказати, найняти можна кого завгодно. Але найняти одне, а отримати результат - інше. Європейці просто розведуть донецьких на бабки, а потім скажуть: "ми зробили що могли, навіть більше". А далі що? Донецькі катакомби далеко та й до європейських громадян руки навряд чи дістануть. А дістануть то європейські країни моментально їх повідривають.Тут бабка на двоє сказала. Фірма приватна, гроші візьмуть "брюссельского подразделения этой американской компании Роберт Мак", Локшини навішають на вуха, а є ж кому.

          528.04.12, 21:37

          суцільний дурдом за наші гроші і нас же поливати брудом таку гадість можуть робити тільки ПРдуни

            628.04.12, 21:38Відповідь на 4 від helsan

            а ми для чого ??? з 10 травня всі критичні замітки перекладаю на англійську і методично розміщую в усіх соціальних меражах Европи і США

              728.04.12, 21:40Відповідь на 4 від helsan

              Ну треба зрозуміти логіку нашого і їхнього виконавця. Наш знає - не виконаєш, голову відкрутять. Тим більше, як виконаєш, їх не цікавить. Їхній же вважає, що якщо є ідіоти, які вважають, що за гроші можна змінити свідомість півмільярдної Європи то чому б ідіотами не покористуватися та подоїти? А далі по сценарію - ми гроші брали? Брали. За що? За створення іміджу. Ось те, те, те зробили. Чеки прикладаються (це ж європейці). Результат - нульовий. Але провинна в цьому в ваших діях. Щось не подобається - звертайтеся до суду.

                828.04.12, 21:42

                Крась “Запорожец” краской отечественной, крась хоть импортной - “Мерседесом” ему не стать.

                  928.04.12, 21:44Відповідь на 7 від gatyla

                  Ну треба зрозуміти логіку нашого і їхнього виконавця. Наш знає - не виконаєш, голову відкрутять. Тим більше, як виконаєш, їх не цікавить. Їхній же вважає, що якщо є ідіоти, які вважають, що за гроші можна змінити свідомість півмільярдної Європи то чому б ідіотами не покористуватися та подоїти? А далі по сценарію - ми гроші брали? Брали. За що? За створення іміджу. Ось те, те, те зробили. Чеки прикладаються (це ж європейці). Результат - нульовий. Але провинна в цьому в ваших діях. Щось не подобається - звертайтеся до суду.Я не про гроші і європейський світогляд, тобто про нас з Вами і наших друзів, а про тих, що цю локшину з задоволенням поїдять тут, у нас.

                    1028.04.12, 21:46Відповідь на 9 від helsan

                    А-а-а. Набридло шукати прибиральниць з Європарламенту з протестами проти втручання в внутрішні справи України, то вирішили опертися на "міжнародну, відому, американсько-європейську установу".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна