Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Випуск №177 від 23 квітня 2012 року

Лідери "Батьківщини" Юлія Тимошенко і "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявили про формування спільного списку на парламентських виборах.

"Декларацію єдності", підписану Тимошенко і Яценюком, зачитав на прес-конференції у понеділок заступник голови "Батьківщини" Олександр Турчинов.
"Ми заявляємо про наше об’єднання для перемоги на парламентських виборах, відновлення в Україні демократії та справедливості. Наші політичні сили сформують єдиний список на виборах та узгодять своїх кандидатів у мажоритарних округах", - сказано у документі.
"Законодавство забороняє участь блоків на виборах, тому єдиний список буде сформовано на основі партії "Батьківщина" як найбільш рейтингової опозиційної сили. Його очолять Юлія Тимошенко і Арсеній Яценюк як найбільш рейтингові опозиційні політики", - йдеться у ньому.
Тимошенко поставила особистий підпис під документом.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/04/23/6963250/

Сергій Власенко: Влада будь-якими засобами намагається відволікти увагу суспільства від початку другої хвилі репресій

Сергій Власенко заявляє, що спецоперації « з вивозом до лікарні та поверненням до колонії » Юлії Тимошенко режим Януковича робить з однією метою - відволікти увагу суспільства від того, що лідер опозиції більше восьми місяців незаконно позбавлена волі.
Під стінами Качанівської колонії Сергій Власенко повідомив журналістам, що поїздками до лікарні та « санітарні днями в колонії » режим намагається відволікти увагу від того, що в Україні розпочалася друга хвиля політичних репресій.
« Все це робиться для того, аби всі обговорювали, як лідера опозиції вивозять до лікарні та повертають до колонії, відволікаючи від того, що Юлія Тимошенко незаконно перебуває за гратами більше 8 місяців », - зазначив Сергій Власенко.
Він повідомив, що влада Януковича, під надуманим приводом «санітарного дня», якого немає у Кримінально-процесуальному кодексі, заборонила йому зустріч з Юлією Тимошенко. Власенко двічі намагався потрапити в Качанівську колонію, однак, його не пустили.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10676.html

Навчання пілотів Януковича буде коштувати майже мільйон гривень

Державіапідприємство «Україна» 17 квітня уклало угоду з ТОВ «Авіаційний сертифікаційно-тренувальний центр «Скай» на професійну підготовку льотного складу в 2012 році.
Вартість угоди склала 946 тис грн., повідомляє видання «Наші гроші», посилаючись на «Вісник державних закупівель».
Передбачено початкову, теоретичну, тренажерну та льотну підготовку, підтвердження/відновлення, підвищення кваліфікації та перепідготовку на повітряних суднах типу А-319.
Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника»,

Більше про це читайте: http://www.unian.ua/news/499473-navchannya-pilotiv-yanukovicha-bude-koshtuvati-mayje-milyon-griven.html

Чоловік Юлії Тимошенко просить світових лідерів не дати її вбити
Заява Олександра Тимошенка з приводу тортур дружини Юлії Тимошенко:

- Влада в Україні переживає глибоку кризу. Режим Януковича терзають внутрішні протиріччя, розбірки між групами впливу. Країна відчуває значне зубожіння населення, падіння обсягів промислового і сільськогосподарського виробництва. Брехня пронизує всі дії влади зверху до низу.
Прагнучи замаскувати свої нікчемні дії, провальну зовнішню та внутрішню політику, влада вдається до грубих дій щодо посилення тортур та тиску на незаконно засуджену Юлію Тимошенко. Незважаючи на висновки німецьких лікарів, її вже більше місяця насильно утримують без належного лікування в Качанівській колонії та не допускають до неї відповідних фахівців.
Верхом цинізму та приниження елементарної людської гідності можна вважати насильницьке перевезення Юлії Тимошенко до лікарні «Укрзалізниці». Влада дії гірше, ніж в самі жорстокі часи сталінських репресій, коли до людей вривалися вночі, кидали на носилки і кудись везли. Все, що відбувалося з Юлією Тимошенко, – це репетиція її фізичного знищення – вбивства, яке влада планує здійснити від початку її репресування. Такі самі репетиції вони проводили перед її арештом.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10671.html

За другу «вишку Бойка» Україна переплатила $180 млн

Британський журналіст знайшов підтверждення, що « Чорноморнафтогаз » купив ще одну бурову установку по ціні, майже вдвічі більшій, ніж ринкова.
Друга бурова установка, яку «Чорноморнафтогаз» придбав на тендері за ті самі $400 млн, має ринкову ціну $220 млн, тобто переплата склала $180 млн. Збудована вона була на тій же сінгапурській верфі Керреl, що й перша бурова установка.
Про це йдеться в розслідуванні британського журналіста Грехема Стека (Graham Stack) для Business New Europe, яке цитує «Наші гроші».

Більше про це читайте: http://news.dt.ua/ECONOMICS/za_drugu_vishku_boyka_ukrayina_pereplatila_180_mln2-100967.html

Завгар тревоги нашей

Стоимость литературных трудов Президента Украины Виктора Януковича стала на этой неделе главной новостью духовной жизни страны после Воскрешения Христа. Увы, не успел трижды простонать петух, как завистники предали Виктора Федоровича, принудив величайшего писателя современности к обещанию раздать деньги, нажитые тяжким творческим трудом, всяким неудачникам, которым даже дебаркадеры выкупать не надо...
Как бы там ни было, сам факт того, что Виктор Янукович на второй год президентства решил срубить немного деньжат на расходы по хозяйству, следует только приветствовать. Сидеть сиднем на шее у государства, которое тебя кормит, поит, одевает, катает на элитных видах транспорта, охраняет от населения, организовывает досуг и даже содержит специальную повариху – госслужащего 4 ранга, – это, конечно, особый шик, шлеперство высшего пилотажа, которое понимающие люди ценят очень высоко. Но для человека масштабов Виктора Федоровича, с детства привыкшего зарабатывать трудовую копейку тяжелым физическим трудом над зазевавшимся прохожим, все это выглядит как-то мелко. Вот старший сын Саня, стоматолог и банкир, сдает, к примеру, папе в аренду вертолет и на этом неплохо имеет. Младший сын Витька, нардеп и гонщик по грязи, чинит домофоны и увлекается Интернетом, особенно авторскими правами успешных компаний, у которых возникают проблемы с контролирующими органами, – и тоже, говорят, неплохо имеет.

Більше про це читайте: http://obkom.net.ua/articles/2012-04/20.1600.shtml

"Тимошенко к этому не имеет отношения", – днепропетровский бизнесмен Корбан об убийстве Щербаня

Глава компании «Славутич-Регистратор» Геннадий Корбан – бизнесмен, которого называют «рейдером № 1 в Украине» считает, что экс-премьер Павел Лазаренко никогда и ни за что не вернется в Украину, т.к. причастен к резонансным убийствам в стране. В то же время, он утверждает, что экс-премьер Юлия Тимошенко к этим преступлениям отношения не имеет.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/news/204040/timoshenko_k_etomu_ne_imeet_otnosheniya_dnepropetrovskiyi_biznesmen_korban_ob_ubiyistve_scherbanya

Міністр фінансів, попри мільйонний дохід, взяв 78 тисяч допомоги

Відповідна декларація про доходи опублікована в газеті «Урядовий кур’єр» (№73 від 21 квітня ц.р.).
Велику частину доходу становила заробітна плата, решта виплати і винагороди - 1,25 млн. грн. Зокрема, Ю.Колобов задекларував дивіденди і відсотки на суму 54,298 тис. грн, матеріальну допомогу на 78,223 тис. грн, одержані подарунки на суму 6,821 тис. грн та інші види доходів на суму 121,97 тис. грн.

Більше про це читайте: http://www.unian.ua/news/499416-ministr-finansiv-popri-milyonniy-dohid-vzyav-78-tisyach-dopomogi.html

Олександр Турчинов: Двері Об’єднаної опозиції відкриті для інших опозиційних партій

Об’єднана опозиція вітатиме приєднання інших опозиційних партій, які готові боротися з режимом Януковича. Про це заявив керівник виборчого штабу Об’єднаної позиції, Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов сьогодні на спільному брифінгу з лідером «Фронту Змін» Арсенієм Яценюком. «Двері Об’єднаної опозиції не зачиняються для інших опозиційних партій, які не просто називають себе опозиційними, а готові боротися, готові до самопожертви, а не просто до дєлєжа мандатів», - сказав він.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10668.html
7

Коментарі

123.04.12, 23:11

Цікава підбірка. А щодо виборчого списку - всі вони однакові (майже) і зловживання, що при цих, що при тих майже однакові. Це зверху, а те, що робиться знизу - взагалі жах.

    223.04.12, 23:54Відповідь на 1 від Poroshenko

    Знизу, це де?
    І про які списки йде мова. їх ще не існує, а ви вже їх хаєте???

      324.04.12, 00:53

      Накінець, підписали! Але ВО"Свобода" знову буде відтягувати голоси? На парламентських виборах ще півбіди, а якщо... так й далі.., думаю,тоді до виборів президента вони не дотягнуть.

        424.04.12, 00:55Відповідь на 3 від Enigm@*

        Боюсь, що й крани Україна до 2015 року не стане...
        300 голосів - і проголосують за те,що Путька скаже.

          524.04.12, 05:05Відповідь на 2 від Округ 31

          Читайте уважно, тоді не будете молоти дурниць. (пробачте). Там, спочатку, мова йде про майбутні списки.. Рейтинг нинішніх сильно зменшився. А Ви думаєте, що ЇЙ забули Лозинського, начальника автоіндустрії і інших олігархів? Чим відрізнялася ЇЇ (структурно) політсила від нинішньої? Для чого потрібен був імеративний мандат? Від доброго життя? Чи тоді мажори відповідали за вбивства на дорогах?. Я сто разів говорив, що я ЇЙ не ворог і вважаю процеси щодо НЕЇ юридично невиправданими. Але тріщати, що ми кращі, чи при нас було краще - нісенітниця.

            624.04.12, 05:07Відповідь на 2 від Округ 31

            Зловживання зверху - це зловживання на вищих щаблях, а знизу- це на нижчих.

              724.04.12, 09:49

              Якщо Батьківщина не домовиться з Свободою на умовах - Свобода йде сама, у ВР утворюють коаліцію - нічого не буде...
              Дійсно у ФЗ більше рейтінг, але лише Свобода може багато людей виводити на вулицю...

                824.04.12, 11:15Відповідь на 7 від Lюмен

                Ніфіга Свобода не може. Інакше давно вже вивела б людей, а не гендлювала цим питанням.

                  924.04.12, 12:00

                  Якщо об'єднюватись, то всім партіям!!!

                    1024.04.12, 18:57

                    русоукр, це було б добре - але неефективно.
                    Для мене головне не день голосування, а ніч після виборів.
                    Йти можна 2 колонами - але прийти до Київу 28 жовтня мають УСІ.

                    mammamia, виводить постійно. Тільки на місцевому рівні та на Покрову (у Київі).