хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Камера Тимошенко в СИЗО-дешевий фейк

Розглянемо також фото, які передували появі цього відео, та мають безпосередню прив'язку до нього.На цих фото вказано, яка саме  це палата, лазарету, Лук'янівського СІЗО.Також ці фото є офіційною інформацією від речників пенітенціарної служби. 

Те, що це відео фейк, немає сумніву. Потрібно звернути увагу,на те,що в палаті скло-пакети,  сучасні труби та радіатори, Юля лежить в светрі,з зачіскою на голові, а біля ліжка стоять туфлі на високих підборах.Якось не логічно, жінка яка не встає, і за хребта, та ходить на таких підборах.І якщо з хребтом проблем немає, то чому не підводиться,коли в палату заходять медики?До чого це на голові в неї, її "фірмова" коса, Невже Тимошенко сидить в камері з зачіскою?

Це вхід в палату де лежить Тимошенко, при вході видно, що стоїть стіл покритий скатертиною гірчичного кольору,також видно, що ліжко знаходиться десь півтора метра від входу.Потрібно звернути увагу на двері, вони на цьому фото блакитного кольору, а  на фото 4, вихід з палати, двері коричневого кольору. Столу покритого скатертиною вже немає, але є меблі, які знаходяться від ліжка десь 2-3 метри, це видно з того, що саме ліжко в кадр не попадає.

Фото 1

 На фото 2 видно вікна з пластику, та етажерку з книгами, на фото 8  їх немає, як немає  і годинника на стіні. 

Фото 2

На фото №3 видно оператора з професійною відеокамерою, хоча саме відео зроблено з ефектом, начебто знімали на любительську.Також потрібно звернути увагу на дзеркало та душову кабіну ,на фото 9, там воно  в рамці, а душова кабіна плоска.

Фото 3

По ходу зйомки видно,що кондиціонер знаходиться на лівій стіні по направленню від дверей, логічно його було б поставити біля вікна,якщо звернути на фото 6, де він знаходиться на зовнішній частині будівлі.

Фото 3

Коричневі двері на виході з палати.

Фото 4

Вікно,яке в середині пластикове з скло-пакетом, на зовні звичайне дерев'яне, ще й синього кольору.

Фото 5

Можна  припустити,що це задня частина лазарету, а вікно в яке заведений кондиціонер, це вікно палати де лежить Тимошенко, бо інші вікна малі.Зразу кидається в очі, що вікно не зашторене.Також видно, що вікно по центру корпуса, а на відео камера в якій Тимошенко бокова.

Фото 6

Фото 7

Фото 8

Фото 9

Фото 10

Характерний плінтус на відкосі палати Тимошенко

Фото 11

На цьому фото люди в камуфляжній формі входять в палату до Тимошенко.Плінтусу на відкосі немає, плитка на підлозі з вапнякового мармуру, на фото 12, плитка звичайна керамічна, та меншого розміру.Потрібно звернути увагу на товщину дверей,  на початку відео коли вони входять в палату, та на цьому кадрі.

Фото 12

На цьому фото видно розмір керамічної плитки, та те ,що в кінці де стоїть вазон,.який на початку відео , немає труб опалення.

Фото 13

на цьому фото видно щілини в відкосі, дверної коробки, яких немає на фото 10, також видно туфлі на високому підборі.Якщо  збільшити, та усунути шуми, то приблизно як на фото 14.

Цікаво хто вірить, що в СіЗО можливо носити таке взуття?

Фото 14

Саме цікаве те, що  голубці проковтнули цю "качку", і тепер, по їх словам, вони  всі мріють так сидіти!Що ще можна сказати, кожному своє. 

  Що саме мене турбує, коли "впарюють" подібне відео, при тому, що Тимошенко не присутня на суді, і  до неї не пускають нікого крім адвоката, а візуально її вже ніхто не бачив майже півтора місяці, виникає резонне запитання: а де Юля?Бо при нашій бандитській владі можливо малювати самі фантастичні та трагічні сценарії.

16

Коментарі

117.12.11, 05:35

здорово в сизо, теперь куча бездомных будут туда проситься.
дешевки

    217.12.11, 05:39

      317.12.11, 07:56

      Тому, що "піпл схавав" сама була свідком. Як в тролейбусі дві пенсіонерки сперечалися. Одна з них слала прокльони в бік "крадійки" Тимошенко, і заздрила навіть її камері (з кондиціонером і душом). Я вже навіть не реагую на такі коментарі. Прийшла повна деградація людства.

        417.12.11, 09:18Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        Т). Я вже навіть не реагую на такі коментарі. Прийшла повна деградація людства.Виживуть самі кмітливі!

          517.12.11, 09:24Відповідь на 4 від Округ 31

          Кмітливі, це ті, хто добрався до влади?

            617.12.11, 10:09Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            Кмітливі, це ті, хто добрався до влади?
            Кмітливі - це ті що вижили і мають надію в майбутньому жити "як люди"

              717.12.11, 11:51

              "Юля лежить в светрі,з зачіскою на голові, а біля ліжка стоять туфлі на високих підборах.Якось не логічно, жінка яка не встає, і за хребта, та ходить на таких підборах
              виникає резонне запитання: а де Юля?"
              Гм... возиникает подозрение, что человека просто БЫСТРЕНЬКО привезли, кинули В ОДЕЖДЕ на кровать - и даже не успели ни раздеть, ни прибрать улики (туфли на Шпильках)!
              К тому же, на этом видео невозможно точно ИДЕНТИФИЦИРОВАТЬ, что это - ИМЕННО ВОНА!
              На любую светленькую мордашку накинь косу-бублик - и при таком "качестве" получится то, что надо!!!
              В общем, Цирк-на-дротi продолжается - а пипл хавает!!!
              Удивительно то, что "СВОЯ" КОМАНДА на ПОЛНОМ СЕРЬЕЗЕ обещает уголовное преследование оператора!

                817.12.11, 13:57

                Здається,що на це відео повелись саме прихильники ЮВТ,які припинили свої протести під СІЗО і взялись активно обговорювати тему,чи з комфортом Юля відсидить 7 років,чи ні?

                  Гість: lyo Dnepr

                  917.12.11, 19:47

                  Согласен, что ее кинули в эту камеру на фотосессию, а потом снова в карцер

                    1017.12.11, 19:51Відповідь на 9 від Гість: lyo Dnepr

                    Согласен, что ее кинули в эту камеру на фотосессию, а потом снова в карцерПричём, реальное видео там, где она лежит на кровати, остальное профессиональная нарезка по 5 секунд, виды камер не сходятся.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна